Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ali Emre Akcan

Alet ( Bisiklet ) iyi oldu abi :) Teşekkürler.Hep beraber inşallah.Şu aralar rakip olacak durum yok hocam.Hamlık hat safhada...Arkada deryarda takılıyorum.:)

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
Yarın sabah 9-10 gibi Göztepe sahilden Pendik yada Sabiha Gökçen arası antrenman yapmayı düşünüyorum.Katılmak isteyen olursa haberleşelim.

@ramo
Faruk yarın için olmaz ama eğer böyle planların olursa daha erken olmak üzere katılabilirim işde 9,30 da olmam gerekiyor 7 gibi çıkarsan peşine takılırım,görüşmek üzere

@Alp Aslan

Tamamdır Alp.Uygun olabilecek zamanlarda haberdar ederim.Görüşürüz.

bu hafta sonu ağva yapıyorum yağmazsa gelen varmıydı, yalnız Tolga hocam bu sefer 06.30 da çıkıyorum evden hanım yok kusura bakma seni hafiften sattım gibime geldi:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

Ahmet abi boşver ağvayı takıl bize :) Ağvanın yakınından geçiyoruz zaten :))

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün
abi sen bir Emre hocam iki, kazak erkek olmak zor olsa gerek:D git-gelebilirsen 240 km hocam, yavaş giderim mantarı bozmadan 40km/h ortalama yeter hız yapmak istemiyorum:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

evet hocam billahssa kırılan televizyonun yenisi baya bi kazık oldu bide kırılan sehpanında aynısını bulmak biraz zor oldu ama namımız yürüdü şimdi salonun ortasında bile binsem tık yok valla sizede tavsiye ederim:boese157: :boese157:

• Beğen
@Ahmet Gökdere
Abicim buralardayım sabahda gayet keyifli idim hava güzeldi işe bisikletle geldim ama şimdi bozdu akşam sabah kötü gidecek herhalde:( haftasonu iyi olursa şu anda bir iş görünmüyor antremana çıkarım ama gel ağva yapalım dersen peşine takılırım takılırımda nerden dönerim bilmiyorum ayak bağı olmazasam deneyebilirim

• Beğen
Geri