Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Adaş bi bindik yağmur yağdı bu ne yafs 1 hafta görünüyo walla

Scudo
zaten bir haftalık binidik :D :D valla artık ben gececiyim ben daha ne diyim :(

@Mustafa İçdağ
Ahhh Ah şu işi gücü ayarlayıp, toplanırken orada olmayı çok istiyordum ama yine bir makinenin doğuşunu kaçırdım , güle güle kullan abi:in:

@Alp Aslan

iyiki gelmemişsin,yoksa sokakda toplamak zorunda kalacaktım,dükkan tıklım tıklımdı:D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Alp Aslan

Yok be Alp,
Pek bişey kaçırmadın, bi C50 bide Colnago EPS vardı.:D

Dükkan alışkanlık yaptı Colnagolara artık, neredeyse son yıllarda Türkiyenin
(ciddiyim) ençok pro yol yarış bisikletinin toplandığı dükkan oldu.

• Beğen
Tepkiler: hız ve Alp Aslan
@Mustafa İçdağ
Ohh içimi rahatlattın abi bende feci makineler toplanacak sanmıştım kaçırdığıma üzülmüştüm amaaan bi c50 için hayıflanılırmı:) görüşürüz abi
@hız
Ben sana sorarım bir dahakine tribüne çevireceğim orayı:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
alp abim en iyi makina insanın kendisidir sende super bir insan olduğun ( diğer tum arkadaşlar gibi) için hiç bir bisiklet senin gibi olmaz........

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
@ysnymn
O senin süper insanlığın canım Yasin kardeşim , benim makinenin karbüratöründe sorun çıktığından beri süs çiçekçisi oldum:) hepsini alıp duvarıma asmayı arzu eder oldum klasiklerden, fixielerden, mtblerden hepsinden birer tane alıp çerçeveletme arzusu başladı bende , kendimi zor zaptediyorum. Ama merak etme gizli gizli çalışıp baharda açan çiçekler gibi çoşacağım kolla kendini bomba gibi geleceğim:)kendine iyi bak kardeşim görüşmek üzere

Arkadaşlar,
Yarın sabah Tuzla'ya kadar size katılacağım.
Buluşma saati nedir?

• Beğen
Tepkiler: hız
@Mustafa İçdağ

Erenköy'deki otobüs durağından 09.00 gibi haraket ediliyor.Bostancı'dan katılan arkadaşlar da oluyor...

@Ahmet Gökdere

aaa ne diyosun :)

tamamdır , saat 05:30 da sanada uyarsa kartal tansaşın önünden şile git gel yapalım Ahmet Hocam ....

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün
bana uyar Tolga hocam , gelmiyorum deseydin 6.30 da çıkacaktım ama dönüşün erken olması daha iyi oluyor, bu gece fethiyeden dönüyorum inşallah sabah 05.30 da tansaştayım

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Mustafa İçdağAbı naapptın yaws oldumu sımdı cıcek gıbı makınaydı tam sanat muzesıne koyulacak bı eser gıbıydı:ci: :ci: :ci:

Yarın gelıceksen saat 9da aynı yerdeyız.:in: Tabı yagmur yagmassa tabı:rolleyes:

@Mustafa İçdağ

evet hocam,saat 9 da çıkılıyor,
bi kaç defa yazdım,8,e alalım ama kimseden,ses seda çıkmadı:rolleyes:
heralde haftaya 8,e alırız:in:

yanlız yarın sabah hafa yağmurlu görünüyor:(

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
Geri