@hüseyin şahin
daha hızlı gittiğimizde oluyor istanbula geldiğinizde bekleriz, ben eskiden bıldırcın avına çıkardım o yüzden bisiklet sporunda sürat sorun olmuyor
@Ahmet Gökdere
Ahhh be abim kaçırdım mesajı, bende tv karşısında miskinlik yapıyordum uyuya kalmışım işe anca yetişirim ben, saat 03,25 sabah 6 beni bitirir 1-2 gün yoğunum ama pazara uygun görünüyorum sana kolay gelsin görüşürüz
selm arkadaşlar yaklaşık bir ay önce trek 3900 disc marka bir bisiklet aldım mükrmmel bir makina pendikte oturuyorum yannızca bir hafta sonu bine bildim diğer hafta sonları hava genelde yağışlı geçti arkadaşlar ve şuanda yerimde bile duramıyorum pendik bostancı arası sürdüm şimdilik ama beni kesmedi bu hafta sonu pendik veya civarda çıkacak arkadaşlar varmı beraber tanışsak pedal çevirsek veya bir gurubunuz varsa beni kabul etseniz çok sevinirim saygılar
@özgür okyay
Her cumartesi pazar eğer yaz saatine geçilirse burdan duyurulana kadar 09:00 caddebostan migrosu geçince erenköy kantarcı durağı veya 09:10 bostancı ido.daki otobüs durağından hareketle en az sabiha gökçen'e kadar olmak üzere 5dk.lık 1 mola verilerek antreman yapılmaktadır,yeni bisikletin hayırlı olsun görüşmek üzere
Evt bence de Ağva yolları taştan biz bugün ısınmayı Hamza yla Ömerli yokuşunu 6 kez falan çıkarak yaptık kalanı pazara olsun hava şahaneydi umarım pazar da böyle olur:in:
Arkadaşlar bence bu mevsim saat 8.00 çok erken.Mart sonuna kadar 9.00 saatini uygulamaya devam edelim.Nisan dan itibaren 8.00 veya 8.30 olur bunu konuşuruz.
Ben yarın saat 9.00 da çıkacağım bilgilerinize arz ediyorum.
@necmi sabah
Necmi abi hoşgeldin seni buralarda görmek ne güzel, çok yaman bir ayrılık oldu görüşemiyoruz. necmi abimi kızdırmadan saat işini ayarlayın yoksa perişan eder arkasında beni. görüşmek üzere abi
yalnız Hız hocam bu oylamayı bence bu grup yapamaz, yeni bi grup yapalım o yapsın, kurucu grup olsun bence, muhalefetin hakkı yeniyor naçizane düşüncem