Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Tolga GürgünAbı gırdın hocamın kanına sımdı bır pazarımız var ondada sen alıyosun:D :in: Aslında ısın ozu merak edıyorum hocamın son durumunu tam kapalı kutu oldu sesı soluguda cıkmıyo hayırlara olsun artık nedııım:D :D :in:

Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 9 °C . Rüzgar KKD 14 KM/S . 20% Yağış Olasılığı (trace amounts).
Gercı yarın sız yagmura dogru gıdeceksınız ama ınsallah yagmazda keyıflı olur:in:

Bu arada yarın kı yagmur durumu %20 olasılık yanı yagmama ıhtımalıde var yarın havayı gorene kadar kımse yan cızmesın

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@hızAman abı sonu kotu olmasında artık soyu tukendı bu klasıklerın:rolleyes: :ci: :in:

• Beğen
Tepkiler: hız
@ysnymnBu gun bır haber aldım hayırlı olsun telefonu acıcam kardesım:in:

Arkasalar merak edenlere bısıklet haberı dııl :D :D :D

@STORMER

Hakan abi şu bisikleti çok konuştuk hakkında uçağamı benziycek
nasıl birşey olucak bi görelim artık rüzgar tünelinde ki çalışmalar bitmedimi daha gizli motordan bahsetmiştin en son hybrid falan diye :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@rower mertYaws programda degısıklık oldu bu sezona yetıstırecektım ama malesef olmadı naaapalım kısmet dıılmıs demekten baska bısıı dıyemıyorum:rolleyes: :ci: sımdılık masayla yetınıcez:D :in:

Eurosport ızleyen arkadaslar asagıda yazılı olan saatlere 1 saat ılerı olarak hesaplayın.İyi seyirler:in: :in: :in:

17:01CYCLING
CYCLING: Paris-Nice, France - Stage 7 (45min)

17:45CYCLING
CYCLING: Tirreno-Adriatico, Italy - Stage 5 (30min)

• Beğen
Tepkiler: ramon71
@rower mertBen açılardan memnunum + sadece masa degısımıyle ön göbekten arka göbege 100cm. den 98cm. e düstüm.Ama dersenkı ben sıkıldım bu kadrodan ve bırazdaha hafıflemek ıstıyorum ozaman ust duzey bakman lazım bence.Cünkü su anda kullandıgın trek ın ,corratec ın scott ın gıbı markaların modellerınden hafıf durumda:in:

• Beğen
Tepkiler: livestong
Üst düzeye daha var memnunum esas ağırlık olarak fena değil bizim kadrolar da maşa biraz daha rijit olsa daha iyi olur gibime geliyo bakalım bi tane düşürürsem

forum böyle bisiklet görmedi çok yakında mantar pabuç arıyorum bulursam bisikleti de alacam , yalnız bütün sıkıntım fren mesafesi o yüzden antrenmanları azaltıp ortalama hızımı 35 in altına çekmem lazım:D :D :D

• Beğen
@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam ,

Ben mantar pabuçtan anlamam ama bencede average hızını 35 in altına çek :)

Arkadandan gelirken kalbim bir taraflardan çıkacakmış gibi oluyor :D :D

Az yavaş git gözünü sevdiğim :in:

Bende yememe içmeme bundan gayrı dikkat ediyorum . :)

Kahvaltıyı kral gibi , öğlen yemeğini prens gibi , akşamı dilenci gibi alıcam :D :D

Tolga Gürgün

Tek Tabanca Bisiklet ile Türkiye Mesafe / Gün Rekoru İçin Tıklayınız

@Tolga Gürgün

Tolga Hocam bunları iltifat kabül edip arka cebime koyuyorum lakin bu sözlari aynen sana iade etmem daha doğru olur diye düşünüyorum samimi olarak bana sorarsan senin yeme içme sorunun yok fazlasıyla fitsin bende senin arkanda dilim dışarıdayken inşallah Tolga hocam gibi olurum diyorum:in: dün sabihaya çıkan ekipte göremedim seni üzüldüm, yolda Mustafa kardeşimin tekerinin patlamasına rağmen keyifli oldu, ayrıca Erdoğan ımın sattığı fulcrum racing1 leri yakından gördüm , buradan olayın özünden uzaklaşma sinyalleri aldığım Erdoğan ıma sesleniyorum; yuhhh be kardeşim nasıl kıydın o kuzulara sen valla gözüm kaldı :D

@Ahmet Gökdere

Aman hocam gözün kalmasın...Bırak biraz tadını çıkaralım.:)

@porter3434aman hocam gözümüz yok çok karlı bir iş yapmışsın bu kadar güzel olduklarını bilsem ben alırdım kazasız belasız kullanmanı dilerim

• Beğen
Geri