Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Tolga Gürgün
Tolga hocam benim bi prensibim var, iddialı bişey yapmak istiyosam-ki kartepe benim için git-gel non-stop - iddialı bir parkkur , iyi yapmak istiyorum, yokuşa geldiğimde kendi sınırlarımı zorlamak istiyorum, bunuda bu kiloyla yapamam (82 oldum) o yüzden öncesinde kilo vermem, güçlenmem lazım, hedef mayıs 2 pazar ama daha önce olursa mart ortası nisan başıda olabilir, abi sana ne oldu böyle kuduydun yaw:D

Scudo
@Ahmet Gökdere

baba estafurullah ne demek
sizin topiğe her vakit saygım sonsuz gerçekten samimi olduğum arkadaşlar var bu topikte özellikle muhanmed arkadaşın dükkanının önünden geçerken merhaba der uğrarım
tabi ali emre dostum artı sen artı tolga baba artı alp aslan
hepinize selam olsun
kartepe olayını bir günde başarabileceğimi zannetmiyorum yalnız
24 ocakta bostancıdan kartepeye ordan büyük derbente ve trene binmece şeklinde düşünüyorum toplam 153 km benim kondüsyon bunu kaldırır
kaldırırda burdan 109 km yüksek tempo ile gidilirse mtb ile maşukiyeden zirveye olan 21km lik rampada arka takım kaptanlığımı kesin korurum
büyük olasılık

Saygılar kudret abi, Sana Kartepe çıkışında başarılar dileriz.

@Alp Aslan

şimdi kalktım
saat 03.46 bir saat sonra çıkacağım allah kerim teşekkür ederim
alp aslan

@Ahmet Gökdere

ooooh master55 le .... yap, bizde o para yok abicim biz ..... yapıyoruz , selenin yanına düzenek kuruyorsun çok oturursan dürtüyo istersen kalkma ayağa:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@kudu

Kudret Abi Merhaba ,

En kısa zamanda birlikte Kartepe ' ye çıkmak ümidiyle :in:

Selamlar,
Tolga Gürgün

@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam ,

Benimde kilo vermem lazım , çavdar ekmeğine başladım , kola ve fast fooduda bıraktım . Hedefim 4 ayda 3 kilo vermek :in:

Şu anda da sen:in: zaten non-stop çıkar dönersin Kartepe ' ye . . . :in: Tepeörene kesintisiz bir solukta çıkıyorsun oranın rakımı 200 metre . .

Antrenmana devam kardeşim

Martta kartepede varya donarsınız gecen yaz Yasınler agustosta tırmandı YOL bısıkletıyle O arkadaslar bır ara resmen usuduk dedıler.Rakım 1300mt ve yaklasık olarak 18km bol vırajlı bır yokus olucak kı egımden bahsetmıyorum:D Martta bılemıyorum + bazı egımlerın duvar gıbı oldugunu ve 23 de bıle zorlandıklarını soyledıler vede aylardan agustos ve metabolızmanın zırve donemlerı olarak dusunursek martta kartepe yapmaktansa zaman degerlı %50 yokus ortalamalı bır parkur yaparak vede yokus ıntervalı yaparak dereceler tutarak aynı zamanda duzluk kısımlarındada ınterval calısması yaparak bır antreman cızelgesı yapsanız bence daha ıyı olurdu:in:

Ahmet abıı bugun geldık ruzgar kardeslıgı yapalım dıye ama antremanım yetmedı kusuruma bakma:D :D :D Amma uyuz olmussundur sımdı ama napıyım boyleyken senı daha cok sevıyom:D :D :D

Bugün güzel bir antreman oldu Serkanım ve Ahmet abiyi tutamadık ama olsun sanırım 12 kişi kadardık Necmi abi süperdi beni dönüşte 32 km hızla taşıdı çok keyifli idi birde mola resmimiz var görüşmek üzere sevgilerimle
(link) (link)

@Alp Aslan

sağol alpim sen nasıl oldun iyimisin bari binmene sevindim haftaya koşum cumartesi pazarda allah izin verirde ahmet hocamın rüzgarına girebilirsem sizinleyim

• Beğen
Tepkiler: hız
@Ali Emre Akcan
Sağol abi Biniyorum fena değilim ama çabuk yoruluyorum fakat yavaş yavaş iyiye gidiyorum görüşeceğiz abicim daha çok birlikte bineceğiz Allahın izni ile

@STORMER

sen hiç konuşma Hakan ım, yakışmadı sana öyle benjamin toschak oyunları, ben toschak a alınacak adammıydım :D valla bu gelende arkadan kim diye bakamadım bile lance gibi yokuş yukarı basmış gidiyodun, nolmuş abi sana böyle içine lance in ruhu girmiş gibiydi harbiden etkilendim ve iştahım kaçtı :D :D

Alp'im hiç üzülme bu gün çok iyiydin, sakın bırakma böyle devam:in:

Emre abi son anda tanıdım valla kızma bana ne olur,bir selam verebildim sana:(

Ahmet abi sattı bizi zaten Paşaköy'lere kaçtı:D :D :D ama çıkarırım acısını ama dönüşte çok şey kaçırdın söyliyim:cool:
Günün adamı Nick'tir ustalar o adam antrenmansız böyleyse biz yaza çooook kaçarız onunla şimdiden haber vereyim:D :D :D :D :D

Bu gün bir şey daha öğrendim arka fren olmadan gidiliyomuş ama kimse denemesin:D :D :D :D :D :D

@cannonfire
Serkan ım paşaköye kaçtık komando Ali kardeşimle gayet güzel bi antrenman oldu, dönüşte bittim ama Ali saolsun bekledi beni(ben geçen hafta onu beklememiştim:eek: )
yaza ya 10 kg veririm gelirim yada ortalarda görünmem valla ben, kartepeden vazgeçtim artık kartopu oynayacam daha kolay:D :D yeni makina hayırlı olsun bu arada yakışmış Allah daha iyilerini de nasip etsin varsa tabi

@ERDOGANKESGIN

:( :( :( ya ben bir türlü göremedim 3 rakamı ya

@cannonfire

Beraber kaçarız sen merak etme abim hatta şimdiler de olabilir hazır adaşıda aramıza alırız :D :D kıllı kıllı

@cannonfire

rica ederim serkanım ne demek bisiklet binerken dikkat dağınıklığı olmaz bende binerken başıma geliyor ama ahmet hocam beni nereye gitsem tanır

Geri