Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Ali Emre Akcan

dostum ali
şimdi mayıs ortası dediğin kartepe turunda prosedür 30 ağustos gibimi olacak yani herkes mtb limi ve gidiş dönüş 270 km mi olacak ben sadece gidiş yaparım büyük olasılıkla trenle dönerim 150 km nin üstü benim için riskli

Scudo
@Ali Emre Akcan

abi sen tam benim kalemimsin , bizim kerim de öyledir onuda tek geçerim bu alemde :D senin gibi duru durağı yokdur , boyuna çevirir , taytlı taytsız ,,,:D :D

yaz başı ''' istanbul - selanik ''' yapıcaz abi kerimle , sende gel çok isterim .. tek oturumda olucak inşallah :in:

selam arkadaşlar taytsız bindiğinizi duydum çok ilgimi çekti ama taytsız binmek benim için riskli ama üstsüz bindiğim olmuştur yaz aylarında deneriz....

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
@Tolga Gürgün

çeviririz abi allahın izni ile selanik için vize nasıl olacak bide bi günde nasıl olur iyi hesap yapmak lazım ölüm dahil her yere gelirim

TAVUK GİBİ YAŞAYACAĞIMA HOROZ GİBİ ÖLÜRÜM

@kudu

abi binerek gider trenle döneriz bence dönüşte yollar karanlık oluyo sakat olmasın sen bekarsın bizde çoluk çocuk var babasız kalmasınlar

@kudu

abi kadroya benide al vızır vızır çeviririm ....orta yolu buluruz antrenmanımızı yaparız :) :)

@Ali Emre Akcan

tamamdır abi .. vize kolay abi ne olacak tur şirketinden ayarlattırırız :in: sabah erken çıkacaz gökyüzü larvivertken :D :D

gözünü seveyim bu yaz bizi sizin yaylalara götür , ovite çıkar bizi ali emre abi :D

oralara kamp atalım , bulutların üstünde uyanalım :)

@Tolga Gürgün

baba başımın üstünde yerin var hatta bu topiğin bütün arkadaşlarımın da
hepinize saygılar sevgiler
mayısa çok var benim gezi organizasyonları bölümünde 24 ocak topiği hep sabit olacak oraya turları yazacağım

@STORMER

bababaa gaza getirmeye çalışmayın zaten doluyum :) ben bacakları eritmeyi kafaya koyarsam traşlarken birazda etten alır yine inceltirim :) grupta bi "tayt açılımı" seziyorum hayırdır ? :D son 5 bu arada

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
valla evet grupta biir açılım gördüm geldim herkes çok açık ama ortada bişey yok ben bu açılımdan bişey anlamadım yunanı fethe bile gittiler....

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Tuba Açıkkapı

selam tuba hanım,izmirden,istanbula hoş geldin,antremanlarada bekleriz
şimdilik kış aylarında,her hafta sonu,yağmur,çamur,olmadığı surece,
saat 09.00 da,caddebostan,09.10 bostancı,
ido önünden hareket ediyoruz,bilginize:)

@Tuba Açıkkapı

bizde ne açılımlar var ama gece 12 den sonra gelmen lazım:boese157:

@hız

hanım falan değıl ya kafa yapıyo mılletle:boese157:

Hakan ım seni kınıyorum takımı saklıyor dediğimde bide hangi takımı diye sorup arkasından nihahahaaa diye gülüyordun , çiçeği burnunda bir bisiklet sevdalısının hayallerini bir yokuşta parça parça ettin seni kınıyorum :D bu arada rower Mert kardeşimizden haberi olan var mıydı bayağıdır göremedik

@hornetHayatım sana kasap ayarlayalım ıstersen:D :D :D Oda kesmesse ısımız var vgalıba:eek: :rolleyes: :D :D :D

Geri