Kardeşler bende dvd'leri var evde; heves edip alınan sonra unutulanlar köşesinde; birlikte takılalım ister
bu ara erdoğanımdann uzak durun derim, zannımcı torbacı oldu tamamen, bilmediğimiz bir takım malzemeler sayıp ben numunelik getiririm diyor, maksat alıştırmak milleti... bunlar torbacı numaraları, kanmayın derim, kötü yola düşürür sabi sübyanı ...
ahmet abi, abi ağdayla uğraşma, epilatör daha güzel, ışıklı, hava üfleyip acıtmayan modelleri var; hani kullandığımdan değilde, öyle duydum... marka yazmayım, reklama girer abi.
Yasinim videolar süper merak etme ben sana bulacağım öyle etaplar olmadı tutup Tdf'e götüreceğim bu benim kardeşim gerekeni yapın diyeceğim tüm takımlar sevip sayar orada beni, kırmazlar yaparlar bir kıyak
@Alp Aslan Alp im pazar yağmur çamur demeden 100-150 km arası yapıyoruz , yağmurdan camlar görülmüyor o yüzden 2 adet yedek lastik al, arka takım kaptanı önden ön takım kaptanı yandan gidecek, geride kimse bırakılmayacak
Yahu sen gelsene uzunu kısası yolda konuşulur eğer yağmur varsa caddebostana kadar gitmem bostancı'da 9'da nicki beklerim 9,05'e Ahmet abi ile buluşmak üzere yola sararım hadi görüşürüz
sert geçen 100km şile etabımız oldukça iyiydi, ilk 80 km oldukça iyidim son 20 km de artık pil bitmeye yorgunluk çıkmaya başladı, Tolga , Kerim ağabey, Emre ağabey ve Tolganın işden gelen 2 arkadaşı (sonra ekdik onları yavaşlar diye ) topluca çevirdik , çok keyifli , yorucu , sert grçti, herşeyiyle keyif aldım , antremanlarımın iyiye gitmesine vesile olacak eskiklikliklerimi de görmüş oldum.
tüm arkadaşlara treşekkürler, yeniden en kısa zamanda tekrarlamak üzere