Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@ysnymn

Adaşın bi gelsin cımbızla yolacam ben onun kıllarını:D :D :D :D :D laf atıp duruyo face'den:D Şaka bi yana Yasin de gelsin ciddi program tasarılarım var, azimliyim Hakan'ı yarışa sokacam bu sene:D :D :D Antremanları yapacaz yapacaz sonrada gelsin oyunlar nihahahahaha çok eğlenicez bu sene çoook:in: Allah bozmasın İnşallah:in:

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Scudo
Seerkaan Yasiin şafak 6 :) geliyorum ama sanırım 2 hafta trainer yaparım balkonda ;) ciğerler cücük kadar bacaklar balon kadar oldu eheu

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
@Tolga Gürgün

çok sağol dostum
24 ocakta şansımı deneyeceğim suha var bir tek eğer o da gelmezse iptal olur bu gün kuzu yaylasına kadar çıktık ama dehşet bir rüzgar vardı
esen kal

:in: :in:

@STORMER
sen zanımsın hayat boyu bunu bil:D :D

@hornet

Bak hele o kadar aradan sonra temel antremanın şart 1500km kafadan seri çevirmen lazım sakın farklı bişey yapma hırs yapıp.Sabret bitir arkasını beraber getirecez zaten. Yeterki sağ salim gel:in:

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@cannonfire
İnşallah ... Oyun manyağı olalım :D :D :D

@hornet
Cavendish gibi oldun desene :D

@cannonfire

Gelsin ilk recep ivediğe gideriz sonrada avatara : ) hehehehee kıl görsün recepde, avatarda adamalar yapmış gitmek lazım toplucamı taytlı gitsek nasıl olur hem 3 saati aşıyormuş alırız trainer larıda 3 saat antrenman :D:D:D hehehehehehehehe

@cannonfireYaws sen merak etme zaten o bacakları ınceltene kadar 1500 dııl 2500 gecer sonrada zaten sezon kapanıyor huhahahaaaaaa:D :D :D
Helekı Yamanın bacaklarına ımrenırse dıger sezonda arada kaynar nıhaahahahaaaa:D :D :D

Bıde kıllı kıllı amma uzamıstır:D :D :D Neyse bı sekılde toparlıcaz canım:D :D :DYaman sen tras kopugunu al ben jıletı hazırlarım Serkanm sende nemlendırıcı hazırla yada bızım berberımı ayarlasam huhahahaaaaa:D :D :D

Ahmet abı ınan ıcıme ne kactı ben bıle anlamadım ama vıtamınlerımı gec aldım ondandır:D :D :D Ama ıstahına sevındım:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
(link)

(link)
bu tur bizi kesmedi ama bir dahaki sefere slick lastik mtb ile gelip şile yapalım tolga gene yağ yakma modunda ve taytsız olsun
şöyle 6 saat yavaş çevirelimde kartepeye hazırlık olsun

resimleride açılır şekilkde yükleyemedim bi el atarasanız sevinirim

İşte Resimler@Ali Emre Akcan

• Beğen
eyvallah alpim sağol senle daha çok şile yapıcaz hazır ol ahmet hocamın rüzgarına girmemiz lazım bide kartepe olayı mühim malum ahmet hocam kafayı taktı kartepeye bizi de zarflayıp duruyor

@Ali Emre Akcan
Ahmet abi aslında hazır ben vallahi ondan korkuyorum bence performansını arttırıp arkasındakileri bayıltmak istiyor sanırım.:)

@Ali Emre Akcan

Abi çok memnun olurum ne demek . buyrun gelin başım üstüne :)

gene aynı yerde buluşur , ordan direk formula birin arkasından bu sefer İzmit ' e gider , kefken , kerpe , kandıra yaparız . Zaten Kerim ' le bu turu düşünüyorduk ..:in:

yağ yakma modunda , mümkünse taytsız ve kılsız :D :D

:D @Alp Aslan

Alp im Emre hocam; ben kartepeye gitmekten vazgeçtim kartopu oynamaya karar verdim:D dün ben hazır değilim nisan 1 de çalışmalara başlarım, bronşitim var diye alttan alta çalıştığını anladığım (çalışmadan normal hali buysa zaten yandık) Hakan hocamın yokuş yukarı yaptığı atak sonrası bütün şevkim kırılmış bulunmaktadır, size kolay gelsin ben bisikletleri artık duvara astım resimlerini yapacam:D Hakan ım ben bu Toschak oyunlarının sana hesabını sorarım epoysa epo:D

@Ahmet Gökdere

:( :( hocam üzdün ben sırf idman olsun diye cumartesi 100 km çevirdik ya daha önce deseydin 100 yapmazdım erdoğanımıda boş yere yormazdım valla mayıs ortasında kartepedeyiz hocam ben tolga larla taytsız idmanlara başladım çok rahat oluyor sürat kazanmak isteyenlere tavsiye olunur

@Ahmet Gökdere

hocam hakanım bunu hep yapıyo maalesef ters manyel veriyo hep insanların azmini kırıyo ya

• Beğen
@Ali Emre Akcan

Ali Emre Abi bahsi geçen tur 245 falan yapar taytsız olarak , ama şöyle iyi kalite antibakteriyel dupont tayt giyersek en az 350 gideriz gaz kesmeden :D :D

bekliyorum abi yağmurlar dinince ,

arada bizde sizin o tarafa geliriz , çorlu , çerkezköye bizi götür emre abiii:D

• Beğen
Tepkiler: ErdoganKesgin
@Tolga Gürgün

çorlu çerkezköy köpeğin olsun da havlasın tolga o tarafları bilmiyorum ama saray yada edirneye gideriz

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Geri