Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Mıllet naaptınız ben cıldırdım havayı gorunce:boese157: :boese157: :boese157: hadı fotolar nerde yaw:eek: :eek: :cool:

• Beğen
Tepkiler: ahmetG
Scudo
treks antalyada havalar nasıl haftaya antalyadayım maraton koşmak için geliyorum

• Beğen
Tepkiler: sprint
@hornetInanmam kı belgeleyın de gorelım yaw:D Yok neymıs bız bındık mındık ıspat vamı ıspat hadı hadıyn yaw:D

@STORMER
sana resim yok süt oğlan:D :D al bak sana resim %50 ihtimal şuan için alıyorum, 9 saat sonra belli olacak
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@ahmetGabı gıt noolur yaw yok colnagoymus yok campıymıs rengıde guzel dııl zaten bıde sen bana dedınya bıttın sen ben senı bu makınayla parcalarım dıye ınanmıyorum yapamazsın alda gorelım yaw:D :D :D Baba bı tur verırsın dımıııı:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetG ve hız
@hızHocam baska lafa gerek yok cok dogru dıyosun ama ben o beneklı formalıyla yesıl formalıya kafayı takmıs durumdayım.Fotodakı bakısları sankı bana bısııı anlatmaya calısıyo gıbıler yaws:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız ve ahmetG
@hornet

sorma Yasin cim, hanımı ona alacağıma ikna ettiğim hadiye ile oyalıyorum bakalım, ama kriz derinleşir ve alamazsam aile saadetim bozulabilir yaw:D :D :D

@hız
başkasının elini dokundurtmam zaten hocam çok açılma tekneyle heran ulaşabilmem lazım

• Beğen
Tepkiler: hız
@STORMER

abi yalnız bi colnago hayali kurdum, ekip benden istekli çıktı, alamazsam beni yine ekibe alırsınız dimi, rüzgarınıza girmeme izin verirsiniz değil mi arkadaşlar :D :D

@ahmetGGrup senın grup hepımızın sen gel yetrkı gel hocam alamazsanda canın saolsun babacım nolucak bıdahakı sefere banada alırsın:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetG ve hız
@Ali Emre Akcan

hocam antalyada havvalar çok süper gel bekliyorum antalyada sanırım haftaya oger firmasının düznledği maraton koşusu olucak dimi her yerde afişleirni ve kayıt merkezlerini görüyorum umarım izlemeye fırsatım olur

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@hız

Şimdiye kadar Tuzla'dan sonra grubun performansını izleme şansın olmamıştı,hep ufukta kayboluşlarına şahit olmuştum :) ,bugün kısa bir süreliğine yakından görme fırsatım oldu :D .Tek diyeceğim;siz en iyisi bisikletlerinizin bir yerlerine dinamo bağlayında evinizdeki elektriği bedavaya getirin :p .

Neyse antremanlara devam,yüksek kadans,bacaklar daha tam olarak pedal çevirmeye alışmadı ama 6-7 ay önceye göre değişim inanılmaz,durmak yok!!.

@STORMER

Bu arada Levi Kaliforniya Turu'ndaki kazasında omurgasıyla leğen kemiğinin birleştiği yeri kırmış;Paris-Nice'ten çekilmiş.Adam o haliyla TT kazandı valla,helal olsun.

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
@hız

Pedal kırılmadı ama daha 2 km gitmemiştik ki tekere küçük parmağım boyunda ve kalınlığında metal bişey girdi :eek:
Neyse daha terlememiştik bile, terimiz soğumadı yani. :D
Biz de 85 km çevirdik bu yakada. 1 ay sonra iyi geldi.

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve hız
@STORMER

abi sorma canada usa dan gelen ürünlere gümrük uyguluyomuş, bunun oranı nedir acaba son dakkalar abilerim ablalarım gidiyo gül gibi colnago

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
@ahmetG

Kanada'dan biri mi getirecek bisikleti,ya da Kanada'ya tanıdık birine ulaşıp o kişi mi kargolayacak?

Geri