Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@ahmetG

Kadro olarak ikiside birbirinden güzel ve kaliteli ama Mustafa abinin de dediği gibi campagnolo biraz daha ağır basıyor birde campi ama hangi modeli ,eğer mümkünse fotolarınıda ekle derim temizlik de önemli .

• Beğen
Tepkiler: ahmetG ve hız
Osman Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, bahtı açık olsun vatana millete faydalı büyüsün doğruluktan ayrılmasın , yengeye de çok geçmiş olsun sana da başlayan uykusuz gecelerde kolay gelsin (birkaç ay kadar sürüyor)

Ohhh yaw sonunda bu sabah hava acık ve azda olsa gunes kendını gosterdı.Cıkan olduysa ne mutlu onlara

Arkadaslar 08/03/2009 saat 16''55(gmt)planet armstrong,17''00(gmt)parıs-nıce 1.etap eurosport ta yayınlanacak.Bızım saatımız olarak 1 saat ılerı olarak dusunun ve 1saatlık yayınlanacak.
Ilgılenenlerın dıkkatıne

• Beğen
Tepkiler: ramon71 ve hız
Evet güneş yüzünü gösterip sağ gösterdi sol vurdu resmen. Necmi abi, Muhammed, Yabancı misafir bir arkadaşımızla beraber 4 kişi çıktık. Dragosdan sonra sular seller götürdü ıslak kısa ve keyifli bir tur yapıp döndük, hala ısınmaya çalışıyorum acele edeceğim derken eldivenleri unutmuşum henüz kendime gelemedim kendinize iyi bakın görüşmek üzere,

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Alpcım,daha parmakların akşama kadar açılmaz diyordum,yazamassın,ama iyi açılmış demek:D :D :D
Evet arkadaşlar,ben,necmi hoca,alp vede nick denen ingiliz arkadaş,çıktık,
soğuk ve yağışlı olmasına rağmen,
nilüferin(erkekler ağlamaz):D :D şarkısını alple beraber,mırıldanarak turu bitirdik,ve çok keyf aldık,dimi alpcım??
resimler her şeyi anlatıyor zaten:D

yaw mustafa hocam,şu bulutların musluğunu biraz geç saatde açsan diyorum,olmamı?barajlar doldu taşıyooor,,:D
tamda 9 a 10 kala açıyor ya,olmazkiiiii ama,haftalardır aynı:D :D sevgileeeer

(link)

(link)

(link)

(link)

Evet kardeşim çok güzel bir sürüş oldu parmaklarda sonunda kısmende olsa açıldı yazıyı sabah tek parmak yazdım :) görüşürüz arkadaşlar.....

• Beğen
Tepkiler: hız
Yarın hava bomba gibi olacak;uzun süredir binmeyenler hazırlıklarınızı/bakımınızı yapın,pişman olmayın.Şöyle kalabalık bi grup olsun yarın.

• Beğen
@hızHocam 90+3 gol yedım yarın havaalanından bır mısafırımızı alma ısı bana kaldı :boese157: resmen bahtsız bedevı oldum havada yarın guzel gozukuyor tadını cıkartın foto cekmeyıde unutmayın Hava sondakıkada bozarsa sanmayın nazarım degdı kesınlılkle guzel bır tur olmasını dılerım

• Beğen
Yarın bende çalıştığım için gelemiyorum havada pek güzel olacakmış tadından yenmez artık, keyfini çıkartın bakalım,hepinize iyi eğlenceler güzel antremanlar

• Beğen
bu gün için tebrikler bende çıktım fazla değil kendi çapımda evden iş işten ev klasik turum mtb ile yolu trai,nerdan sökemedim yani işime gelmedi
yarında stormer yok alp aslan yok bence çıkmanıında bi anlamı yok
size kolay gelsin
lütfen latifemi anlayışla karşılayın iyi antremanlar

@mannicbızım ıcınde senınle bınmek guzel ve her zaman beklerız

@AYTEKİN ERZANAytekın hocam sen varya acayıpsın yaw:D verıyosun coskuyu sonrada uzaktan ızlıyosun:D :D :D
Babacım bu mavı tren durmaz ben gıderım alp gıder bayrak sana kalır sen gıdersen yasınıme kalır yanı anlıcayn mavı tren expresı devam eder

Bu arada avatarı sırf sevıyosun dıye degıstırdım:D :D :D

@hızHocam yarın cıddı cıddı fotografları beklıyorum uzun zamandır bınmeyen arkadaslar yumusak cevırmeyı unutmayın tahrıklerede aldanmayın:D

• Beğen
Tepkiler: ahmetG ve sprint
@mannic

Su an durumlar biraz tersineymis, oradaki dostlarimdan ogrendigim kadariyla birkac gundur orada bahar havasi varmis :) Burayi sel gotururken...

@hız

Biz bu yakada pedallayacağız yarın :rolleyes: Arkadaşların ve benim iş durumları var. Yarın bir an önce ofise dönmem gerekiyor :(
Pedalımız kırılmaz di mi :D

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
sabah bende gidip antalya krıteryum yarışını izlicem size bol pedalar gece yarısı oldu geçti daha yatıcam kalkıcam yarış izlmeye gidicem imkanım olursa resim çekip sizlere yolucam uamrım bir güns izlerde yarışlara katılrısnız salıklı bol pedalar dileirm hepinize

Geri