Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Hemen ufak bir araştırma yaptım;ne kadar doğru olur bilemiyorum,konuyu bilen başka biri sanırım daha faydalı olur;yanlış yönlendirme yapmak istemem.Aşağıdaki linke bak; Kanada - Amerika Arası İharacat/İthalat Nakliyat Rehberi Türkçesi.

(link)

En altta şöyle bir bölüm var;

Hi....

I am very appreciative of your kind words toward my guide. You are among the few who really appreciate with open heart.

Guide is the outcome of sever hit by UPS to myself for three shipments, I was completely ripped-off by UPS in many ways.

Now onwards, if I buy any thing on eBay from outside Canada I prefer the item valued under CND $40 or less. Secondly I always prefer USPS-->Canada Post or Fed-Ex only. I advise seller strictly NOT UPS.

UPS SUCKS!!!

1) ALWAYS CALL CLENT TO PICK-UP FROM THEIR PICKUP POINT

2) VERY HIGH 20% BROKERAGE + 15% -18% CUSTOME CHARGES + $5 ADMINISTRATION FEES, EVEN AFTER THIS THEY DO NOT PROVIDE ACTUAL BILL OF CUSTOM CLEARANCE TO THE CLIENT.

MY COUSINE SENT ME A SHIRT VALUED U$40 FROM USA THROUGH UPS COSTED ME CDN $33 MORE TO GET IT FROM UPS. AND INFACT, I WAS MY B'DAY GIFT.

I would like to post your comment in my guide with your permission, Thanks.....

Let's eBay community enjoy the fruits while we had gone over thrones.

regards,

fair_trade2005

Sana gerekebilecek bölümü koyu ve altı çizili olarak gösterdim;umarım doğrudur;yinede işi bilen birisine danış;bisikletin satıcısının bilgisi yok mu?

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve ahmetG
Scudo
@Özgür Nevres

benim bed dualarımdan korkulur dermişim:D :D :D
şaka şaka iyi antreman olmuş,eminim

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
@STORMER

eyvallah bugün güney ve ben biraz rampa çalıştık mecburen gruba yetişmek için ayrıntıları o anlatır
ben böyle karizmatik poz fransa koşanlarda bile görmedim

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@AYTEKİN ERZANHocam ok mesaj alındı enkısa zamanda pro tour lısansı cıkarıp tdf ye hazırlanıcam naapıyım cok gaz verdın dayanamadım:D :D

Ahmet hocam ınan bılgımyok ama makına kacsında ıstemem ayrı bır renk katar gruba yaw:rolleyes: :ci: :cool:

Ozgur gecmıs olsun neysekı dedıgın gıbı terlemeden olmus allah korusun yokustan ınerkende olabılır dı aman dıkkat

GdBar dedıgın gıbı levı ye bravo demek ve de sapka cıkarmak lazım o halde turu bıtırmek bıle mucıze olmus.Bakalım onumuzdekı hafta sonu parıs-nıce baslıyo olay avrupaya gectı ve tdf oncesı asıl antreman turları baslıyor.Bu sezon cok zevklı cekısmelere sahne olucakBu arada antremanlara devam sadece uzaktan ızlemekle olmaz sabıhaya cıktıgın gıbı ınıs ve donusude bızle yapman lazım mamıyle yasınle yakın olkı daha rahat ılerleme kaydedersın bıraz acı cekersın ama sana donusunude hemen hıssedersın caısmaya devam dahha yaz gelıyo ıstanbul park,pasakoy yolları var onlarada hazırlanmak lazım umıdını kırma sadece yapmak ıcın cabala gersını bacakların halleder

Bugun tura katılan arkadaslara tesekkur edıyorum hekesın bacagına kuvvet Artık yavas yavas havalarda acmaya baslıcak martınsonlarına dogru da ıyıden ıyıye duzelır herhalde grup bu kısın verdıgı yagmur olayından sonra pedala gecen senelere gore bıraz daha ıyı asılıcakmıs gıbı gelıyokı buda benı mest edıyor

@STORMER

Kronik sinüzit ve sağ burun deliğindeki hayvani deviasyon(sağ sinüsün havalanmasını engelliyor dolayısıyla sinüzit her antibiyotik tedavisinden sonra tekrarlıyor) beni öldürüyor yolda,burundan nefes almam bazen imkansızlaşıyor,1 aydır ameliyat olamadım işlerin yoğunluğundan dolayı.Herhalde önümüzdeki hafta olacağım ameliyat.Bide yaklaşık on kilo fazlam var;Eylül'de tam bayram tatili arifesinde trafik kazası geçirdim,üç ay yattım,doğru düzgün yürüyemedim bile,bu arada kiloda aldık.Sol bacak kasları iflastı(Allah'tan kırık yoktu),son birkaç ay yaptığım çalışmalarla kendini toplamaya başladı.

Birkaç ay içinde başımdaki bu belalardan kurtulayım,daha etkili antreman yapabileceğim herhalde,yaz başına doğru umarım kondüsyonum üst seviyelere ulaşır.

• Beğen
Tepkiler: hız
@GdBARBuyuk gecms olsun kolay ısler dııl bunlar sınuzıt + trafık kazası zor seyler ve kalıcı bısıı olmadıgına sevındım.Iyı dusun hersey ıyıye gıtsın hepsı duzelır ama yeterkı saglıgımız yerınde olsun.Kılolar verılır sen yeterkı su sınuzıt olayını atlat bende bı ara oyle bırkac olay yasadım ve bunun faturası 14kılo oldu ama zamanla hepsını duzelttım ve sımdı formu korumak ıcın sevmesem bıle kosuyorum.Yeterkı ıste gerısı ıplık sokugu gıbı gelıyor

Bulent abı senden bıara bır kıtap olayını konusalım bulunması zor olanları bulabılırmıyız:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: ahmetG ve GdBAR
sayın fırtınacı
dün seninki gibi bir poz yakalamaya çalıştık ama olduğunu sanmıyorum
bu senin pozda naturel bir hava var
bu sporcu duyarlığı başlığı şey bir arkadaşımız istanbul dışından ama bisikletçi değildi unuttum hangi spor olduğunu unuttum ama çok genç bir arkadaş bir rahatsızlığından dolayı kan lazım diye duyduk Elmas ve ben gittik cerrahpaşada yatıyodu Elmas tan almadılar ben verdim çok tatlı bir babası var amca kızıda bisikletçi neyse böyle işte inşaallah eski sağlığına kavuşur.....

Yaa aklıma geldi şimdi;yolda yorgunken iyi güldürdü beni,ayıldım resmen.

Dün dönüşte sahilyolunun karşı tarafında taa uzaktan yeşil yeşil bir insan topluluğu belirdi;aklıma ilk gelen belediyenin temizlik işçileri oldu,dedim içimden seçim yaklaşıyor parkları temizliyorlar herhalde.Sonra grup olağandan hızlı yaklaşınca jeton düştü;meğer geziye çıkan bisikletlilermiş,yorgunluktan insan idrak edemiyor ilk başta olayı :ci: .Amma güldüm haa kendime yolda!.

Sonra forumdan öğrendim,Bisikletliler Derneği'nin organizasyonuymuş sucuklu mucuklu;yeşil meşil,fosforlu mosforlu. :D

@AYTEKİN ERZANO poz zaten ıstesemde bıdaha oyle veremem dedıgın gıbı poz bılınclı degıl tamamıyla yolun akısında ve osman spırıt nıcklı arkadasımızın katkısıyla arabadan cekıldı:D
Akadasa buyuk gecmıs olsun benımde basımdan gectıgı ıcın kan bulma olayı zordur arayıpta bulamamak.Eger bunabenzer bısıı olursa ımkan pozısyonlar gerektıgınce acıle kosarım

GdBar o tıpye organızasyonlar duzenleyenler var ama malum bıze uymuyor yaw.O tempoyla cevırıp bıde sucuk mucuk yersek vay bızım halımıze:D :D :D

@GdBAR

hocam o grubun içinde benim kız arkadaşımda vardı seni duymasın ha
ben katılmıyorum onlara biz dün harun güneyle rampa rumpa falan yaptık ama küçümsemen hoşuma gittiğinide söyleyemem bi avatarın yok bi resmini göreyim boyunu posunu neye benziyosun
sana tavsiyem şu olacak eğer bu yazdıkların siline biliyorsa silmeni tavsiye ederim

arkadaşlar GdBAR
arkadaş ne demek istemiş ben çözemedim allah rızası için biri benim anlayacağım dille anlatabilirmi

herkese tesekkurler dunku eglenceli surus icin. havanin iyi olmasi guzeldi. dunden fotograflar var fakat bir sebepten dolayi sistem bana izin vermemis eklenti yapmama, nasil izin alabilecegimi bilen var mi?

@mannic

Resim eklemek içinse, foruma doğrudan resim eklenemiyor. www.imageshack.us gibi resim yükleme sitelerine yükleniyor, onların ürettiği adresler buraya kopyalanıyor.

tesekkur ederim yardiminiz icin. ben bir daha deneyeyim ve umarim koyabilirim fotograflarimizi.

colnago yu alamamış olmanın derin üzüntüsünü taşıyorum, usa ya gümrük uygulayan canada hükümetini kınıyorum, evdeki geotech oxigen bisikletime yeni yol jantları takıp boyatıp KOLNAGO diye yazmayı düşünüyorum,acaba colnago firması dava açarmı, sayın stormer geyiğe çağrılıyorsunuz bu son çağrı

Yarın sabah için hava durumu raporlarında yağmur gözükmüyor şimdilik ama yerler ıslak ve hava soğuk olacaktır muhtemelen;

Sabah 06.30'da Kızıltoprak'tan hareket edeceğim;en azından Pendik'e(saat 9'da işbaşı :) saat 8'de evde olmam gerekiyor.) kadar gitme niyetim var;isteyen olursa birlikte gidebiliriz.

Bu da 50. mesaj.

:cheer: :10:

Geri