Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Sn: Stormer engin bilgilerinizden yararlanmak için size müsadenizle bir şey soracağım geçen sevgililer gününde sevgilim bana (eski olabilir birkaç gündür bozukuz ) bir tacx sirus soft jel bir trainer almıştı bir kaç gündür buna biniyorum 10 vitesi var yani sizden ricam bu aleti nasıl kullanmalıyımda nasıl olsun yani bisikletin vitesi nerede trainerın vitesi nerede olursa ne antremanı olur rampa , sprint nebileyim bunun gibi bana bir program çıkartabilirmisiniz
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve hız
Scudo
@AYTEKİN ERZAN

Soruyu STORMER'a sormuşsun ama müsadenle araya gireyim;TACX'in sitesinde hazır programlar var,yokuştu,sprintti,temel gibi.

Aşağıdaki linkte sirius modeli için programlar listelenmiş PDF dökümanı olarak,güzel tablolar yapmışlar.

(link)

Ama nereden başlamalı,ne yapmalı STORMER herhalde daha net bilgiler verir bize.Birden aşırı yüklenmeyelim vücuda yanlış programla başlayıp.

cumhurbaşkanlaığı turunda yorumcu inşa feyzi deninen kişi yoktur bari bunun için nereye yazı yazıyoruz bilen varsa söyleyinde yazalım bu adamı tv görünce tv nin sesini kısıp izliyorum turuu koca turu berabat ediyor :(

@AYTEKİN ERZANSelamlar hocam.Ilk basta hayırlı olsun vede kızarkadasınla aranın duzelmesı dıleklerımı yolluyorum. Aytekın hocam estagfurullah dıyıp konuya gırıcem sımartıyosun benı benden daha ıyı bılgısı ve deneyımı olan arkadaslar da var onlara haksızlık etmıs oluruz Abıcım bende bahsettıgın traıner ın 3 kusak eskısı mevcut ve sadece bısıkletın vıtesını atarak pedal dolulugunu ayarlıyorum.Gercı bu programı yaparken senın aerobık kapasıtenıde gormek lazım.Cunku vucudun nerede nasıl bır tepkıme verdıgı cok onemlıdır kı baskasına mısal ısınma suresı 15dk.dır ama senın 30dk.dır ve 15 gore hareket edrsen kas ve bag dokularına zarar verebılırsın.Sahsen benım tavsıyem bınıs surenı 3 bolume ayırıp ısınma ,kadans ve sogutma olarak ayırabılırsın tabı bu ısı yaparken kendını dınleyerek ısınma da yumusak cevırıp<Tabı cevırılen vıtes kombınasyonunu unutmamak kaydıyla>kadansa ayırdıgın surede ısınmaya gore bır kademe yuksegınde ama 90-110kadans aralıgında kalarak<sert cevırmemek kaydıyla> tempo yapmak ve sogutma kısmındada fazla guc harcamadan yumusak olrak sonlandırman baslangıc olarak yeter gıbı gelıyo.Gdbar arkadasımızın yolladıgı sıteyede bakmanda fayda var ve degısık kombınasyonlar mevcut ama hocam dedıgım gıbı benım yazdıgım senın makınada 1.kademe olarak yapılabılır.Aslında Hız senı gordu ve beraber cevırdınız oda aslında benden daha detaylı bılgı verebılırkı tecrube ve bılgı olarak kendısı cok zengındır

@hız

hayırlı olsun ustam.
artık mecburen senin adını değiştireceğiz. fena isim de değil, onda da bir iran tınısı var.

yalı'mında yeni yaşı kutlu olsun, ikisine bir arada bir organizasyon yapalım.

• Beğen
Tepkiler: ahmetG ve hız
Muhammet abi teknen hayırlı olsun, süper. Nereye bağladın?

Colnagolar gelmiş bu arada, bu krizde yapılaacak iş mi Aslı bisiklet hee soruyorum sizeee :D

@STORMER

hakanın selamlar,

yazdığım bilgiler tamamen bilimsel ve tecrübeye dayalı biliyorsun, 7 yıl profesyonel olarak bodybuildng sporuyla uğraştım ve bu esnada kullanmadığım anabolizan kalmadı son noktam growth hormon olmuştu , sanada bundan uzuuunca bahsetmiştim, bir fırtınalı sabahda bisiklete binemeyip size gitmiş 4-5 saat kadar tartışmıştık hatırlarsın.

Ben artık bu bilgileri buradan yazmıyorum zira ne zaman yazssam -ki 3 defa yazdım- siteden uyarı alıyor ve yazılarımın silindiğini görüyorum, bunu da hiç hoş karşılamamakla birlikte site yönetimini de eleştirmiyorum , sitenin belli bir yönetim ve kuralları vardır saygı duyarım , benim bu kurallara göre hareket etmem gerekirdi vsvs.

Bir araya gelmediğimizi , bisiklete binmek için buluştuğumuzu üzülerek izliyorum , beni çok iyi tanırsın çok sıcak kanlı dostcanlısı ve arkadaşlarına vakit ayrımayı sohbet etmeyi gerek bireysel gerek ailesel olarak çok sevdiğimi bilirsin. Bisiklet topluluğumuzun sanal olması beni ziyadesiyle rahatsız ediyor , kimin ne derdi var, kim ne konuda eksik veya fazla bilemiyoruz. Cumartesi günü çıkamadık diye serzenen arkadaşların hadi buluşalım dediklerini duymadım, ha ben buradan eleştirmiyorum ben yapmıyor muyum? evet yapıyorum!

Sağlıklı topluluk olarak sadece hafta sonu bisiklete binmek değil birbirimizle de görüşmemizin doğru olacağı inancındayım, kimi insanlar lider olurlar ve ben liderim demezler ama kişilikleriyle kendilerini kabul ettirir ve insanlar o kişiye saygı gösterirler, ben sevgili Muhammed dostumuza buradan teşekkür etmek isterim, grubu toparlamak adına elinden geleni yapmıyor değil , kendisi de olmasa bilmemkaç inch (abd standartlarını ve abd yi sevmem) ekranlarımızdan kendi kendimize terapi yapar oturur kendimizi gazlar dururduk.

Bir araya gelebilmek adına bu yazımın milad olmasını canı gönülden diliyorum ve biz dostların da bir araya gelmek için can atacağından da hiç şüphem yok. Bir pazarda binmeyiverelim de buluşalım derim. Tecrübelerimizi konuşalım , dopingi konuşalım, pedal çevirme tekniğini konuşalım , taktik konuşalım , sağlık konuşalım , sevgili Muhammed dostumuzdan faydalanalım hikayelerini dinleyelim keyf edelim işte o zaman bisiklete daha keyifli bineriz yanımızdaki dostumuzu daha iyi tanırız ona göre pedal çevirir ona göre yolda onu kollarız 2 gözümüzle gideceğimize 20 göz 20 kulakla gideriz takım oluruz.

sağlıklı grup oluruz,

sürç-ü lisan ettiysem affola , üzerime düşmeyen kelamlar etti isem affola...

hepiniz sevgiyle ve sağlıkla kalın dostlar....

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@hasan mehmet yalı

abi geç kaldım kusuruma bakma, iyiki doğdun iyiki varsın, nice yaşlara nice dostluklarla ....

@hornetArkadasım detaylı bılgı almak ıstersen bende katalog var:D Heh heeeeeeeeeeeeee:D :D :D nooldıııı:D

Erdoganım senı unuttum sanma bırazdan yazıcam bısıııler

Yasınım sutas ın yenı reklamını ızledınmı aklıma senle serkan geld ıde :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
@Bülent ERYILMAZ

sevgili dostlarım hepinize teşekkür ederim,hepiniz bilirsiniz,
benim diğer işim ve ya hobimmi desem,şuphesiz,dalış,deniz,su,yüzme,balık,midye,salyangoz,vs dir,,,bunu en iyi hakanım zanım benim bilir:D :D :Dtabii pilavın yeri başkaaa
bülent abi neden olmasın,
nede olsa TR de ve şu karışık dünyada yaşıyoruz,her şey,her an mümkün:rolleyes:
yasinim,artık mekanımız,bostancı merkez oldu,tabii haalile,makinada bostancı,kayıkhanesinde halatladım:)
hasan mehmet yalımla gerçi konuştuk,ama yinede buradan yeni yaşını kutlarım:)
ayrıca erdoğanım zanım benim,iltifatların için teşekkürler,söz en yakında o işi yapacağım
bu arada geçen dalışa gittiğimde,ender raslanacak bi duruma rastladım,paylaşim dedim,salyangoz denen canavar,midyeden beslendiğini biliyormuydunuz??:D işte kanıtı:eek: :eek:

http://img262.imageshack.us/img262/2273/midyeyiyensalyangoz.jpg

http://img262.imageshack.us/img262/3741/birbirinegemihayatlar1.jpg

@ERDOGANKESGINEvettttt geldım dostum
Ilk basta yukarıda yazdıgının tekrar yayınlanmasını ıstedıgım ıcın cevap hanesınden yazıyorum.Anabolık olayları yazmanı ıstememn bır dıger sebebıde forumun bu bolumunun nerdeyse dıger bolumlere yakın derecede zıyaret edılmıs olması ve zıyaret eden arkadaslarında faydalanması + sadece geyık muhabbetının olmadıgını bılmelerı amacıyla ıstemıstım.Malum yaptıgımız spor dalı cıdden cok agır ve ınsanlar ufak guc farkı elde edebılmek ıcın kımyasalları tercıh edebılıyolar.Amac sadece oncedende gerek beraber gerekse yazısma yoluyla gerek bızım grubun gerekse arada bır bızlerızıyaret edenlerı bılınclendırme adınaydı.Olsun varsın kalksın.Forum kurallarına baglıyız hatalar yapabılırızkı zamanında yaptıklarımızda yanlıs olanlarda vardı yok desem yalan olurdu bız telafısını yaparız

Guzel bır konuydu degındıgın dostluk ve arkadaslık.Aslında gorecelı bı kavramdır.Kımı hemen kabul eder kımı bekler zamana bırakır kımı susar uzaktan bakar kımı zarf atar yoklamaceker yanı anlıcagı ınsalar cesıtlılık gosterırler.Asıl olan kotu zamanda yanında olabılmektır.Dedıgın gıbı haftada 1 gormek geyık yapmak degıldır arkadaslık yada dostluk.
Yolda lastıgın patladıgında grupca durabılıyosan,
yokusu cıktıktan sonra arkada kalanı merak edıp beklıyosan,
bırı dustugunde 10mt lerde durup uzaktan bakmayıpta elındenden tutup kaldırıyosan,
yarası varsa durup cozum arıyosan
yada oanda dusmenın verdıgı adrenalınle bogazı kuruyana matarandan su verıyosan
herseyden ote spor harıcınde bırıne bısıı oldugunda gerek telefonla gerekse yanında olarak ılgılenıyorsan ozaman dostsun ozaman arkadassındr.
Belkı su haftasonu yaptıgımız bısıklet turu dısardakı ınsanlara ufak ve anlamsız gelır ama okadar anlamlıdırkı ,okadar coksey yasanırkı farkında olmadan guzel bır bag kurulur aramzda.Yoksa bır allahın kulunu ctesı-pazar gunu sabahın o saatınde gerek anadolu yakası gerekse avrupa yakasından sıcacık yatagından ,sevgılısının yanından,karısının cocugunun yanından yaz - kız demeden kaldıramazsın.Dedıgın gıbı bır eksıgımız kaldı.Bu muhabbetı ara ara toplanarak yaparsak aramızdakı bagların bakı kalacagına ınanıyorum.Su sahıl yolunda cok gruplar geldı cok gruplar gectı ama hepsıde dagıldı kayboldu gıttı.Malum zor zamanlar yasıyoruz ve herkesın ısı var gucu var.Dedıgın gıbı herseye ragmen oturalım bıryerde toplanalım kendı payıma yazıyorum yer mekan farketmez yok luksmus ,salasmıs ,acıkmıs kapalı mekanmıs hıc farketmez oturalım spordan antremandan muzıkden kıtaptan tarıhten herseyden bahsedelım bırbırımızle dertleselım eylenelım sataslım sakalar yapalım ozaman ıste sımdı takım olduk derız

Bu kadar yazı yeter arkadaslar :D

Bıraz once telefonda konustum ve cok guzel bır haber aldım

Spırıt nıcklı Osman Cebecı arkadasımızın nurtopu gıbı bır oglu oldu.Mınık afacanın ısmı Demır ınsallah adı gıbı olur
Hos geldın aramıza DEMIIIIRRRR:60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60:

Erdoğan Abi aslında şunu söylemek isterim Hakan Abinin de dediği gibi sadece bisiklete binmiyoruz birçok şey paylaşıyoruz sürüş esnasında. Sen çok fazla aramızda olamadın belki o havayı yakalayamadın ama ortalama 2.5-3 saatlik standart bir sürüş oluyor ki yazın bu daha da uzar, inanılmaz muhabbetler dönüyor . Açıkçası bazen konuşmaktan tempomuzun farkına bile varamayabiliyoruz. Sen de sürekli bizimle çevirmeye devam edersen anlayacaksındır umarım. ;)

Tabii ayrı buluşup geyiği çevirmenin tadı başkadır birşey demiyorum. Ama sonuçta herkesin iş gücü hafta sonu vakit ayırması gereken insanlarda var anca binmeyip bi organizasyon yapılır ama sürüş yerine geyik dersen ben sürüşü tercih edenlerden olurum :)

Hakan abicim gördüm o reklamı 2 ay daha havalar düzelmezse onlar gibi olacaz heralde :D formlaarı çekip halay...:D

Colnagolar hakkında ise getirilen bisikletler set olarak kötü bence, 105 / FSA toplamışlar resimlerden gördüğüm kadarıyla CLXleri, campili getiremediler herhalde, tamir setleri bakımı vs karşılamadı sanırım.

@STORMER
Demir Hoşgeldin, Adın gibi güçlü Lance gibi hızlı ol, Allah analı babalı büyütsün darısı olmayanların başına, sevgilerimle,

• Beğen
Tepkiler: spirit
Erdogan'ın, Yasinin ve Hakancığımın yazdıklarına ilişkin bir iki cümle yazacağım.

Kesinlikle buluşma ve bilgilsel anlamda paylaşımlarda bulunulması konusuna %100 katılıyorum. Yapılan aktivitenin bilimselleştirilmesi ve doğru olduğunu sandığımız yanlışlardan kurtulmak, bizlerin uzun vadede keyifli bir antreman grubu olarak devam etmemize olanak tanıyacaktır.

Yanlış yapılan antremanlar, hırsa kapılıp zorlamalar, vasküler sistemin hazır olmadığı durumlarda nabız ve kalbe yüklenmeler, bunlar hem tehlikeli sonuçlar doğurabilir hemde kalıcı üzüntüler yaratabilir.

Vücudun çalışma sistemi, beslenme, metabolizma çeşitleri ve kas sistemleri üzerine ricam olacaktır Erdogan özellikle senden, detaylı bir ön hazırlık yaparsan, en yakın zamanda toparlanalalım.

Dostluk ve paylaşım konusuna gelince, daha henüz adam akıllı oturup bir çay içmesekte, Tolga Gürgün ile çok kaliteli, zor zamanlarımı hissedip devamlı surette hatırımı sorduğu için Hakan ile, teşvik ve gaza getirme konusunda Mehmet yalı ile, iki bira atıp dertleşme konusunda Mami ile güzel şeyler paylaştım, umarım detaya ve derine yayılır.

(link)
Yasınım su formayı gorunce sana yazmadan edemedım:D Ama fıyatını sorma :D
Colnago etreme-c lerde var ama baktıkca ınsanın aklı kalıyor:eek:

osman'ın "demir"ine uzun, sağlıklı ömürler dilerim, analı babalı büyüsün, adına yakışır olsun.

ufaklık takımı baya oldu galiba, son sayı kaç? çekirdek kadronun eleman sayısını buldu mu?

erdoğan abicim, bu başlık ağır eğitim/antrenman/teknik konularını kaldıramıyor, üzerine yeni mesajlar girince arada kaynayıp gidiyor, başka bir formül bulmak lazım. bunları bir araya getirip pdf kitapçık, fotokopi kitapçık vb yapsak? malzeme olursa teknik kısmıyla ben uğraşırım. yılsonu buluşmasında necmi abi de bu tür bişeyler yapalım demişti ama, orda kaldı galiba....:(

işi bilenlerin tuzu kuru ama, biz öğrenmeye çalışanlar bir damla bal için bir çuval keçi boynuzu geveliyoruz.:) :)

hakan abicim, dostluk yazına aynen katılıyorum eline sağlık...:)

vay demircim,şu karışık dünyaya hoş geldin,:D
babanı,yarışçı yapamadım,ama seni yıldız takımına alıyorum:D :D :D

allah analı,babalı büyütsün,osmanım zanım benim:)

Hos geldın Demıııırrrr sende demır bacak Induraın gıbı sporcu olmanı beklıyoruuuuzzz

• Beğen
Tepkiler: spirit
Geri