@ERDOGANKESGINEvettttt geldım dostum
Ilk basta yukarıda yazdıgının tekrar yayınlanmasını ıstedıgım ıcın cevap hanesınden yazıyorum.Anabolık olayları yazmanı ıstememn bır dıger sebebıde forumun bu bolumunun nerdeyse dıger bolumlere yakın derecede zıyaret edılmıs olması ve zıyaret eden arkadaslarında faydalanması + sadece geyık muhabbetının olmadıgını bılmelerı amacıyla ıstemıstım.Malum yaptıgımız spor dalı cıdden cok agır ve ınsanlar ufak guc farkı elde edebılmek ıcın kımyasalları tercıh edebılıyolar.Amac sadece oncedende gerek beraber gerekse yazısma yoluyla gerek bızım grubun gerekse arada bır bızlerızıyaret edenlerı bılınclendırme adınaydı.Olsun varsın kalksın.Forum kurallarına baglıyız hatalar yapabılırızkı zamanında yaptıklarımızda yanlıs olanlarda vardı yok desem yalan olurdu bız telafısını yaparız
Guzel bır konuydu degındıgın dostluk ve arkadaslık.Aslında gorecelı bı kavramdır.Kımı hemen kabul eder kımı bekler zamana bırakır kımı susar uzaktan bakar kımı zarf atar yoklamaceker yanı anlıcagı ınsalar cesıtlılık gosterırler.Asıl olan kotu zamanda yanında olabılmektır.Dedıgın gıbı haftada 1 gormek geyık yapmak degıldır arkadaslık yada dostluk.
Yolda lastıgın patladıgında grupca durabılıyosan,
yokusu cıktıktan sonra arkada kalanı merak edıp beklıyosan,
bırı dustugunde 10mt lerde durup uzaktan bakmayıpta elındenden tutup kaldırıyosan,
yarası varsa durup cozum arıyosan
yada oanda dusmenın verdıgı adrenalınle bogazı kuruyana matarandan su verıyosan
herseyden ote spor harıcınde bırıne bısıı oldugunda gerek telefonla gerekse yanında olarak ılgılenıyorsan ozaman dostsun ozaman arkadassındr.
Belkı su haftasonu yaptıgımız bısıklet turu dısardakı ınsanlara ufak ve anlamsız gelır ama okadar anlamlıdırkı ,okadar coksey yasanırkı farkında olmadan guzel bır bag kurulur aramzda.Yoksa bır allahın kulunu ctesı-pazar gunu sabahın o saatınde gerek anadolu yakası gerekse avrupa yakasından sıcacık yatagından ,sevgılısının yanından,karısının cocugunun yanından yaz - kız demeden kaldıramazsın.Dedıgın gıbı bır eksıgımız kaldı.Bu muhabbetı ara ara toplanarak yaparsak aramızdakı bagların bakı kalacagına ınanıyorum.Su sahıl yolunda cok gruplar geldı cok gruplar gectı ama hepsıde dagıldı kayboldu gıttı.Malum zor zamanlar yasıyoruz ve herkesın ısı var gucu var.Dedıgın gıbı herseye ragmen oturalım bıryerde toplanalım kendı payıma yazıyorum yer mekan farketmez yok luksmus ,salasmıs ,acıkmıs kapalı mekanmıs hıc farketmez oturalım spordan antremandan muzıkden kıtaptan tarıhten herseyden bahsedelım bırbırımızle dertleselım eylenelım sataslım sakalar yapalım ozaman ıste sımdı takım olduk derız
Bu kadar yazı yeter arkadaslar
Bıraz once telefonda konustum ve cok guzel bır haber aldım
Spırıt nıcklı Osman Cebecı arkadasımızın nurtopu gıbı bır oglu oldu.Mınık afacanın ısmı Demır ınsallah adı gıbı olur
Hos geldın aramıza DEMIIIIRRRR:60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: