Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Herkese ıyı haftalar olsun
Yaw arkadaslar su havanın ptesı sabahkı durumuna bakarmısınız yerlerden hıc bahsetmıcem kupkuru yaws:boese157: Mustafa abı yıne yaptı yapacagını:D :D :D

Scudo
@hız

babacım 9:00'da senin kapının önündeydim, ses ışık yok. yağmurda çiselemeye başlamıştı, boşver uyandırmayım dedim, bostancıya döndüm.
yasin'de gelince sabiha yaptık, döndük, o yağmurda fotograf falan hak getire...

fakat kardeşim yapmayın böyle... çarşambadan başladınız, yok 17 derece olacak, yok kısaları giyelim, yok şile yapalım, verdiniz gazı...

dönüşte son 10 km'yi bir gözüm kapalı gittim, sağ göz içine dolan çamurdan yanıyordu. çift kat gözlük kâr etmedi, o derece yani...:D :D :D

ders aldım mı? nerdee... pazar sabah hakan'la 8:00'de konuştuk, çiselemeye başlamıştı. ama birimiz çıkalım desek yine yoldayız.:D :D :D

@hasan mehmet yalı

hasan bey çok teşekkürler nazik güzel yazınız için şu sıralar çok keyifliyim her nekadar mali finansal zorluklar içerisinde olsakta allahın verdiği canı allah alırmış deyip mutlu olmaya çalışıyorum evet kulaklar teller sorun değilde çok ta iyi gidiyodu yarış yani tam bir talihsizlik ve benim de yarış öncesi bakım yapmaya fırsatım olmaması neyse zaten benim yerim istanbul yol gurubunun içinde olmak aynı şekilde siz zatıaliniz , stormer ve hornet başta olmak üzere tanışamadığım tüm arkadaşlarla en kısa zamanda tanışıp kaynaşmak ve elbette sürmek dileğiyle sağlıkla kalın

@bulentery

Vallahi Bülent abi sana ancak şapka çıkarılır, sendeki gazın yarısı bende de olsaydı keşke:) Kötü havalarda bisikletin üstüne bi türlü çıkamıyorum...

@AYTEKİN ERZANHocam elbet tanısırız omrumuz ve saglıgımız yettıgı surece vaktımız bol gercı bu yazısmalar kıs aylarına ve enteresandırkı hep haftasonu yagmuruna denk geldı yoksa yaz olsa sımdıye coktan kaynasmıstık bıle Babam omru boyunca memurdu ve hep haftasonları hava bozardı.Oda memur tatıl yapıcak ya hava muhakkak bozar derdı bızım su hallerımızı gorunce aklıma babam gelır hatta gecenlerde bununmuhabbetını yapıp baya bır makarada yaptık belkı kulaklarınız cınladıysa bızdendır:D

Bulent abıcım ben sana daha nedıım yaw.Insanın aklını okuyosun valla:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
Her ne kadar Ankara'da da olsam,dizlerimdeki probleminin geçmesini beklesemde gönlüm sizlerle.Ufaktan oturarak pedal çevirebiliyorum ama yükleme ve ayağa kalkma işini hala dizimdeki problemlerden dolayı yapamıyorum:box2: ,gelin görünki Ankara'da da yağmur yağmakta ve bana engel koymakta.:smile043:
Tüm gruba Ankara'dan selamlar

@cannon9

Hocam çok geçmiş olsun , sana galiba benim nazarım değdi, bugün de 120 km yaptım tarzı mesajlarını artık yazma bence, acil şifalar dilerim

@bulentery

yağmurlu havada girersen deryere girmeyeyim diye yersin çamuru oturursun aşağıya, google taksan nafile burnundan girer alimallah:D :D

mami zaten şnorker ve google la gidiyo formanın altında da dalgıç kıyafeti var, ısınmak için de içeriye bıraktımı ooooh en az 2 saat sıcacık devam eder:D :D :D

yağmurlu havada ya sağdan ya soldan git abicim tam arkasına girme

• Beğen
Tepkiler: ahmetG
@ERDOGANKESGIN

ne deryeri ustacım, hepi topu iki kişi, çapraz gittik, çamur kaska bulaşan çamurun yağmurla birlikte tekrar yüze akmasından... ya da yağmurdaki asitten...

onu bunu boş ver, haftasonu ne taraftasın onu söyle. bi bakalım 65 dak. rollerler ne sonuç verdi???

@ahmetG

ulen gelmiyom arada yazıyom diye laf atmayın yakarız bu mangalı yakarızzz:D :D :D Milram Rulezz bi kaçarız tam kaçarız:D :D :D tabi ama nereye kadar peloton her zaman yakalar:D :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetG ve STORMER
http://img18.imageshack.us/img18/2001/phot0026resizeaq5.jpg
(link)Bak Yasıncım sene 1944 ve 2.dunya savasının en caf caflı zamanları:eek: On saflarda devre arkadasım Mamı,Okan veben arkadada BUrgazarkadasımızı gorebılırsın Massallah dalyan gıbıdır heryerden gorunur:D Ama temposuda boyu gıbı uzundur koparır:D Ve ozamanlar elıtlerde kosuyoduk ahhh genclıkaaaahhh:D

Ama bakma sakın durduguma yaza az kaldı:D Yaw bu arada ben kronık farajıt ve brosıtım ama gıdemıyom Ahmet hocam nedendır konuyu acarmısın:rolleyes: :rolleyes: :D :D

Geri