Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
gjnfddsnlk.ök.legeredk sazaae357klçşlkgdsafdgfjlşş <budavc ıkd buda benım cadı tarafından ve babamı kızdıranlara benım cevabım olrak yazdıklarıdır:D :D :D :D :D ben klavyeyı bıraktım o yazdı:D :D :D

Yaw Serkan yaw usttekı yarıs gununde mamıyle benımtakım arabasının yanıda bır resımdaha olucak sankı bende yok sende olabılırmı :rolleyes:

@cannonfire

bulunmadımı resim

@Ali Emre Akcan

eyvallah dostum.

fakat bu laf bisikletçi atasözüne dönüştü ama, biz vicy ovasının dermatolojik testlerden geçmiş termal çamurunda sürmüyoruz ne yazık ki, sanırım o yüzden pek güzelleştiremiyor, ben bir netice alamadım en azından.:D

yanık motoryağı katkılı, ekzoz ve zift kalıntılarından oluşan bildiğin araba yolu çamurunda seyrettiğimiz için, direkt zehir bulaşıyor. açıkta bir yara varsa tam şifa....:D

gerçi bir yönüyle doğru, açık yara mikrop kapınca, cilt henüz genç ve güzelken mekân değiştirme fırsatın oluyor... bu iyi bir şey mi, onu bilemem...

Arkadaslar haftasonu karla karısık yagmur ve sulukar yagısı beklenıyormus:boese157: Ben NTV nın yalancısıyım.Eger ctesı gecesını evde gecırecekler varsa Eurosport ta bızım saatımıze gore 00.55 de planet armstrong ve hemen ardındanda saat 01.00 de tour of calıfornıa canlı olarak yayınlanacak ve lance de bu yarısı kosacak

Ilgılenenlerın dıkkatıne

Bu arada unutmamısken bu sene Cumhurbaskanlıgı turu yanlıs hatırlamıyosam 12NISAN da yapılacak ve yıne proflar gelıcek ve cocuklu butun arkadasların ufaklıkları kapıp yarısa getırıp erkenden ası yapmalrını tavsıye ederım

Resım buyuk gelırse kusuruma bakmayın;D

http://img502.imageshack.us/img502/3526/protourstanbul031qt4.jpg
(link)

Hakan , bu seferde ctesi pazar günlük güneşlik olmasın bu hava durumu raporları seni delirtmek için yayın yapıyor olabilir gibime geliyor, bu arada eurosport yayın haberi için teşekkürler bisiklet kullanmaya başladığımdan beri ilk kez ayrı bir gözle yarış izleyeceğim teşekkürler...

Özgür hocam adnı bende pek hatırlıyamıyorum neydı ptakı petakımı pılakımı amaaannn herneyse hocam ısın ozu su bunlar taaa avrupadan bızım youtube dan goruntulerımızı ızleyıp sprınt dersı almak ıcın gelmısler hatta gıyınıpte gelmıslerkı emrıvakı olsun dıye bende kamoyunda ve basında tanındıgımdan kameraları gorunce sırıt dedım ona ama cocuk naapsın belkı ders vermez suphhesıyle daha dogrusu panıkten yuzu asıldı.Anlıyacagın ıadrelık bı poz oldu:D :D :D

Aytac hocam Bazayev TDF kadrosundada vardı Bzayevın hemen altındakıde Marco Velo ydu oda TDF kadrosundaydı.Ama gecen sene kı organızasyon hatalarından sonra gelırlermı suphelı:rolleyes:

5 günlük tahmin İkonlarınızı Değiştirin!

Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi

6° C | 3° C
11° C | 9° C
11° C | 4° C
9° C | 3° C
8° C | 0° C
Yağmur Olasılığı
20% Yağış Olasılığı Yağmur Olasılığı
20% Yağış Olasılığı Yağmur Olasılığı
50% Yağış Olasılığı Chance of T-storms
40% Yağış Olasılığı Yağmur
70% Yağış Olasılığı
Hourly Hourly Hourly Hourly Hourly

Geniş Tahmin

Güncellenme Zamanı: Saat: 02:00 PM EET Tarih: 10 Şubat 2009

Salı Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 3 °C . Rüzgar GGB 10 KM/S . Rüzgar Etkisi: 1 °C .

Çarşamba
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 11 °C . Rüzgar GGB 18 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Çarşamba Gecesi
Yağmur. Düşük: 9 °C . Rüzgar Güney 21 KM/S . Chance of precipitation 90% (water equivalent of 13.39 mm).

Perşembe
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 11 °C . Rüzgar GB 39 KM/S . Chance of precipitation 50% (water equivalent of 1.46 mm). Rüzgar Etkisi: 4 °C .

Perşembe Gecesi
Yağmur. Düşük: 4 °C . Rüzgar GGB 21 KM/S . Chance of precipitation 90% (water equivalent of 12.59 mm). Rüzgar Etkisi: 1 °C .

Cuma
Fırtına Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 9 °C . Rüzgar GB 10 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 2.84 mm). Rüzgar Etkisi: 3 °C .

Cuma Gecesi
Yağmur. Düşük: 3 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S . Chance of precipitation 90% (water equivalent of 12.49 mm). Rüzgar Etkisi: 0 °C .

Cumartesi
Yağmur. Yüksek: 8 °C . Rüzgar KB 21 KM/S . Chance of precipitation 70% (water equivalent of 6.65 mm). Rüzgar Etkisi: -1 °C .

Cumartesi Gecesi
Kar Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 0 °C . Rüzgar Batı 21 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 0.26 mm). Rüzgar Etkisi: 0 °C .

Pazar
Az Bulutlu. Yüksek: 4 °C . Rüzgar Kuzey 14 KM/S . Rüzgar Etkisi: -2 °C .

Pazar Gecesi
Kar Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 1 °C . Rüzgar KKB 21 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 0.39 mm). Rüzgar Etkisi: -4 °C .

Pazartesi
Yağmur. Az Bulutlu. Yüksek: 4 °C . Rüzgar KKB 25 KM/S . Chance of precipitation 60% (water equivalent of 8.67 mm).

Pazartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 1 °C . Rüzgar KD 18 KM/S . Chance of precipitation 50% (water equivalent of 3.70 mm).

Mustafa abıııııııı yaktın bızıııııııııı:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız ve ahmetG
Hakan ' ım ,

Süper foto . Bence büyütüp asmak gerekir . Aşı kesin tutmuş belli , yumurcak componentlere alıcı gözüyle bakıyor . :D :D

Selamlar ,

Nisanda bende juniouru alayım foto çektireyim :D :D

Selamlar,

@STORMER

hoca iyi bi kompozisyon yakalamışsın ama sivil halin beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim yoksa yenge hanımmı çekti fotoyu resmi halindeki karizmadan eser yok gücenme dost acı söyler

değerli dostlar herkese hayırlı günler
süper bi hava var bugün
bu havalarda binememek benim gibi herkesi kudurtuyordur herhalde
moral bozukluğundan 2 gündür binmiyorum ama bu akşam uzun bi gece sürüşü yapacağım acayip çeşit çeşit ön arka lambalar aldım 70 li ve daha önceki tarihli doğumlular bilir bir tabir vardı pavyon ışıkları veya pavyoncu arabası gibi diye aynen öyle olacak
buarada önümüzdeki cumartesi 14 Şubat sevgililer günü hatırlatayayım dedim sonra başınıza kötü bişey gelmesin şansız evli ve sevgilisi olan arkadaşlara duyrulur bu krizde şimdi olurmu ya neden böyle günlere denk getiriyorlar krizi yarım maaşa düştük zaten neyse en kötü günümüz böyle olsun

@AYTEKİN ERZANHuhahahaaaaaa hocam kopardın benı yaw:D :D :D Foto benım makyajsız halım bıde malum bılırsın bısıkletcı adam bısıkletın ustundeyken guzel ustunden ındımı karızma sıfır hele bıde taytlıyken ustunden ınıp bakkala falan gırdıysen eyvah dıyorm:D :D :D Bu arada gecenlerde bızım kıbarım Ahmetımle yururken karsılastık gozumudekı gozlukten sıma olarak tanıyabıldık bırbırımızı formayı cıkarınca olay bıtıyor yaw:D :D :D Ben yıne avatarı degıstırıyımde karızma saglam kalsın:D :D :DEeeeee tabı bıraz yasta var tur da sapka kask falan kelı yıne kapatıyordu yaw:D :D :D

@STORMER
sen böyle deildin sonradan oldun:D :D Hakan ım üzülme yaşa gelen çekiliyor :p engüzel geyik bizim geyik:D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ahmetGTabı babacım bızde geyık bıtmez geyık candır:D Ozelden bısııı yollıcam sana genclık yıllarına aıt:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetG
@STORMER

Hakan,

Eurosportun sitesinde bu yayınlara ait bir bilgi bulamadım, belki de yanlış yere baktım. Detay verirmisin sana zahmet.

Geri