bu sabah 06 da kalkıp traşımı olduktan ve musli üzeri muz yapıp suyumu içtinden sonra giyinmeye başladım, ilerde bulutlar görünüyor ve yağmur bırakacağı kesin diyordum. 07 de pedala basıp doğru levent'e Emre abinin yanına gittim 07:20 de arabaya girip rumeli fenerine kaçtık, koç ünv karşısına aracı parkedip indiğim de dumur oldum , oooof offffffff....
kızıl çam ormanının muhteşem kokusu , denizden gelen yosun kokusu e çiseleyen yağmur ile gelen toprak kokusu muhteşem bir üçlü oluşturmuş ciğerlerimize bayram ettiriyordu, gidiş geliş toplam 18km olan parkurda ben 44-45km kadar emre abi de 5o km yapıp tamamladık ve saat 10:20 idi. parkur pürüssüz asfalt , çıt çıkmayan sessizlikte ortam ve sağlı sollu çam ağaçları arasından görünen muhteşem boğaz manzarısı içersine sürekli iniş çıkış düzlüklerle adeleyi ince ince işleyen mükemmel bir antreman alanı, araba geldiğini en az 3-5 km den gelen sesiyle anlıyorsunuz.
tek kelimeyle muhteşemdi, bundan sonraki antremanlarımı orada yapabilmek beni ayrıca sevindiriyor, buradan Emre abiye çok çok teşekkürlerimi ve saygılarımı bir daha sunmak isterim, Emre abi yarın kaçkar yarışında olacağından haftaya c.tesiyi iple çekiyorum, gelecek arkadaşlara şimdiden duyurulur muhteşem bir yer, triatletlerin hemen hepsi bu parkuru kullanıyorlar, haftaya cervele p3 leri ve trek tt leri görebileceğim bu da ayrı bir keyif, hatta utanmazssam kullanmak için izin de isteyeceğim
bol oksijen yüksek rakım , muhteşem parkur, sessizlik ve soldan cizeseleyn yağmura inat sağdan ısıtan güneş ışığ arada bir beliren gökkuşağı tam bir terapi gibiydi...