Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Yasınım,Bulent abı,Mamı,Ahmet abı abı ınanım gozum yok kalmazda zaten:D Abılerım dogma buyume Istanbullu olarak eskılerın degısıne hep katılmısımdır Istanbulun havasına ve karısına guven olmaz derler ya ahanda bu sabah:DAma ogleden sonra hava guneslı olucak herhalde :D :D :D

Scudo
@AYTEKİN ERZANHocam estagfurullah sımartıyosun benı sana bana gıtmıyo olurmu yaw.Sadece cekılen makına farkından boyle oluyo askolsun avatarı degıstırırım enkısa zamanda

bu sabah 06 da kalkıp traşımı olduktan ve musli üzeri muz yapıp suyumu içtinden sonra giyinmeye başladım, ilerde bulutlar görünüyor ve yağmur bırakacağı kesin diyordum. 07 de pedala basıp doğru levent'e Emre abinin yanına gittim 07:20 de arabaya girip rumeli fenerine kaçtık, koç ünv karşısına aracı parkedip indiğim de dumur oldum , oooof offffffff....

kızıl çam ormanının muhteşem kokusu , denizden gelen yosun kokusu e çiseleyen yağmur ile gelen toprak kokusu muhteşem bir üçlü oluşturmuş ciğerlerimize bayram ettiriyordu, gidiş geliş toplam 18km olan parkurda ben 44-45km kadar emre abi de 5o km yapıp tamamladık ve saat 10:20 idi. parkur pürüssüz asfalt , çıt çıkmayan sessizlikte ortam ve sağlı sollu çam ağaçları arasından görünen muhteşem boğaz manzarısı içersine sürekli iniş çıkış düzlüklerle adeleyi ince ince işleyen mükemmel bir antreman alanı, araba geldiğini en az 3-5 km den gelen sesiyle anlıyorsunuz.

tek kelimeyle muhteşemdi, bundan sonraki antremanlarımı orada yapabilmek beni ayrıca sevindiriyor, buradan Emre abiye çok çok teşekkürlerimi ve saygılarımı bir daha sunmak isterim, Emre abi yarın kaçkar yarışında olacağından haftaya c.tesiyi iple çekiyorum, gelecek arkadaşlara şimdiden duyurulur muhteşem bir yer, triatletlerin hemen hepsi bu parkuru kullanıyorlar, haftaya cervele p3 leri ve trek tt leri görebileceğim bu da ayrı bir keyif, hatta utanmazssam kullanmak için izin de isteyeceğim:D :D

bol oksijen yüksek rakım , muhteşem parkur, sessizlik ve soldan cizeseleyn yağmura inat sağdan ısıtan güneş ışığ arada bir beliren gökkuşağı tam bir terapi gibiydi...

Off içim gitti!!.

Herkes ballandıra ballandıra anlatıyor bu parkuru.Gelecek hafta bende gelmek istiyorum ama erken saatte ulaşım dert olabilir Sarıyere.Haftasonu denizotobüsü yok ne yazıkki.Elbette bir yolu bulunur,organizasyon yapılır.

@Juanito.LagunaHocam evet yaw su yolu bı ıslatamadık.Ama bu sene muhakkak gelıcem
Yarın tahmınen hava acıcak galıba busabahkı gıbı olmaz ınsallah:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@GdBAR

Gelmesi gayet kolay, Kadıköy'den bir vapur Beşiktaş, oradan 30 dakikada Sarıyerde'sin.

Alın size o parkurlardan birkaç foto.
http://img530.imageshack.us/img530/5359/kilyos01ma9qu2.jpg

Muhammed bu yaz ekibi kesin bu parkurlarada getiriyoruz, Bülent kardeşim zaten bu yolları ezberledi, o yolu biliyor.:D

Vay be... O gün hem kilyos hem rumeli feneri yapmıştık. Hem de bahçeköy'den geçerek :eek:

@Juanito.Laguna

Hatırlamazmıyım, Beşiktaş gidiş dönüş 90km. gibi bir yol yapıldı, birde Kilyos dönüşünde( rahattır diye:D ) beni soktuğunuz yokuş hala aklımda.

• Beğen
Tepkiler: hız
@STORMER
Ya güzel kardeşim, Özgür ile Muzaffer sürekli o yollarda, katıl bir hafta sonu orman havasında ruhun dinlensin.

Hakan avatarında Lance' e çok benziyorsun yahu..:)

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
@Juanito.Laguna

Tamam doğrusun, kaveh vardı ve galiba Aytaç'da ordaydı.
Şu Kaveh ile Yasin'i bir türlü bir araya getiremedik, ikiside dağ keçisi, ver yokuşu basıp gitsinler.:D

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
mustafa abicim gözlerinden öperim özledik seni yav senin sözünü dinleyip scott u aldım sonunda karbon pedalla 7.9 gibi oldu sabahki tura gelince ince çise yağmur yapınca hava süper oldu ama parkura laf yok tabi ama erdoğanımı daha demirciköy üzeri kumköy(kilyos) ve gümüşdere rampasını çıkartırsam zaten idmanı bizle değil lance ile yapar ama hepsinin zamanı var yaza kadar o parkurda 75 km leri görmemiz lazım hepinizi sevgi ile selamlarım

walla sabah 9 da duraktaydık bülent abiyle ama kimsecikler yoktu, bizde yağmur yağardı, çamur sıçrardı demeden çevirdik. Sabiha yapıp yokuşta döndük, iniş sonrası ben bülent abiyi bıraktım ne yazikki 40 tempoyla sağnak yağış altında dönüşümü yaptım.

Kardeşim korkmayın şu yağmurdan hava 15° bu tutmaz bi taraflarınız :D hehe

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hornet

Yağmurdan sen niye korkacaksınki? Altındaki bisiklet nasıl olsa titanium ne paslanır ne eder, bandır bandır sür.:D
Bizim bisikletlerimiz nazik, öyle yağmura çamura gelmez.

evet abi gerçi ben mtb ile idman yapıyorum ama yol mtb ye benzemiyo ama bu parkur muhteşem bi şey ben ironmancılara yıllardır rumeli fenerinin benim köyüm olması nedeni ile söylüyodum ama kıymetini bu sene anladılar ama bu parkur adleleri felaket yapıyor inşallah hep beraber binmek nasip olur sen dönünce şöyle 30 kişi birden

Geri