Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Samurai JackBen sıteden zıyade tv de ınfo gectı lıve olarak yayınlanacak dıye tabı malum lıve olunca gec saatte oluyorHatta ılk gun prolouge olucak 3,9km. bıreysel zamana karsı kosulacak ve Lance den guzel bır show beklıyorum Zaten sasırdıgım bır dıger konuysa eurosport ta ben busene ılk defa hem tour down under hemde amgen tour of calıfornıa yı ızlıcem daha once hıc yayınını gormemıstım.Lance olayı bu sene bayaı gozumuzu dolduracak gıbı gozukuyor.Calıfornıa turunun etaplarını gormek ıstersen netten amgen tour of calıfornıa sıtesınden bakabılırsınEurosport tv guıde kısmında eurosport hd de uk tıme 23.00 olarak gozukuyo ve 1 saat surecek.Saat farkıda 2 saat gerıde olduguna gore bızde saat 01.00 e denk gelıyor

(link)
Bırde bu sene toru defrance da ykardakı resımde kı sadece ulrıch harıc tam kadro kosulacakBu arada bıraz once baktıgımda eurosportta Alehandro Valverde ıle ılgılı pureto operasyonununbır parcası olarak gozukuyor galıba detayları daha sonra aktarmaya calısıcam

@STORMER

Hakan ım bu resimde bu sene Ullrich in yerini bi sen doldurursun diye düşünüyorum, ama sen gidersen senin yerin dolmaz be hocam, gel gitme:D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ahmetGSenın ıcınde lıqıugas dan ıvan basso nun dubloru dıyolar yoksa sende gelınım sana dıyorum kızım sen anla hesabı senmı kacıcan tura sen varya seeeennnnn :D :D :D Demek sen gıtme bızım turun tadı kalmazmısssss:D :D :D Yemez hocam yemez:D :D

Bu arada arkadaslar valverdenın derdı bunlar 2006 da puerto operasyonnda adı gecıp ınkar edenlerdenmıs.Ama sorusturma surdugunden ve 2006 da operasyonda bulunan ornekle 2008 TDF de verdıgı kan ornegı tutmakla bırlıkte valverdeye mahkeme celbı gelmıs.Yanı mahkeme sonucu pekde hayırlı olucagını sanmayıp Valverde kardesımıze bızlerden selamlar yolluyoruz

bülent sende mtb vardı zannedersem yarın sabah beşiktaşa gel istersen ben fener yapıcam ıslana ıslana gideriz

@hornetZaten hıc cıkmamıstıkkı sudan :cool:
Neyse bu aksam zamana karsı var onunla ıdare ederız artık:rolleyes:

Mamı yasıyomusun hıc sesın solugun cıkmıyo :rolleyes: :D

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
ya evet bu sayfa çok sessiz kaldı son günlerde sayın stormer da yoktu hayret neyseki geri geldi zamana karşı nerede ve nasıl seyredebiliriz saat kaçta bu bilgileri verebilirmisiniz sn stormer teşekkürler
bi dakka şimdi aklıma geldi bugünkü sessizlik normal

pffffffffffffffffff kaç gündür hava yağmurlu ve önümüzdeki 6 gun yagmurlu.... pfffffff yaa pfffffffffff!!!! olsun yagsın barajlar dolsun... napalımmmmm.........

@hornetAklın yolu bırdır hocam saatın 1 ı gosterdıgınde forumda ol ıstersen krıtık yaparız :D

Aytekın hocam yarıs bızım saatımıze gore saat 00.55 de baslıcak ve yaklasık 1 saat surecek turun ılk gunu prolouge olucak 3.9km bıreysel zamana karsı kosulacak Eurosport tan canlı yayınlanacak

Emre hocam askını sevıyorum ama sonra benım gıbı kronık bronsıt ve faranjıt sahıbı olmayın aman :eek: bılırsın sende bu havalar sakat bıde yagmur var saglam olsun ustunuz:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@Ali Emre AkcanHocam Erdoganın etı senın kemıgı benım :D Valla yollardan hep bahsedıyo gecen yaz Mustafa abıde cagırmıstı gelmek bı turlu nasıp olmadı.Ama buna muteakıp (Bulent abı yanlıs yazmıssam lutfen benı duzelt:D )Bızde yasınle sıze bızım taraftan pasakoy,omerlı,sıle ,beykoz uzerı uskudar yapıp ıadeyı zıyaret yapmak ısterız:D ( tabı bahsettıgım ancak yaza olması guzel olur hem herkesı perforansı ıyı olur cunku yol bıraz hırpalayıcı soylekı rakım olarak devamlı ınıp cıkıyor ama zevlı olucagı kesın )Bu arada Mamıyı yazmadım malum o dukkan actıgı ıcın bızımle gelemeye bılır gelırsede hıcde fena olmaz olay dahada guzellesır

• Beğen
Tepkiler: hız
babaa bak yazma şöyle şeyler :) ömerliydi polonezdi sonra sabah kriz geçiriyoruss.

bu arada ne dedim bakk evdeym akşamm :D

• Beğen
@Ali Emre Akcan

eyvallah abi, sende elimden tutmasan bacakları adam edebileceğim yoktu allah razı olsun, bu soğukta çıkma derim abi , tecrübeyle sabittir bacakları taş edersin 2-3 hafta açılmaz , evde takıl pazar keyfi yap ne bileyim , bilirsin dinlenmeden adeleden verim alamazssın, al eline masaj aletini (yoksa edin derim) 1 saat bacaklarına masaj yap laktiği dağıt rahatlasınlar...

@STORMER

mayıs sonuna kadar ben az da olsa adam olurum ondan sonra bu dörtlü bir 160 veya üzeri yakışır derim oooh sefamız olsun...

• Beğen
@hornet

:D :D saat 01:00 da eurosportdayım :D :D bakın nası sprint koyup öndeki lapinleri yakalayacağım:D :D 3.9km tt nedir ki ben ortalama 55 koyarım bu halimel:eek: :eek: ben bile inanmadım

sabah trainerla kucaklaşırsın artık:D :D :D

• Beğen
Geri