Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Mustafa İçdağ

Bu sözün altına imzamı atarım Mustafa abi. Özgür bugün ki tur için haber verdiğinde Cuma günü bi 40km civarı durumumu denemek için uzun süre üstüne kısa bi sürüş yaptım ama neye uğradığımı şaşırdım:) İyki bugün yağmur yağdı da gitmemek için bahanem oldu, yoksa daha 10. km de grubu kaçırırdım heralde, o kadar bitik durumdayım:D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
Scudo
@Ali Emre Akcan
Valla 30 kişi nasıl olur bilmiyorum, herhalde trafiği kapatırız, İstanbul yıkılır.
Ama Muhammed le Hakan'ın zaten sözü var gelecekler, Bülentery zaten davete gerek yok, eh bizde kafadan 10-12 kişi İstanbul yakasından toplarız, yeter bize.

http://img516.imageshack.us/img516/7528/03copybu2nl2.jpg

@hornet

eee niye ben sizi göremedim?????sizdende resim isterim:D :D
osaatde baktım gelen giden yok,halilim de mesaj attı yokuz diye,sahile indim
mustafa aradı,yolda migrosun orada buluştuk,ben kısa tur yaptım,bostancıdan onu bıraktım,dükkana döndüm,gerçi bülent abi genelde bostancıya geliyor,,,

müstafa hocam haklısın o konuda,ama parkuru zaten biliyorum,
erdoğanım zanım benimden özellikle resim istedim:D :D
sabah yağmazsa,yollardayız

@Aytaç Biber

İyi ama Aytaç kış geldi sen kendini besiye çektin:D , kışın kondüsyonu kaybetmemek için cross training yapmanın en iyi zamanı, adaleleri bozup( kaba tabiriyle) farklı displinlerde vucudu geliştirip tekrar bisiklet üstüne bindinmi bak bakalım bir ayda eskisinden daha iyi olmuyormusun.

@hız

tam çekecektim 3 tane it beni görüp koşunca bende pislete atlayıp verdim pedala koecikler dumur oldu , hatta biraz yavaşlayıp bekledim yine koşmaya başladılar yakınlaşınca yine pedala veriştirdim baktılar olmuyor ger döndü köpecikler:D :D

Bu yaza herkes bu tempoda gıderse acayıp koparmacalar yasanır bı de aytacın dedıgı gıbı yollar yıkılr yaw.Cıdden peleton edasıyla yolara adımızı yazarız gıbı gelıyo

Mustafa abı bılırsın lance demek ben demek ,ben demek lance demek bu yaza degısık seyler dusunuyorum cokta zevklı olucagına ve herkesınde hosuna gıdecegıne ınanıyorum Ney dıye sorma soylemem ama bayadır yapmak ıstedıgım bısıı

Yasınım oyle ruzgarı arkaya alarak bende 40 tempo yapıyorum arkadasım ustu vaaaamııı:D :D :D Yakında nakkas yokusunda bulusuruz^3,37dk.hıhhıııııııı:D :D :D

@STORMER
ihtiyar delikanlı sen bu gençlerle hiç aşık atmaya çalışma, kadayıfları boyatmakla olmaz bu işler gel sen beni geç tatmin ol:D yarın ki hava tahminin söyle bi, eğer iyi dersen kötü kötü dersen iyi oluyo ona göre hazırlanacam:D

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@ahmet69Sıısssss Kötü hıh hıh hıııııııı:D

Hocam ayıboluyo ama haaaa senın agzındada bakala ıslanmıyo yaw:D :D :D
Bı yarın olsun gorrursun sen bak neler yapıcam sana:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Herkese gunaydın
Yıne sabah evden cıktım koseyı dondum ve malum yagmur yagdı.Bende eve donup enerjımı bosaltmak ıcın kosuya cıktım.Yaklasık olarak 5km.duz kosudan sonra hala ener jımın oldugunu anladım :D bılumum hareketlerle ısı uzattım ama hala var:D Ahmet hocam bak zeus koruyo senı okadar hazırlandım bak nasıl patladım:D Bulent abımede vede yasınıme selamlar yolluyorum cok kotyum kurtarın benıııııııııııııııı:D :D :D

Herkese ıyı tatıller

Abi ne diyosun kalktım kahvemi içtim çikolatalı kekimi yedim deli gibi dolanıyorum sabahtan beri evin içinde. en çok koyanıda tekrar giyinip soyunmak., yaz da değilki çıkar çıkar bitmiyor anasını satiyim. :)

ya tamam barajlar dolmuş bu sene yağmasın dahaa :( hahah :D

bende sizin gibi yaptım:D :D :D ayrıca Hakan ım bence korunan sen oldun, bugün çok hırslıydım bi gelseydim yokuşta çok hızlı sürecektim seni harcayacaktım, Yasin i de gençliğine bakmadan cezalandıracaktım kalbi kırılmasın diye şimdiye kadar bişiyi yapmıyorum zaten, genç çocuk hevesi kırılacak diye, yeter kardeşim dedim tam ,baktım yağıyo hepinizi affettim, şimdi göbeğimi seviyorum:D

Bız ıhtıyarların bırıcık ruhanı lıderı artık su koltuk sevdasını bırak ,bırak benım gıbı yenı nesıl ıhtıyarlara ben hallederım genclerı:D Ayrıca sen gobegını sevıyosun bızde senı sevıyoruz be abıcım :D Gobegıne ıyı bak :D :D :D <hanı :D hep derlerya kendıne ıyı bak dıye>:D

Tüm nazik ve nazlı,zanım benimlere selaaam:D

yine bu gün,hava süprizine rağmen,yollardaydık,ama kısa tur yapmak zorunda kaldık,üstümüz ince olduğundan,üşütmeyelim dedik,ve kartaldan döndük,
ha gelen azdı,ama olsun,önemli olan,nefsi öldurmek:D :D

haa bu arada,bi olayı çözdüm,,,
bana sorarsanız,galiba şu bulutları,müstafa abi,oradanmı gönderiyor,nedir,talimatlı yağdırıyor,tamda çıkış saatimize denk geliyor:D :D (selam hocaaaaa:) )

hakanım zanım benim,yine kahvaltıyı kaçırdın,dönüşte aldık susamlı ekmeeeemizi:D tabi hasanım sucuksuz yumurta sevmez,bilirsin(yarım kankal):D :D :D sorada iran çayını demledikmi,ooooh (şimdi,müstafa hoca,bağğğracak:D )
işte resimler,hepiniz zanımsınız

http://img201.imageshack.us/img201/1397/image949vb5.jpg

http://img19.imageshack.us/img19/8008/image950xg5.jpg

http://img10.imageshack.us/img10/7499/image953ef2.jpg

@hızYaw bulut meselesı kesın Mustafa abıyle bı baglantısı var.Zaten bende yokum yazada bunlar boyle gıderse benım halım harap dıyo bulutları yonlendırıyor kesssıııııınnnnn:eek: :D

Mamı yapma etme Hasanım Yalım zaten meyıllı kılo almaya bıde damak tadıda var adamda sende verıyon coskuyu ondan sonra adam yok nasıl vercez dıye dolasıyo yalanmı Hasan hocam:D :D :D

Sabah yukarıda yazdıgım gıbı yoldan dondum yagmurdan ama hemen kosuya cıktım ama sudan cıkmıs balık gıbı dondum eve sızı tahmın edemıyorum gercı hasan ustunu degıstırdıgıne gore baya ıslanmıssınızdır:rolleyes:

işte olay budur ya hasan mehmet yalı değilmi o bir ara yağmurda biniyorum diye bana yapma etme falan demişti aşk böyle yapıyo adamı işte bugün belgrad mtb yarışındaydın önce arka balata bitti zaten arka janttan 1 tel eksik başlamıştım birtane daha kopardım ön frenle bitirmek için devam ettim tam ya ben şimdi burda düşerim derken ağzım kapanmadı top yerde iki pedal sonrada kulak kırdık şimdi işin yoksa maliyet çıkar para bul kime götüreceksin düşün elbette gönül muhammed hoca diyor ama ordan bi arkadaşın babası arabayla mahalleye getirdi şimdi floryadan bostancı bilemiyorum yanıma birini bulabilirsem getiririm sana hoca kulak varmı

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@AYTEKİN ERZAN

sevgili aytekin erzan,haklısın ne desen haklısın,sabah saat 8.00 de sahile çıktığımda hava kuru idi,ha yağacağı belliydi ama gene de çıkamadığım günlerin acısını çıkartmak için,gözümü kararttım :D :D gerçekten aşk böyle yapıyor işte dediğin gibi,sevgili dostum,inşallah yüzyüze de görüşmek tanışmak nasip olur.

bu arada geçmiş olsun,sana bişey olmasın da teller,kulaklar yerine gelir

@STORMER

hakanım haklısın,bütün hafta yemiyorum,diyet falan,hafta sonu bir kaç pedal çevirdikten sonra mami hocanın bereketli sofrasında acısını çıkartıyoruz,:D :D

bundan sonra da tur sonrası geleneksel sucuklu yumurta ve susamlı ekmek partisine herkes davetlidir:D :D

zaten kısa bir tur yaptık,sucuk gibi olduk,gelince de hemen üzerine yumurta kırdık,oldu sucuklu yumurta,masraf olmadı :D :D

Geri