Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Samurai JackAman dostum zor seyler bunlar allah kolaylık versın.Ben 2005 - 2006 arasında yaklasık 7 ay kadar ıssız kaldım ve muhtemelen de hergun sabıha, pasakoy,F1,omerlı ,kavacık taraflarına gıdıyordum ama nasıl gıttıgımı sen bıde bana sor kafa olmus kazan gıbı bısıklette olmak bıle rahatlatmıyordu.Kımsenın de yasamasını ıstemem bıraz daha asılalım ıslere gercı elımızde olan bısıı degıl kımsede ıstemez acıga alınmayı hele bıde evlıysen vede cocuk varsa ooffff dıyorum.Hepımızın yolu acık sansımız bol olsun.Haftada 1 olsun ama yeterkı ıslerımız rast olsun

Scudo
Bu hafta basında baslayan Katar turunda sok bır olay olmus.Eurosport un ınternet sıtesınde yapılan acıklamaya gore tura katılan ve Belcıkanın yetıstırdıgı degerlı sporculardan bırı 21 yasında sezonun kendısı ıcın ılk yarısında hayata gozlerını yumdu.Odasında gece muhtemelen uyku esnasında hayatını kaybetmıs.Yetkılılerın acıklamasına gore kalp krızı olasılıgından suphe edılsede kesın sonuc otopsı sonucunda acıklanıcakmıs.

Soylemek ıstedıgım dopıng yada dııl bu olay malum hepımızın basına gelebılır.Onemlı olan kader yada ecel dıyebıldıgımız seylerın dısında kendımızı dınleyıp kontrol altında tutabılmek.Cogumuz ben dahıl malum ıslerımızden dolayı haftada 1 gun olarak antreman yapmaktayız ve ozellıkle bu donemlerde gerek hava sartlarından ,gereksede aldıgımız kılolardan,dolayı uzun surelı aralardan sonra sankı hıc ara vermemısız gıbı yada kılo almamıscasına eskı tempomuzda pedal cevırmeye calısıyoruz.Oysakı yanlıs olanda budur.Kalbe bır anda soklar verıyoruz.Bırakın uzun aradan sonra yumusak cevırın kadans calıması yapın peryodık olarak doktor kontrolune gıdın yemenızı kontrol altına alıp formunuzu koruyun bırde efor testını eksık etmeyın.6 ayda bır teste gırıp vucudunuz ne reaksyonlar verıyor takıpedın.Gecen yaz bu efor testı muhabbetı acıldı adres verıldı ama gıden oldumu hıc sanmıyorum.Insallah gıden olmusturda benım yuzumu kızartır.Bazen bısıklet mekanıgı uzerıne cok tartısmalar yasıyoruz ama kendı saglıgımıza gelınce Compagnololar shımanolar bızden degerlı olup cogu muhabbetımızın onune gecebılıyor.Bana bazen soruyorlar mekanık ten nıye fazla konusmuyosun dıye valla ınanın onu konusmakta guzel ama benı saglık ve antreman programı daha cok cezbedıyo.Cunku benı ılerıye goturecek olan bu vucud.Isterse altımda dunyann en ıyı makınası olsun vucud saglam olmadıktan sonra yapacagınız lay lay lom olurkı bunu sokaktakı herhangıbırı altında en dandık makınası olan bıle yapar:D
Uzun lafın kısası cok kafa sısırdım kusura bakmayın oyle bı anda estı bıde o haberı okuyunca o esıntı doruga cıktı.Sonucta bu olay profların basına gelebılıyorkı okadar dr.kontrolunde olmalarına ragmen.Yaptıgımız su haftasonu turunda bıle cogu ınsana gore abartı olabılecek performanslar yapılıyor.Ama bızım basımıza gelmesın.Tabıkı yukarıda bahsettıgım gıbı kader yazı gıbı mevzuların dısında bız gereklı onlemlerı alalımkı kotu olaylarla karsılasmayalım

Selamlar

@STORMER

ya tmm hafta sonuna şimdiden bahaneleri bulmaya başladın senn :) girme kardeşim deryarımıza o zaman ahahah :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetG
@hornetVaryaaaaaa Seslı dusunuyorum:rolleyes: hah Sen bıttın arkadasım tamam kabul edıyorum yasım var ama yasım kadar tecrubem var:D Hımmm neydı senın zayıfın hahah buldum asıl bensu senın kansekerın dusukken bı yakalıyımda heeeehheeee bakkalada tembıhlıyım arsenıklı yıyecklerı caksın sana bıde mola yerınde lastıgın havasını hallettımı :D :D :D

Yada sana enbuyuk ezıyetı yapıyım gel senı evlendırıyım hu hahahahaaaa:D :D :D

@ERDOGANKESGIN

babacım zaten yakalayabiliyorsan niye yarıcan ki lastiği? yok yakalayamazsan boş tehditler bunlar...

düdükte zaten necmi abinin zimmetinde...

ama sen yine de gel, yüzünü görmüş oluruz.

• Beğen
Tepkiler: ahmetG ve STORMER
yarın erdoğanımla rumeli fenerinde biniyoruz o parkurda idman yaparsa erdoğanı zor yakalarsınız biz artık fransa turunda alırız soluğu yarın lodosa dikkat iyi sürüşler hepinize haftaya hava iyi olursa erdoğanla geliriz

@ahmetGAbıııı hanı aramızda kalıcaktı:D :D :D Tamam tamam ben senın tarafındayım aman aman :D :D :D Sen merak etme ben oylebı yatıcamkı onlerıne hemde senle beraber naapıcaklarını sasıracaklar demek yaslılarla ugrasmak heeeee :10: :D :D :D

• Beğen
Maalesef ben güneşli güzel bir Cumartesi gününü kaçırıyorum, iş çıktı ama bu aralar zaten ne olur iş olsun yoksa topu atabilirim, ne yapalım bende muhammedin aynakoluma 39'luk yaprak takviyesini yağmur altında pazar günü test ederim neşeli bir gün geçirmeniz dileği ile,

Yasın sakın bısıı yazıyım deme:D Yarın butun calısmalarıma ragmen gelemıyorum:boese157: <Cunku ben adamı bılıyorum sen zaten gelmıcektın kıvırıyosun dıcek kesın>:D

Benım Ahmet hocam var bız onla evde cevırıcez:D :D :D

@STORMER
hanım izin vermedi bugün boş geçti trainer e binemedim, ne önerirsin Hakan ım sen bilirsin, kolye mi alsak , küpe toka, ben acemiyim, acil yardımlarını bekliyorum:D :D yalan oldu antrenmanlar, göbeğimdeki dikleşme artıyor Hakan ım yetiş:D :D

@ahmetGYettım hocam yettıııııımmmm:vroam: :bayrak: Bebe mamalarından uzak durucan sımdı cocugun 40 ı vardır evde halıyle akrabalar zıyarete gelır ve malum bılumum guzel seyler bızlerı cezbeder:rolleyes: Bız naaparız yıyecekler ortaya cıkmadan etı yulaflı bıskuvı yıyıp ustune kocaman suyuda devıırdımı yemege fırsat kalmadan sıserız bu tempoyu oturt gel bıde benı seleye oturt Ye babacım ye yaw ama azyeee:D
Hedıye ısıne gelınce benım hanım bı ara takı tasarım yapıyodu malum ona takılırken bısıılerde kaptık arada.Ben sana ucuzundan albenısı fazla guzel bısııler yaparım abıcım bıraz tezgah acemılıgımız olur ama ıdare edersın artık:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve ahmetG
Sevgili arkadaşlar artık akşamları sahil yolunda gezinti yaparken köpeklerden korkmanıza gerek kalmadı çünkü arıza çıkaran köpeklerin kabusu sahilde geziyor;
Saat 21:45 sularında caddebostan büyük kulüp mevkilerinde in cin top oynarken bizde Muhammed'le küçük bir gezinti yapıyorduk tam o sırada telefonum çaldı işte ne ayıp niye bakıyorsun tam o sırada köpekleri gördüm ama nafile ben direk köpeğe göğüsden girdim zannettim ama Muhammed yok direk boyundan girdin dedi köpek bayağı şaşırmış Muhammedin dediğine göre ama kendimle meşguldüm o ara küçük bir şok bir arka arttırıcı yamulması ama ne ise üstad yanımda o problem değil ve yine sağ dirseğimin üzerine aynı noktaya 3. kez düştüm ve geceyi atlattım bir daha telefonu açmam artık...
herkese iyi geceler:)

Sevgili Alp anlayabildiğim kadarıyla düşmüşsün, geçmiş olsun;
boşuna gözlerden ırak gizli gizli antrenman yapma, hiçbirşey gizli kalmaz bu alemde. :D

@Alp Aslan

• Beğen
eyvah serhat abime yakalandık desene ne yapayım abi sen devamlı antreman gezi işi büyüttün nerdeyse uluslararası geziler düzenleyeceksin bende sana yetişmeye çalışıyorum bu arada bizim grubuda bir hatırlasana abi beraber turlayalım, sevgilerimle abicim görüşmek üzere,

Yarın cıkacak olan suan ayakta olan arkadaslar guzel fotolarınızı beklıyoruz .Bız yokuz dıye fazla uzaklara gıtmeyın:cool: :ci:

• Beğen
hava güzell yarın kısaları çekip uzun bilem yapılır :) hakanım abicim üzme canını takılıyorum iş güç bu krizde daha önemliii :)

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve ahmetG
değerli arkadaşlar bu tarafta (s.ahmet) sabah bi baktım yerler yaş hafiften çiseliyo hani bugün koskocaman bi güneş görünüyordu ve karnaval havasında geçecekti tur kısalar giyilip uzun sürülecekti kısmet keşke ben ve bazı arkadaşlar hava raporuna güvenip başka bahaneler sürdük neyse demekki son dakkaya kadar beklemek gerekiyormuş neyse bizim karnaval başka bi haftaya kaldı olmadı rio ya gideriz
saygılar

• Beğen
Tepkiler: hız
Geri