Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@AYTEKİN ERZAN

Yusuf arkadaşımızın durumu bügün haberlerden gördüğünüüz üzere gayet iyi ve haberlerde abartıldığı kadar da kötü değil.Su an durumu gayet iyi.Ahmet ÇİFTÇİ hocamızın yetiştirdiği yeteneklerden kendisi.Kaza önümde olduğundan söylüyorum.

Bu arada biz yine damgamızı koytduk Alanya'ya aşiret:D :D :D

@Mustafa İçdağ

evet hocam,resimlerde görünüyor
kimler,nerde,kimlerle çıktıkları gayet belli,yalanlar ortada:D :D
ya bazı boş insanlar ne boş şeylerle uğraşıyorlar yavvv:ci:

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
günaydın arkadaşlar herkese iyi günler harun istanbula döndümü acaba bilgisi olan varmı cep telefonunun numarası bende vardı ama telefonumdaki bir sorun yüzünden arayamıyorum kendisini alanya kazasındaki arkadaşımıza büyük geçmiş olsun ve acil şifalar dileyerek tekrar eski sağlığına dönmesini temenni ediyorum herkese iyi günler

@Mustafa İçdağAbıcım hadı Ahmet hocam benı gormedı,sende maskelısın tanımadım dedın:D :D Ama Necmı abı olmazsa olmazlardan be abıcım

Bu arada sen nasılsın ne zaman donuyosun ozlemedım desem yalan olur;) Gecen gun sızın sarıyer turu fotolarına baktım 1-2 tane foton var tam posterlık be abıcım hadı gel artık yaw

Aytekın hocam Harun muhtemelen donmustur herhalde cunku yanlıs hatırlamıyosam yarıs haftası antalyada sonrada ıstanbula donucektıkı sanırım donmustur

Yusuf arkadasımıza tekrar gecmıs olsun dıyor ve yetkılılere su start fınısh duzlugune hala neden koruma barıyerının konmadıgını sormak ısterım ama malesef bır duyarsızlık sozkonusu herhalde ınsallah daha kotu sonuclar yasamadan gereklı tedbırlerın alınmasını rıca ederım:rolleyes:

Yasınım senıde unuttum sanma yaza bıttın sen yaslandık maslandık ama gecen pazar benı sabıha ınısınde yakalamıcaktın :D :D :D :D :D

@Juanito.Laguna

Eeeee hocam artıkın ctesı kısaları gıyersınız:D Ctesı bende bı mazeret uydursanda gelsemmı :rolleyes: Cunku pazara ben gelıyorum dıye hava bozar:D Kısa dıye takıldıgıma bakma ben bu kısdan bıraz daraldımda:D

cumartesi gelmek isterim ama mesai saatleri değiştiği için gelemeyebilirim ama bu karnavalı kaçırmakta istemem bişeyler yapmaya çalışacağım pazarda mtb yarışı var fazla zorlamazsanız geleyim bari

arkadaşlar bacağınıza kalbinize baldırlarınıza kolunuza midenize kuvvet :D :D

hafta sonu hayırlısıyla bursa ' ya gidiyoruz ailecek . akraba ziyaretleri hoş beş muhabbet çay vs . . :)

cumartesi antrenmanın hakkını gene verirsiniz hepiniz . .

kazasız belasız tatlı bol devirli sürüşler dilerim . .

saygı sevgi hürmetler ,

tolga gürgün

@hornetYasın offf yaw yıne Tour de France cd sımı ızledın yavs:bayrak: :bayrak: :vroam: :D

Tolga sende varya bu kadarmı olur yaw tam zamanında gdıyosun yaw:eek: :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Geri