Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

http://mos.bikeradar.com/images/news/2008/03/05/20061539-60113-850-65.jpg

Yasınım su foto aynen olayı anlatıyo fotonun ozu koyunlar yaw:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
Scudo
@STORMER

fakat hocam cidden koyunların hali harap.
hayvancıklar kısa ömürlerinde ilk kez bi grup "bişey" karşılaşıyorlar. sessiz huzurlu gezintileri teker ve ruble sesleriyle bozuluyor. panikten bir iki gün sütten kesilmişlerdir garibanlar...

benzer bir atraksiyona 3 yıl önce karadeniz turunda denk gelmiştim. Yalnız onda öndekiler iki yavru dana, arkadaki grupta 2 büyük "dana"ydı. virajı aldık hayvanlar bir taraftan da bağrışarak topukladılar.
:D :D

@bulentery

Bıde abıcım erkek bısıkletcı fızıgıyle ortak yanı var.Onlarda bacaktan yukarısı kıllı bacaklar sut gıbı bızdede aynı bacaklar sut ustu kıllı<Yanlıs anlasılma olmasın arkadaslar kendı payıma yada kendım ıcın yazdım>:D :D :D

Senın anlattıgına benzer Yasınle benım basıma Pasakoy yolunda geldı.Yokus asagıya ınerken onumuze ınek cıktı ve yolu yatay olarak boldu.Ben sagdan Yasınımde soldan kactık ama ınek oyle yada boyle bıraz hareket etseydı ya ben yada Yasınım bı yerlere ucardık.Isı komıgıyse olaydan sonra Yasınle benım bırbırımıze bakıp hıc konusmadan koptuk:D :D :D ınek bıze yada bız ınege carpsaydık gulermıydık aglarmıydık ama su kesın ben kopardım herhalde:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40
(link)

Araba suruculerının dıkkatıne:D

:boese157: evvettt
geldik yine cuma akşamına ve muhtemeldir ki hafta sonu yağışlı.:boese157: :boese157:
bu pazar mesajlar herhalde 10 sayfayı bulur.

ahmet abi saldıray'ı da alıp tusinami olsa da çıkar zannımca ama,
hakan abicim sen yeri kuru görmeden vitaminleri içme... sonra evde arıza çıkarıyorsun, benden söylemesi.
(bu arada link'in ne olduğunu da göremedim???)

olur da yağmaz, pazarı kurtarırsak 9:00'da görüşürüz millet.

@cannon9

Kardeşim büyük geçmiş olsun :( Umarım en kısa zamanda düzelirsin

• Beğen
Tepkiler: hız ve guneyharun
@bulenteryAbıcım sen dersınde ben yapmazmıyım ne demıs buyuklerımız sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yermıs sonucta olan bana oluyo sanada oluyo oku oku bıtmıyor:D :D :D

lınk ı bırdaha denıcem on ızlemede problem yoktu neyse bıdaha denıyım:rolleyes:

offf , 55dk lık trainer antremanımı bitirdim, duşumu aldım, esnememi yaptım , üstüne 2 muz çakıp 500ml lık bardağıma diet kolamı koydum gectim bilgisayarın basınaaaa, kucağımda oğlum var bir tarafdan klavyeye basan parmaklarmı pür dikkat izliyor bir yandan da kfayı kaldırıp bana bakıyor, arada da meshur nagrasını atıp agular cıkarıyor, ohhh hayat bu abicim , evdeki huzur mutluluk budur.

pazara yağmazssa ben gelmem yagarsa zaten gelmem:D :D

@STORMER

Walla hatırladım 60la fln iniyorduk yanılmıyorsam :D Aga bence inek farkındaydı olayın hiç kımıldamadı :D

Üstteki fotoda da antrenman sonu açlık krizine girmiş elemanların koyunları kovalaması şeklinde de düşünebiliriz :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
selam
sabah yağmur,yağmassa yollardayız yine,9 da mekandayız

@Samurai JackGel samuraı geeeeeeeellllll uykusuz gecelere ,mama nasıl yapılır com. a,alt degıstırme sanatına ,agu magu derken ustune ısenmesıne,elınden bısıını alınca delı gıbı atılan cıglıklara geeeeeellll.Sadece sevmekle olmuyo Erdoganın bahsettıgı sadece 10 sn oluyoooooo:D :D :D Ama sen yınede yaaaaaappppp bızden bı farkın kalmasın huhahahaaaaaa:D :D :D

Bu sabah yagmur var Istanbulda gozlerım dolu dolu oluyo bılmem neden:D :D :D

Yasınım oda olabılır dogrudur da usttekı yazıyı okuyunca ılk o cagrıstı aklımda:D :D :D

Bızım yokus olayına gelınce zaten allah korudu yaw ınan butun gun 5sn aklıcalısan ınegın o anda kafayı calıstırması mucızeydı.Eger olmasaydı herhalde makaranın kralı olurduk:D :D :D Bu arada senın ustunde Mılram forması varmıydı:rolleyes: hanı belkı bu bızım kankı dıyıp kıyak gecmıs olabılırmı acaba:rolleyes: :D :D Yok canım olan bana olurdu ozaman:D :D :D

:( yağmurlu olduğu için gelemedim.Tam okul tatile girdi havalar bozuldu.İnş. yarın hava iyi olur.Çünkü yol bisikletimi kullanmayı özledim.

Bugün 4 kişi çıktık, Muhammed, Halil, Mert ve ben Yağmur yağmadı ama sabiha çıkışı mtb'ciler gibi oldum onların dediği doğru ise cildim çamurdan güzelleşecek sanırım, bisikleti temizlemem 2 saat sürdü, çamur içindeki kıyafetleriminde yedeği yok bakalım yarına kıyafetlerim yetişecekmi? bu arada rower mert kardeşimizede teşekkür ederim beni çekmekten antreman yapamadı, kendinize iy bakın görüşmek üzere,

@Alp Aslan

Bravo !

Süpersiniz . Alp ' cim kıyafetleri kaloriferin üstüne koy , kurusun . Yarın yağmur yağmasında hep birlikte görüşelim , çevirelim .

Selamlar ,

@STORMER

10 sn yetiyor ama değilmi Hakan ' ım . şu anda da bizim bebeto benim kucağımda zor mesaj yazıyorum .

Mert ' im en kısa zaman zarfında Allah sanada bir evlat nasip etsin .

Arzulayan tüm arkadaşlara da tabii .

Görüşmek Üzere .

Bır aksılık olmassa yarın hava guzel gozukuyor

Cumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Düşük: 3 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S . Chance of precipitation 20%. Rüzgar Etkisi: 0 °C .
Pazar
Açık. Yüksek: 8 °C . Rüzgar KKD 18 KM/S . Rüzgar Etkisi: 2 °C .
Pazar Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 3 °C . Rüzgar KD 18 KM/S . Chance of precipitation 20%. Rüzgar Etkisi: 0 °C .

@Tolga GürgünTabııı abı yaw yetmez olurmu dunyanın enbuyuk mutlulugu valla Benımkı sadece ısın makarası:D Allah herkese nasıp etsın

@hızYaw bıtsın artık su kıs yaw.Kendımı lahana gıbı hıssedıyorum:boese157: Gel nısan geeeellllll

Geri