Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

selam herkese rahatsızlığımın tam olarak geçmediği endişesi ile hala binmeye cesaret edmediğimden bu gün katılamadım maalesef yarında katılamayacağım fakat önümüzdeki enazından cumartesi günleri katılmayı planlıyorum kriz dolayısıyla çalışma saatlerimiz ve paralel olarak ücretlerimizde değişiklikler olduğu için zor günler geçiriyoruz artık bisiklete vuracağız kendimizi şubat ayı içerisinde hafta içi hemen hergün öğleden sonraları antreman yapmayı planlıyorum bilginize bu sabahki antremana katılan arkadaşları kutluyor resimlerinize imrenerek bakıyorum haftaya görüşmek umuduyla

Scudo
aytekin geçmiş olsun,
arkadaşlar yarın özgür ve belki bi kaç arkadaş karşıdan geliyorlar,sabah az yağsada yollardayız,biz yerlerı kendi sıcaklığımızla kuruturuz:D :D

dimi hakanım zanım benim??

Bugün Dikişleri aldırttım.
Ameliyat yeri çok güzel kapanmış, Cerrah bey çok beğendi.
Hemen sordum, nezaman çevirebilirim diye, zira bunalıma gireceğim.

Dedi ki, sen bir ay kadar daha bekle, sonra ufak ufak karın kası dokusunu yenidien örmek için, sabahları evde esneme haraketleri ile başla sonrada başla çevirmeye.
Müjdeli haberi aldım yani beyler,

Bakın uyarıyorum korkun benden :) Burun deliklerini açtırdım, Apandisitten 200 Gr, hafifledim :) 1,5 ay sonra antremanlara öyle aç başlarım ki, asfaltı ağlatırım ona göre....

Eyvallah saolun üst geçidin altındaki mtbli arkadaşmıydınız.

Bugün çok güzel bir antrenman oldu.Uzun zamandır yol bisikletinden uzak kalmanın etkisi ile turu tamamlayamadım geri döndüm.Sizin dönüşünüzü bekleyecektim ama hava soğuk olduğu için sizi beklemeden döndüm.Haftaya görüşmek üzere:)

@Bülent ÖZER
ewet sizden önce gelen mtb kullanan benim ordanda gosb gittim hızımı alamdım:)

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
stormer takma ismiyle yazan arkadaşa sesleniyorum, yine yoktunuz aramızda, buradan atıp tutuyosunuz yok rüzgarları delerim, yokuşları uçarak çıkarım, yok lance bana abi derdi, bunlar sözle olmuyor arkadaşım, sizi pedallarken görmek istiyorum şahsen, ben yine yoldaydım, siz neredeydiniz, :D :D :D :D

Evet Mustafa abı bu arkadasla mesafelı olmaya calısıyom ama arada lance var bısıııde dıyemıyorum:D

Sayın Ahmet G nıcklı arkadasım fotolara aldanmayın cunku ben o esnada yokum dıye bınmedıgımı sanmayın.Sayın arkadasım ben belgelerle calısırım:D
1.Belge yukardan asagı 2.karede benı surus anında gorebılırsın yaptıgım el hareketıde yanlıs anlamayın kesınlıkle sahsınıza degıl tamamıyla mamıyedır:D :D :D (Iyıyım hayattayım bısıı olursa navıgasyon cıhazından yerımı gorebılırsın hareketıdır:D )

2.Belgeyse tum arkadaslar sabıhadakı toplanma yerınde ama ben yokum nıye bılıyomusun sevgılı arkadasım :rolleyes: Cunku ben 7.karede necmı abının kaskının hızasındakı karaltı olarakta anlayabılırsınız çis den donerken :eek: naapıyım cok sıkıstım butun tuzla gırısınden yukarıya kadar tuttum yaw:eek: :D :D

Evet hocam sızın belgelerı gorelım ayrıca sızın gıbı arkadasları pıstlerde gormek ısterız:D :D :D

Bu arada TV dede gordum alanyada baya cıddı kaza olmus.Cocuk cok saglam dustu.Arkadasıma buyuk gecmıs olsun dıyorum:( :( :( :ci: :ci: :ci:

Harunum allahın sevdıgı kuluymussun bak neye nıyet neye kısmet kaza hemde buyuk erkeklerde olmus.Sende olabılırdın:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Fotolar çok silik, senmi değilmi belli değil Hakan, kar maskesi falan, şüphe uyandırıyor.

• Beğen
Tepkiler: ahmetG
@Mustafa İçdağAbıcım mecbur kaldım sabah mamıye ugradım faranjıtımı bahane ederek maske aldım ama asıl amac dedıgın gıbı tanınmamak maksat Ahmet hocamı kontrol etmek bakıım cıkıyomu yatıyomu dıye:D :D :D

Aytac Bıberın makınayı gordunmu abı?

• Beğen
@STORMER

hadi ya , kardeşim madem oradaydın niye resimlere çıkmıyosunda beni günaha sokuyosun, yalancı gibi hissettim şuan:D :D kendinden utanmalısın:D :D

@ahmetGAbı cok afedersın bırazdaha konuyu acarmısın cısden mı utanmalıyım yoksa gorunmemektenmı tabı analsılan budurmda sen artıkın benı gormemezlıktende gelıyon galıbayın:D :D :D

• Beğen
Geri