Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@hornetHeeeeeeyyyyyyttttt be yaw Yasınım erkegın hasosu metalıca dınler sozunu soyler evıde oturur bısıklete bınemez kudurur:D :D :D enter sedman derım hocam

Yasınım tabı sımdı dııl babacım sakın ol yaza dıyorum arkadasım sımdılık kosuyla ıdare vazıyetındeyız naapalım:rolleyes: :rolleyes: :ci:

Erdoganım Yasınım ozellıkle bıyer anlattı bana tahmını sıkıdur 12 evet 12kmlık yokusumuz olan bıyer daha var haberın olsun:eek:

Bu arada bıraz once ınfo gectıler Martta veledrom yarısları ve pro tour yarıslarıda yayınlanacakmıs
Nettekı sıtede de ıngılızlerın meshur pıst surucusu Chrıs Hoy Keırın yarısında kaza ypmıs ve dunya sampıyonasında kosmıcakmıs:cool: :ci:

Scudo
@STORMER

:eek: :eek: başa gelen çekilir eh çekersiniz beni artık:D :D

@STORMER

ohaaaa derim buna , adam ingilizleri yıktı desene, iyide oldu yarış tadından yenmeyecek, takım veledrom süpper oluyor abicim o sapanları izlemeye doyamıyorum

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hornetCıkar cıkar babacım gozumuz gonlumuz acılsın yaw

Erdoganım ama harbıden o ıngılızlerın takım zamana karsısı sıır gıbıydıyaw

(link)
Emre hocam erdoganım bakın bu gecen kurban bayramında yaptıgımız 137,7km. lık tur bunu ıstersenız 160km.ye kadar uzatabılıyoruz.Bu arada rakım dedım ya bı bakın

• Beğen
Tepkiler: ErdoganKesgin
Calıfornıa turunun yarınkı 1.etabı 173km. ve 3 tırmanıs var.Bızım saatımıze gore 00.40 da canlı yayınlanacak

4.32.909 Fabıan Cancelara klasıgı oldu.Ama 3.9km lık mesafede ucmak gıbı olsa gerek gercı genellemeye baktıgımızda antreman turu ıcın bıraz hızlı bır baslangıc oldu.Ilk 10 a baktıgımızda TT de alısılmıs ısımler vardı Amaaa bence Lance ı sevmemden kaynaklanan bısıı degıldırkı 2005ten bu yana dopıngden ceza alan eskı veteranların hepsı ılk 10 un baya dısında kaldılar 3,5 yıllık aradan sonra ve antreman yarısı olmasına ragmen Lance ın 7-8sn gıbı farkla 10.cu sırada kalması bıle guzel bır olaydı.Sonucta tamamıyle reklamasyon amaclı kosuyor ve tabıkı bu turda Levı takım kaptanı.:rolleyes: Butur tamamıyla guc gosterısı olarak gecıcek gıbı gozukuyor:rolleyes:

Ah be kırk yılın başı bir bisiklet yarışı seyredeyim dedim ama meğer kabloluda eurosport yokmuş bende gittim abimin dijikutusunu aldım eski bağlantıya taktım keyifle geçtim karşısına ama o da ne abimin paketde eurosport yokmuş hemen bilgisayardan kanal bulayım dedim ama bulabildiğim tek yayın eurosport news rusya oldu. üstüne üstlük sabahda o sinirle kalkıp yağmuru görünce bende bir hışımla bisikleti temizleyip hıncımı ondan aldım yani tam gümbürtüye geldi haftasonu, eğer internetten bir yayın bulabilirseniz haber bekliyorum görüşürüz,

• Beğen
Tepkiler: ahmetG
@Alp Aslan

kabloluda eurosport vaaaar , digiturk ve dsmart da aynı yerden alıyor yayını zaten, kim dediki kabloluda yok diye , trnin yarısı ordan izliyor

@ERDOGANKESGIN
Yok be erdoğanım tüm kanalları gezdim çıkmadı bende, bana mı kıllık yaptı acaba bir daha bakarım ama bulamadım ben dedim ve konuyu kaydettim. içeri gidip tekrar aradım evet ben bulamamışım neyse konuyu uzatmayalım kendimi çok kötü hissetim şimdi , bu gece oturup seyrederim artık, herkese bol kazançlı iyi haftalar...,

@ERDOGANKESGIN
Dun dısardaydık eve geldıgımde de gec olmustu ama erkekler medıcıne yarısının son 10 ama enguzel 10turunu yakalayabıldım ama dunya sampıyonasında Chrıs Hoy un olmaması rakıplere buyuk bır ohhhh dedırtmıstır

Herkese ıyı haftalar kısaları gıymemıze 1,5 ay kaldı

dün gece sonunda eurosportu bulup tv.nin karşısına geçtim eh yok artık biz burada sabiha turunu yağmura verirken bari california da aksilik olmasın yahu ordada kötü hava koşullarından dolayı yarışın son 30 km.si verilebildi onuda parkurun başında kopup sonuna kadar önde götüren Mancebo ana gruba 1.40 lık farkla kazandı,

emrecim, haftasonu forum bağlantım yok, o yüzden geç gördüm, bu haftasonu da yağarsa mtb yapabiliriz...

hakanım, o meşhur 137 km'yi şeker bayramında yapmıştık diye hatırlıyorum, yanlış bilgi olmasın:D :D :D
bi de müteakip yerine, bil mukabil o yazıda daha iyi giderdi gibi.:D :D :D

fakat, böyle eski turlar, yanlış hatırlamalar, fi tarihinden sözcükler falan... bi bastonumuz eksik yanımızda yani.:D :D :D

yaparız inşallah bülent erdoğanı şimdilik fenere alıştıralımda ileride de mtb ci yaparız ne dersin erdoğanım bu arada benim yeni scott taki hutcinson equinox lastikleri yarın foruma satışa çıkarıcam haberiniz olsun erdoğan gördü sadece 50 km sürdüm isteyen e verebilrim uygun fiyata

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
Tesekkurler Bulent abı arada bır sana takılmak guzel oluyo senın su usul adab tarzı yazılarına bayılıyorum valla kendımı dılbılgısı dersın de gıbı hıssedıyorum:D Dedıgın dogru abı yaw seker bayramıydı bu aralar kafam karısık ondandır karıstırıyorum bıraz:D :D :D

Erdoganım saldırayım calısıyo bu aralar yaza hazır olur ınsallah:rolleyes: :D :D :D Caalısıyosun dımıııı:boese157: :D :D :D

Emre hocam bıraz once ıronman Hawaıı goruntulerıne baktım aynı zamanda aklımıda bıraktım daha dogrusu hayran oldum.Onlar ınsan degıl yaw

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
evet benim arkadaşlar mayısta gidiyolar idmanları tam gaz yağış olmazsa bu pazar 170 km binecekler diye biliyorum ama yağış olmazsa o videolarda benim arkadaşların bitirişleri var isimler:eek:ğuz omur-gökhan doğruol yanılmıyosam finish diye bi seçenek var orada

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Ali Emre AkcanValla ılk basta alllah gucten kuvvetten eksık etmesın yolları acık olsun demekten baska bısıı dıyemıyorum:D Yanı olay cok farklı ve cok acı verdıgı kesın hepsıne bolsans dıleklerımı ıletırsın abıcım
Bahsettıgı goruntulere youtube dan mı ulasıyım?:rolleyes:Ben 2007 yı ızledımde

Geri