Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@ahmetG

Doktor Bey;bende aynı dertten şikayetçiyim:D ,naapmak lazım??Bi yol gösterin;fikir alışverişi yapalım biraz:p

• Beğen
Tepkiler: ahmetG
Scudo
@ahmetGSenle bunu ozelden konusmamız lazım:D Ama once senın kutuyu doldurman lazım huhahahahaaaaaa:D :D :D

Yasın yeter psıkoljık baskı yapma yagmıcak yagmıcak sadece haftaıcı yagacak de barı yaws:D :D :D

• Beğen
@ERDOGANKESGINOooooo baba cok hassas noktaya bastın sımdı:D :D :D
Ahmet hocam ısını bılır aslandır o kesseler acımaz yer yutar parcalar hojam baksenı savunuyorum sonra benı unuttun falan dıyosun gor bak calısıyorum:D :D :D
Erdoganım bak gor su hocamın mesaj ozgurlugu bı gelsın neler yapıcak:D Hocam mesaj atıyosun dımııı?:rolleyes: :D :D :D

• Beğen
@Ali Emre AkcanAbı bızım saatımıze gore 23.55de eurosportta san jose-modesto arası 167km. yayın suresıde 85dakıka

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@STORMER
Hakan ım 50 yi doldiriyim senlen özelden konuşalım diyecektim bende:D ne dolmaz elliymiş

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@STORMER

yaw aslında haklısın:D ben hanımdan korkmam gölgesinden korkuyorum:D abi 50 yi tamamlayacaz diye geyik olduk

• Beğen
Tepkiler: STORMER
:D @ahmetGAbı kopmayı bırak paramparca oldum suan ınan senı hıc bukadar sık mesaj yazarken gormemıstım hahajhahaaaaaaauuuuuuuuu offffff:D :D :D :D :D :D :D :D

• Beğen
Geri