Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Ahmet Gökdere:D :D :D Abı benı vurucan bılıyorum ama Yasın gıttıgınden berı traıner n t sıne bıle bınmedım adam gıttı kepengı kapattım desem cokmu agır olur:D :D :D Abı harbıden yapma yawwss gorende benı bı ... sanıcak sonra mısafırler falan gelır maymuna baglarım yapma babacım yawsss:D :D :D Zaten yukarda kaldırdın elını bıran sümsük manyagı olucam sandım zaten ezme bu kadar yaws:D :D :D

Scudo
@Tuba Açıkkapı

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ne güzel bir şey bu "açıptamı biniyorsunuz yoksa binincemi açılıyor "

@Ali Emre Akcan

Ali Emre Abi ilk fırsatta o rotayı yapalım , biz buralardan artık sıkıldık ..birbirimize rota konusunda yardımcı olmalıyız ...:in:

sabah ilk vapurla geliriz abi

irtibatta kalalım ....

@Tuba Açıkkapı

ali emrecim bak haaaam efemdiii,bi soru sormuş,yanıt bekler

@STORMER
pişman olacaksın mahvedecem seni :D :D :D yolda yenemiyosam forumbaşında yenecem ama yenecem uleynn:D :D Hakan bunlar şaka değil sinirimden :D :D yom:D ama cidden kutluyorum Hakan ım bu performansının devamını artmasını temenni ediyorum ki bizde sana bakp bizde yapabilelim diyelim

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@Tuba Açıkkapı
Tuba hanım forumumuza hoşgeldiniz iyi forumlar dileriz bziimkisi geyik açılımı yolda mangal yaparız dialtı kars kaşarı yeriz gece onikiden sonra binmeyiz saygılar

• Beğen
Tepkiler: bulent40
Emre saat yarıma geliyo şu an henüzz geç sayılmaz .Bisikleti indirip dışarı çıkıyorum birazdan.Avcılar'dan aşağı yolda bu konu hakkında iyi bir idman yapar gelirim.İstikamet: Menekşe-Florya;) ;)

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@Ali Emre Akcan

benimde sizlerin beyfendi olduğunuzdan şüphem var...
çünkü bir beyfendi asla böyle konuşmaz sizler bir bayan gördüğünüzde kızışmış kediler gibi davranırsanız daha çok beklersiniz bayan bisikletçileri hani nereede bayan bisikletçi arkadaşınız varmı hiç çıksın birşeyler yazsın ben aradım bulamadım böyle giderse olmayacakta siz taytsın binmeye devam edin bayanlarda sizin peşinizden koşarlar o zaman belki efendiler aklınızı başınıza alınız burayı kıraathaneye çevirmişsiniz lütfen yazmadan önce kendi eşlerinizi , kızlarınızı düşününüz öyle yazınız...
yazamıyorsanız yazmayınız gidin kıraathanelerde oturunuz orada bu muhabbetleri yapacak kendi kafanıza göre arkadaşlar edinebilirsiniz yada futbol maçlarına at yarışlarına gidiniz...
Lütfen geriye dönüp yadıklarınızı bir daha okuyup düşünününz birde bayan arkadaşlarınızdan eşlerinizden yada kızlarınızdan bu sizin yazdıklarınızı okuyup rahatsız olup olmadıklarını sorunuz...
ve ondan sonra ister 12 den sonra ister 12 den önce 7/24 beni ziyaret edebilirsiniz....

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
lütfen özel mesaj göndermeyin...
burada herkesin önünde demokratik ve şeffaf olarak tartışalım...
aksi halde bundan sonra özel mesaj gönderenleri burada deşifre edeceğim....

@Tuba Açıkkapı

sen soyadını değiştir önce sana kim özel mesaj atıyorsa buradan yaz bakalım görelim yazamazsan aklını alırım

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
benim soyadımmı sizi tahrik etti...
kendi ayıplarınızı örtmek için bana saldırmayın...
öncelikle lütfen sizin buradaki yazdıklarınızın doğru olup olmadığını yazın
ondan sonra bana saldırın....
burada iş kabadayılığa kalırsa şunu bilmenizi isterim ki benden büyük kabadayı yok....
ama tabiki işin kaba dayılığa kalmasını değil insanı normlarda çözülmesini isterim....
olazsada benim için farketmez bu arbada buraya park etmez dediğim gibi 12 den önce veya sonra....

Herkese merhaba! Bir süredir bu başlık altındaki dostça muhabbetleri keyif alarak takip ediyorum/ediyordum. Arada okumak istemeyeceğim satırlar da oldu olmasına -özellikle son bir iki haftadır- ancak hiç biri Tuba Hn. ve Ali Emre Bey arasında geçen yukardaki yazışma kadar itici değildi. Bu başlık belli bir gruba ait olabilir ama tüm bisikletseverlere açık her başlıkta olduğu gibi. Tuba Hn.'ın müdahalesini daha uygun bir dille yapabilieceğini düşünmekle birlikte kendisine hak verdiğim husus, sohbetlerin bayanlar tarafından da okunabileceği dikkate alınarak yapılması. En kısa zamanda eski kaliteli çizgiye kavuşulması dileklerimle.

Elif ( gerçekten bayan)

@Tuba Açıkkapı

Tuba Açıkkapı Hanım ,

Nekadar açık ne kadar kapalı , saat kaçtan sonra kapalısınız bilmiyorum fakat yazışmaları yanlış anladığınız kanaatindeyim .

Taytsız binmekten bahsederken çıplak binmekten bahsedilmiyor , rica edicem geriye dönüp tekrardan bir göz gezdirin yazılanları lütfen .

Gerçekten bayan arkadaşım Elif Hanım ,

Yapılan sohbetlerin seviyeli olup olmadığı kararı site yöneticileri tarafından verilir ve mudahale ederler , uyarı alması gerekenler alırlar .

Saygılarımla ,
Tolga Gürgün

Geri