Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Ahmet GökdereAbı valla bı sucum yok daaa sezon acmadım Yasınımı beklıyorum ınan vıtamın bıle almadım yaws:D :D :D Zaten soguk hava bana yaramıyo ınan hatırsınasa cıktım yaws:D :D :D Abıııı nformunu koru 1 Nisanda Hornetle beraber yusa rıva turları yaparız bak nasıl olacak o zaman:in: :in: :in:

Emre abı ınan manyel yok bılırsın ben masumum:D :D :D

Mert muhtemelen uyuyordur:D :D :D

Scudo
Ben evde ütüsüz biniyorum : ) ayıp olma dimi :D Adaş sırf moral olsun diye 1 aydır bacakları ellemiyorum ona göre :) gel beraber Laser yaptırırız :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@ysnymnaaaaaaaaaa Serkanla sımdı konustuk hepımız ıcın grup ındırımı almıs Lutfen yaman baska yerlere gıtme hep beraber olalım adasın uzun sursede beklerız naaapalım arkadastır cekıcez artık:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız ve spirit
@STORMER

alt katda hizmet sınırsızdır,bilginize:D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Bülent abi nerelerdesin abim özledik, Çabuk gel yoksa perişan edecekler beni:)

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve hız
Arkadaşlar Selam ,

Bu akşam 18:45 Pendik çıkışlı Bostancı yapıp gelicem , katılmak isteyen varsa memnun olurum ...:)

Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: hız
@Tolga Gürgün

gelmeyenin kaşığı kırılsın, bu seferde gelirim yollarda düşsemde gelir sizinle çeviririm , o ne keyifti abicim no pain no gain misali, 2/3 kere yollarda kalırım ama 4. ye deryerindeyim:in:

bu tarafa da bekleriz Emre ağabeyin gizli yolları var meşhurdur ve keyiflidir, bide kafama mtb taktınız vaziyeti toplarsam onuda alırım artıkın:eek: :eek:

@ERDOGANKESGIN

al erdoğanım gel pazar günü yağmurlarda orman keyfine bak sen hem kudunun gruba da latılıp kudu kardeşliğine takılırız

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ali Emre Akcan

ali dostum hafta sonu durum aşağıda değişirmi bilemem rüzgar dehşet esecek ve hava yağmurlu

wunderground

http://icons-pe.wxug.com/i/c/a/chancerain.gifPazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 13 °C . Rüzgar KD 46 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 1.16 mm).

http://icons-pe.wxug.com/i/c/a/nt_mostlysunny.gifPazar Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 8 °C . Rüzgar KD 50 KM/S .

sevgili tolga dostum kadıköyden vapura binip beşiktaşa geçtiğiniz vakit sizi orada bekliyor olacağım tarabyaya kadar deniz ve yosun tarabya bayırından sonrada mis gibi orman yollarında 125 km lik orman yollarında bineriz

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Kışlık tayt niyetine yazın giydiğim kot pantolonlarımı giyebilirim bacaklar o durumda ona göre :-| serkan, askerden geldi de ona göre indirim yapsınlar :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hornetBaba sen orayı dusunme oda bızım ıkramımız olsun:D :D :D
Haftasonu donus ıcın gun saat verebılıyomusun ?

@kudu
Rüzgardan daha hızlı bineriz bizde :D :D

@hornet
Zam yaparlar lan öyle dersen :D :D :D

@hornet
Yasin im geçmiş olsun kutsal bir görevi bitirdin yuvana dönüyorsun(şakayla karışık gerçek) , Yasin im senin yokluğunda bu Hakan abin çok üzdü bizi, enkısa zamanda Hakan ımı peşine takıyorum ifadesini alırsın artık biz alamıyoruz çünkü:D

@hornet
Boşuna transfer aracı arama o zaman seni sabihadan bisikletle alalım,
Hayırlı olsun kardeş kurtuldun artık yollarda seni özlemiştir yollarda seni görüşmek üzere,

• Beğen
Tepkiler: yasin cb
@Ali Emre Akcan

nerede açıyosunuz gece 12 den sonra yada nerede biniyorsunuz...
açıptamı biniyosunuz yoksa binincemi açıyosunuz...:Skull-175

Geri