Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Tuba Açıkkapı

ok ozaman,durumu tam anlamıyla anlatayım,
burası bisikletforum,ve sadece bisikletle ilgili,konular,konuşulur,
her gün birileri,üye oluyor,ve birileri,(bi çok nedenle)banlanıyooor,
o banlanan,ARIZA arkadaşlarda,değişik isimler altında,yeni üyelik alıp,her tarafa saçma sapan,yazılarla saldırıda bulunuyorlar,:mad:
bunları çoook yaşadık,ve artık bıktıııık,usandııık:ci:
sizde diğer arkadaşlar gibi,kendinizi,tam tanıtmadan,pat bi anda,benimde anlamadığım(konu dışı)bi açılımdan bahsetmişsiniz:Skull-175
arkadaşlarında size olan,tepkisi,bu nedenle,yoksa kimse durup dururken,
kimselere(doğru ve gerçek kişilere)saldırmaz:cool:
umarım ne demek istediğimi,anlamışsınız:)
ayrıca,benim size aramıza hoş geldin,yazıma bile tanıt vermemışsin!!!
sizden ricam,bizim gurubu takip ederseniz,ne kadar samimi,sağlam,efendi,ve dürüst sporculardan oluştuğunu göreceksiniz;)
yoksa bunca yıl,gurup,ayakta kalamazdı:in:
sevgiler
antremanlara bekleriiiiiz

Sevgili İstanbul yol bisiklet grubundaki arkadaşlarım. :)

Şu anda bu mesajımı hastahaneden yazıyorum, merak etmeyin güzel bir olaydan dolayı. Kızımın kızı oldu, yani dede oldum. ;)

Sizin sorununuza, onun için şimdiye kadar müdahale edemedim. en geç 2 gün içinde evde, kendi Pc min başında bu konuyu inceliyor olacağım.

Şimdi aceleyle yanlış bir işlem yapmayayım.

Ama bu hanım kızımız :eek: treks değil ondan eminim. Bu hanım kızımız, ya A ya da H ile isminin ilk harfi başlayan birisine benziyor. 2 gün müsaade, sizi en kısa sürede bu dertten kurtaracağım.

Bu arada Sevgili Önder'de mutlaka belkide ben gelmeden işlemini yapacaktır.

Sevgi ve selamlarımla.

ender alıcıoğlu kızınızın kızı olduğuna sevindim bende bir bayan olarak umarım bahtı açık olur diyorum....
ve umarım ileride bisiklete biner ve bu guruptaki gibi arkadaşları olur onlarla böyle makaralar kukaralar yapar....
bakın beyler orada kimin sporcu kimin sporcu olmadığını bilmem ama kimin beyfendi kimin olmadığı açık size söylüyorm açıkça darılmaca gücenmece yok bu muhabbetleriniz acaba erkeksel muhabbetlermi yoksa unisex muhabbetlermi
bırakın bisikletmiş spormuş bilmem ne hanginiz nekadar sportifsiniz sportif yaıyorsunuz burada çok iyi sporcular olabilir insan olarakta çok iyi insanlar olabilirsiniz ben sadece buradaki hal durum ve tutumunuzdan bahsediyorum bakın benim aklımı kimse almaz bende sizin aklınızı alamam yada alabilirimde almaya uğraşmam ben sizin için diyorum bayan sporcularıun bisiklet binicilerinin artmasını istiyorsunuz istemiyormusunuz eğer isttiyorsanız bu şekildeki yz yazılan yerlere sizce bayanlar gelirmi bunu sorun kendinize bence hayır gelmez
ama şu var tüm bunlara rağmen gelen bayanlar olabilir ve siz o guruptan bayanlar istiyorsanız devam edin...

şimdi bunları yanıtlayın ben tekrar size döneceğim ama lütfen aptalca şeyler yazmayın ve özelden göndermeyin...

buarada tekrar hatırlatayım benden büyük kabadayı yok sakın dayılanmayın...

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
Ne güzel bir haber gelmiş, Allah analı babalı büyütsün sağlık mutluluk başarı dolu bir ömür diliyorum, sevgilerimle

Ender bey, yeni bebeğe Allah uzun ve sağlıklı ömür versin, Allah inşallah bizede torun mutluluğu nasip eder.

not:
istanbul yol bisikleti konu bölümü güzel muhabbeti ve içeriğiyle forumun en çok ilgi çeken bölümlerinden birisi. Bazen arada kıl-tüy olmaktaydı. Fakat bu seferki kıl biraz farklı. Daha önce çift cinsiyet olmamıştı. :)

Eldeki veriler, bu kişinin bisiklet forumu ve istanbul yol bisikleti sporcularını gayet iyi tanıdığını gösteriyor. Ayrıca daha bir kaç günlük üye olan birinin treks'i bilmesi ayrı bir durum.

Burada yazdığı cümle yazı stiline ve eski mesajlara bakarak esaslı bir tahmin var lakin...

Ahmet abı aklıma geldıde gece ruyalarıma gırıyor ben kendımı sana affettırebılmek ıcın ne yapmam gerekıyor bana bır cozum sunarmısın:rolleyes: :ci: :D :D
Bak çaktırmadan Alp ıde kendı tarafına cekıyosun:D :D :D

@STORMER
Abi sen artık yandın seni kimse kurtaramaz Ahmet abiden ama son bir çare al 1 tepsi baklavanı git yanına sonrada çevirin 60 ortalama ile 250 km. belki affeder o zaman seni lakin durumunuz çok sakat gözükmektedir:)

@STORMER
Bak birdi iki oldular şimdide Muhammed başladı jellere eh artık ya bunlara dayanacan yoksa ahmet abinin acımasız bacaklarının rüzgarına bırakacaksın kendini

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri