Scudo Sports

İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü

Aksi bir durum olmadığı sürece perşembe 18:00 - 20:00 arası Avcılar Kampüsü' nde yapılması kararı alındı. İlgililerin bilgisine..

Scudo
İstanbul Üniversitesi adım adım gelişimine devam ediyor.

İstanbul Üniversite' lileri en kısa zamanda aramıza, kulübe üye olmaya bekliyoruz.

merhabalar. ben de avcılarda lojistik okuyorum. kulübe üye olmak için nasıl iletişime geçebilirim?

Kulüp olarak 11 nisan pazar günü Türkiye Turu 1. etabına(Sultanahmet) gidecekmisiniz?

Kulüp faaliyeti olarak bu konu henüz konuşulmadı, izlemek isteyen arkadaşlarımız ile gelebiliriz.

@Barış Can Ceylan

Merhaba Barış, ilk toplantımıza gelerek başlayabilirsin. Ya da e-posta adresini özel mesaj ile bildir bana e-posta listemize ekleyelim.

Gitmeme ihtimaliniz var yani

Evet var tabi k, toplantıda konnuşulacaklar arasında bu da zaten.

• Beğen
Tepkiler: Barış Can Ceylan
@Selim Silig

Bir bisiklet kulübünün mutlaka gitmesi gereken bir organizasyon olduğunu düşünüyorum,o yüzden sordum.Ülkemizde bir tane bisiklet turu var. Gitmeme ihtimalinizin olması beni çok şaşırttı.

Neyse size iyi çalışmalar.

@FREEKARTAL

Sınav döneminde olduğumuz için arkadaşlarımız gelemeyebilir.

@murat özsoy

Toplantılara katılım sağlayarak tanışabiliriz.

20 Nisan Salı günü 18:00' da Avcılar Lojistik binası toplatı salonunda olacağız.

Kulübümüz 20 Nisan tarihinde yaptığı toplantıda faaliyet programını belirlemiştir. Faaliyet programımız Mayıs ayı içinde şu şekildedir,

• 8 Mayıs Avcılar Kampüsü’nde Kamp
  • 9 Mayıs Bahçeköy ve Sahil Turu
  • 16 Mayıs Büyükada Turu
  • 23 Mayıs Avcılar Kampüs Turu
Faaliyet Bilgileri: 8 Mayıs günü Kulüp Başkanı Murat İlk in okuldan izin alması halinde Avcılar Kampüsü’nde kamp yapılacaktır.
9 Mayıs sabahı bisikleti olmayanlar için okuldaki bisikletlerin de alınmasıyla Küçükçekmece Tren İstasyonuna hareket edilecektir. Trenden Sirkeci Tren İstasyonunda inilecek ve oradan Bahçeköy’e kadar sahil yolundan sürüş yapılacaktır.

Alınacak Yol: Avcılar Kampusu - Küçükçekmece Tren İstasyonu (5 km)
Sirkeci Tren İstasyonu - Bahçeköy (ortalama 50 km gidiş dönüş)

Tur Düzen ve Kuralları:
1) Kampa katılmak zorunlu değildir. Sadece Bahçeköy e kadar sürüş yapmak isteyenler Eminönü’nde bize katılabilirler.
2) Faaliyet sırasında kask takmak güvenlik nedeniyle zorunludur.
3) Yazıyı okuyan herkesin xazizozkanx@gmail.com adresine mail yoluyla kampa ve tura ayrı ayrı katılma durumunu belirtmeleri istenmektedir. Bu belirtme için son tarih 5 Mayıstır. 5 Mayıstan sonra geleceğini haber verenler faaliyete katılamazlar.
4) Hareket saati dönüş saati gibi ayrıntılar belirlenecektir.
5) Bu faaliyete İstanbul Üniversitesi Öğrencisi olmayanlar katılmayacaklardır.

http://www.ressim.net/upload/be044d2e.jpg

Tüm Türkiye çapında; Kocaeli Üniversitesi tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Dağ Bisikleti Yarışında, İstanbul Üniversitesi neredeydi, sormak istiyorum? Asıl sorumlu olan Bisiklet Kulübünün yerine, bireysel olarak Kocaeli'nde üniversitemi elimden geldiğince temsil etmeye çalıştım. Lastik patlaması nedeniyle yarışı bitiremesem de, okulumuzun isminin yer alması önemliydi. Bu konuda kıdemli bir İstanbul Üniversitesi öğrencisi olarak, sizleri bu konularda da aktif olmanızı şiddetle öneriyorum. Saygılar.

@Emrah Kuyumcu

İçinde bulunduğumuz hafta içerisinde Üniversitemiz'de Bahar Festivali düzenlenmektedir. Biz de İÜBİK olarak festivalde stand açıyoruz ve kulübümüze yeni üyeler kazandırıyoruz. Kulübümüz henüz birinci yılını doldurmadı ve üye sayımız oldukça az bir de yaklaşan finaller nedeniyle haftaiçi şehirdışı faaliyet için vakit ayırmamız oldukça zor. Bu etkinliğe katılamamızın başlıca nedenleri bunlardı.

Üniversitemiz adına bu etkinliğe katıldığınız için teşekkür ederiz. Ama yazmış olduğunuz bu yazıda kullandığınız uslübu kulübümüze yapılmış bir hakaret olarak değerlendiriyorum. Bu şekilde bir eleştiri yazmak yerine bu yarış düzenlenmeden önce bizimle iletişime geçebilir ve bizden katılım olup olmadığını öğrenir veya birlikte gitmek istediğinizi söyleyebilirdiniz.

Gerekli çalışmaların bitmesinin ardında İÜ Dağ ve Yol Bisiklet Yarış Takımları kurulacaktır. Tabi bu takımların kapsamlı takımlar olabilmesi için kuruluşu biraz zaman alacaktır.

İÜBİK olarak bisikletle ilgili her yıl düzenli olarak yapılan bu ve benzeri etkinlikleri önümüzdeki yıllar için etkinlik takvimimize ekleyeceğiz.

Siz de kulübümüze üye olarak bizimle birlikte faaliyetlerde ve çalışmalarda görev alabilirsiniz.

Saygı ve Sevgilerimle

iübik zaten çok yeni bir kulüp bu olaya katılması beklenemezdi bile. hem siz kendiniz katıldığınız kendiniz kaybettiğiniz bir yarışın suçunu iübike yükler gibi yazmışsınız. bu ne sitemdir! okul sizi bu iş için görevlendirdiyse orası ayrı. kendi kendinize okulu temsil etme çabalarınız güzel olmasının yanında enteresan. muratın dediği gibi kulüpe irtibata geçebilirdiniz.

• Beğen
Tepkiler: FatihBALTA
Selamlar. Bilgilendirme için teşekkürler. Üslubu anladığınız şekilde vermek istemedim, yanlış anlaşılmış kusura bakmayın. Herhangi bir suçlama yoktur. Yalnız, kulübün varlığından yarıştan sonra haberim oldu, yarış organizasyonu üzerinden İst. Üni.nin katılım durumunu öğrendim sadece. Ben de konuya yabancıyım. Dolayısıyla, okulda bu konuda muhatap bulamadım ;)

Benim yarışa katılmış olmam temsil anlamına bile gelmez neredeyse. Seyirci olarak gitmiş olsaydım da, okulumuzun yer almaması üzücü bir durum oldu. Ancak kulübün yeni kurulmuş olması sevindirdi beni, faaliyetlerinize mutlaka katılacağım. İnşallah gelecek yarışta profesyonel yarışçılarımızı da görmüş oluruz okuldan.

Kulüp başkanı hocamıza da bir e-mail gönderdim zaten, aktif olarak rol almak ve turlarınıza katılmak isterim. Rahat olun gençler, 5 senedir bu okuldayım, hakaret değil biraz motive etmek için yazdım ;)

@Emrah Kuyumcu

Emrah sen toplantılara gel de gerisi teferruat yahu :) Zaten önemli olan zamanda uygunsak eğer gereken hassasiyeti gösteriyoruz biz, sen de sağol. Sen epeydir uzaksın gruptan, görüşemiyoruz; ondan dolayı biraz geride kaldın herhalde yoksa nasıl kulübün kurulduğunu bilmiyorsun..

Evet Selimcim; ben de anlamadım nasıl oldu ne zaman kuruldu falan :) Yarıştan sonra haberim oldu, ama güzel şeyler yapılacaktır eminim. Buradan takip ederim toplantıları, bildirirseniz iyi olur ;) AYPG'den de uzak kaldık zaten iyice

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Geri