Scudo Sports

İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü

@Emrah Kuyumcu

Kulübü biraz ani kurduk zaten, kısa sürede baya bir geliştik diyebilirim. Zaman geçtikçe de gelişiyoruz zaten organizasyonlar, yeni fikirler, toplantılar derken... Buradan organizasyonları yazıyoruz zaten, genel olarak da toplantıları Avcılar' da yapıyoruz, özel mesajla numaralarımı gönderiyorum bir durum, her hangi bir şey olursa ulaşırsın.

Scudo
İÜBİK BÜYÜK ADA TURU

Tarih: 23 Mayıs 2010 Pazar

Toplanma: Kabataş iskelesinde 8:30, Kadıköy iskelesinde 8:50

Rota: Buluşma noktalarından ada vapurunu binilerek adaya varılacaktır. Büyükada çevresinde alınacak yol yaklaşık olarak 12,5 km civarındadır. Adada 3 tur atılacaktır ve dolayısı ile toplamda ortalama 37,5 km yol yapılacaktır.

Yemek: Mangalda sucuk yahut köfte.

Kontenjan: 30 kişi

Seyir Hızı: Hızı en düşük kişiye göre belirlenecektir.

DİKKAT! "Faaliyet sırasında kask takmak güvenlik nedeniyle zorunludur ve kasksız katılım sağlanmasına izin verilmeyecektir."

NOT! Faaliyete katılacak üyelerden bisikleti ve kaskı olmayanlar adadan bisiklet ve kask kiralayabilirler.

NOT! Aya Yorgi’ye inişteki olası güvenlik sorunları nedeniyle çıkılmayacaktır.

NOT! Faaliyete İstanbul Üniversitesi dışından katılım olmayacaktır.

Faaliyete katılacak kişiler " xazizozkanx@gmail.com " adresine geleceklerini bildirmelidirler.

(link)

23 Mayıs Büyükada Turu yeterli katılımcı olmadığı için iptal edilmiştir.

Merhaba,

İlk sayfada katılım için bir bilgi göremedim. Nasıl katılabilirim ?

Face y d msn grubu var mı ?

istanbul üniversitesinde değilim ama avcılar kampüsünün orda oturuyorum olmaz mı

@pınar kacakkiz

Malesef Pınar, organizasyonlara katılım şartlarından birisi de İstanbul Üniversitesi' ne herhangi bir şekilde mensup olmak.

@mertares

Son tur yapılalı epey oluyor. Geçenlerde bir habersiz ada turu oldu ufak çaplı bir de. Kısmetse yeni sezonda tur yoğunluğu iyi olacak. Haber veririz.:)

@Selim Siliğ

tamam dostum bekliyorum.asus turlarına da katılabilirim.

ne oldu koskoca üniversiteden ses yok :( o kadar dernek kuruldu :S

okulumuza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin demek ve hepsini kulubumuze bekledigimizi belirtmek isterim

Kulübümüzdeki güncel bir gelişme

Merhaba, Arkadaşlar
Sizlere güzel bir haber vereceğim. Bisikletlerimiz ve malzemelerimiz için artık bir odamız var. Halısahanın yakınlarında bir konteynır. Bizim oturmamız için olan kulüp odamız da çok yakında geliyor.

İÜBİK Başkanı
Murat İlk

Geri