Scudo Sports

İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü

Scudo
Merhaba, Arkadaşlar

Aşağıdaki bilgilerden bizlerle irtibata geçebilirsiniz. Sizi e-posta grubumuza ekleyebilmemiz için bize e-posta ile öğrenim bilgilerinizi gönderiniz.

bigi@iubik.org
www.iubik.org
(link)

Merhaba, Arkadaşlar

Haftaya Pazartesi danışman hocamızın isteğiyle buluşacağız. Geçen
hafta katılım az olduğu için yapamamıştık. Toplantıya Direnç hoca da
katılacak. Bu bulaşmaya herkesin gelmesi gerekiyor.

Yer: İÜBİK odası ( Avcılar Kampüsü İSÜDAK ile futbol sahası arasında )
Tarih: 18.10.2010
Saat: 18:00

Erken gelecek olanlarla haberleşelim yiyecek içecek bişeyler alalım.

Sevgilerimle,

Murat

@Murat İLK

haftaya görüşmek üzere. o gün okulum yok hava iyi olursa belki bisikletle gelirim Avcılara sahil yolundan . iyi bir antreman olur

Merhaba, Arkadaşlar

En geç 15 Ocak tarihinde kulüp belgelerimizi teslim etmemiz gerekiyor.
Biliyorum sınav haftası ama Pazartesi veya Salı günü sınav çıkışı
öğrenci işlerine başvurursanız en geç 2 gün içinde disiplin cezası
almamıştır belgenizi alabilirsiniz ( Bazı fakülteler aynı gün
onaylanmış olarak veriyor). Bir de htttp://www.istanbul.edu.tr/okm
adresinde bulunan üye formunu doldurup imzalamamız gerekiyor. Üye
formunda en üstte yazan Kampüs/Birim yazan yeri boş bırakınız.

Belgeleri kulüp odasının camından içeri atabilirsiniz. Veya
haberleşelim ben gelip sizden teslim alabilirim.

Telefon numaram 0537 574 77 92

Gerekenler:
1)Disiplin cezası almamıştır yazan öğrenci belgesi
2) 1 adet vesikalık fotoğraf
3) ÖKM internet sitesindeki üye formu

@SeLiM ESENER

Sizi hatırlayamadım, kendinizi özelden hatırlatırsanız sevinirim iübik sayfasında konudışı muhabbet etmeyelim.

http://www.iubik.org/system/files/resimler/etkinlik/2011/03/rsz_2011_layout333333333.jpg

Merhaba, Arkadaşlar

Bahar yarıyılının başlamasının ardından ilk haftasonu iübik odamızda buluşuyoruz. Buluşmamızda; yeni üyelerimizle tanışacağız ve eğitimlerimize başlayacağız.

Bisiklete ilgi duyan,ben de size katılmak istiyorum veya geçiyordum uğradım diyen herkesi bekliyoruz.

Devam eden sınavlarınızda başarılar dileriz ;)

Hoşçakalın,

Sevgilerimizle,

İÜBİK

• Beğen
Tepkiler: FatihBALTA
arkadaşlar beyazıt kampüsünden katılım ne durumda :) sitenizden gördüğüm kadarıyla avcılar kampüsünden tüm katılımcılar..

beyazittan ben varim. Iktisat bolumu ogrencisiyim.Daha bisikletim yok ama alicam yakin zamanda scottim ile araniza katilacagim :)

Merhaba arkadaşlar bende Edebiyat Fakültesi Tarih (İÖ) okumaktayım. Şimdilik fakülteye bisiklet ile gidip geliyorum.
Aşağıdaki bağlantıda ise ilk başarımın haberi var.

(link)

bende okula bisikletle gidip gelmek istiyorum ama bisiklet koyma yeride var fakat guvenip birakamam aklim hep bisikletimde kalir yahu , var mi beyazit ana kampuse bisikletle gidip gelen ?

@yilmaz kaynak

Ben edebiyat fakültesindeyim (Tarih Bölümü (İÖ) 3. sınıfa geçtim herhalde) ve fen fakültesinden girip müsait bulduğum bir pencere demirine bağlıyorum. 2-3 ay böyle devam ettim, hiç bir sorun da yaşamadım.

Bir de bizim fakülte yönetimindekiler buradan bizim sesimizi duysa da 10'lu bisiklet koyma yeri yaptırsalar. Öküz gibi arabalara değer veriyorlar, bizim doğa dostu bisikletlerimize (pedallı at) ise nanay yapıyorlar. Halbuki bizi el üstünde tutmaları gerekir. Her gün en az 2 kilogramlık karbondioksidin doğaya salınımını engelliyorum.

Oh be içimi biraz da dökmüş oldum.

merhaba,benim istanbul üniversitesinde 2.senem.avcılar kampüsündeyim.acaba etkinliklerinizi nereden öğrenebilirim.sitenizde en son bahar şenlikleri haberi var.

bende yapılacak olan etkinlikleri heyecanla beklemekteyim açıkcası : )

bende bu sene avcılara(işletme) gelicem bisiklet alamayı düşünüyorum uygunmu oralar :)

@ali osman ekmekci

iubik.org sitesinden ve Facebook'taki İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü'ndeki gruptan öğrenebilirsiniz. Ancak en son 4-5 ay önce bir bisiklet yarışı yapıldı halen fotoğraflarını sitede yayınlamadılar.

İyi Günler...

merhabalar bence avcılar kampüsünde bu sene Öğrenimine başlıcam geçen sene kazanıp kaydımı dondurdum çalıştım bisiklet aldım bu sene öğrenime başlıcam varsa avcılar kampüsünden okul tatillerinden kaçamaklar yaparız...

Geri