Rica ederim.Evet Facebook kullanmayanlar için buradan duyuru yapıyoruz ama yinede kullansanız çok güzel olur.Facebook grubumuzda daha fazla paylaşım oluyor.
Merhaba arkadaşlar. Forumda yaptığım araştırma sonucunda muhtemelen Salcano NG 650 alacağım. Bir yandan gözüm Whistle Miwok 1054 de kalsa da ...
NG 650 ye bakmak için geçenlerde Toker Bisiklet' e gittim. İlgili bir amca vardı, baya anlattı iyidir hoştur vs. Fiyatta da hiç pazarlık yapmamama rağmen 360 dan 300 e düştü. Ancak bisikletin görüntüsü internette gördükten sonra benim için tam bir hayal kırıklığı oldu diyebilirim. Çünkü gözüme çok kalitesiz geldi. Baktığım model için 2011 dedi ama sanırım gösterdiği model şuydu ve 2010 model yazıyor bu ilanda;
(link)
Bu da içimde bir kuşku doğurdu. Şimdi ben bisikletin modelinden, parçalarının orjinalliğinden, kullanılıp kullanılmadığından nasıl emin olurum. Forumda gördüğüm kadarıyla Isparta' lı çok arkadaş var. Yardımlarını ve tavsiyelerini bekliyorum.
in değilim değilim cin değilim
ıspartalı bisikletçiyim.
çok mağaza gezdim, çok webte dolaştım.
yardım için aradım.
Isparta Bisiklet Grubuna takıl
Face'de var.
Hem orda görüntülerim de var
Bu gün müsait günüm yarın ve sonrasında çok doluyum
iyi günler
slm sakın ama sakın tokerden bisiklet almanı tavsiye etmem bisiklet gelsin parayı öyle ver yoksa 3 bisiklet gelecek diye beklersin dostum. bisiklet konusuna gelince ng650 işini görür eğer para sorunun yoksa wistle al geç uğraşma şimdiden hayırlı olsun
ben aldım ama tavsiye etmiyorum. Problemli toker ticaret parasını verdik 3 ay bisiklet bekledim ,yanlış bisiklet satmaya çalıştı. Askerlik bitince yüzyüze ben size dolu dolu anlatırım. İsmail Şen arkadaşım da yardımcı olabilir gelince görüşmek üzre
Doğukan Hocam ve Mustafa Hocam, formumuza ve aramıza hoşgeldiniz bu işlerde bütünlük olursak çok güzel olur. İsterseniz ben size bisiklet alma ve toplama konusunda yardımcı olabilirim. Telefon numaram: 0538 614 23 48 Ben SDÜ Biyoloji bölümünde okuyorum. İsterseniz Facebook'tan Isparta Bisiklet Grubu olarak aratırsanız grubumuzu görürsünüz.Toplantılar yapıyoruz, hafta sonu turlar düzenliyoruz vs vs. Görüşmek dileğiyle.