Scudo Sports

Isparta

Cumartesi günü sınavım var maalesef.. Başka gün bulamamışlar sanki.. Size iyi gezmeler.. :)

Scudo
:) Yanlış anlaşılmasın sınavı koyacak tarih bulamamışlar sanki demek istedim. Tekrar okudum da yanlış anlaşılacak gibi :)

Rahmicim anladık i biz sen rahat ol :) taslak varken itiraz etseydiniz böle durumlarda sınıf temsilcinzle birlikte bölüm sekreterine gidin ordan sorumlu akademisyenninize danışın derim,tavsiyem...

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
barış bey facebook ta ısparta bisikletliler derneği diye sayfa var orada metin hocamızın önderliğinde etkinlikler düzenlemeye çalışıyoruz oradan ıspartada ki pedalatörler ile iletişime geçebiliriz

• Beğen
Tepkiler: Barış Doğan
@ilyascan işiner

İlyas Bey Pazar günü düzenlenecek etkinliğe katılıyor musunuz acaba?

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
@ilyascan işiner

facebook'ta mevcut olarak ısparta bisiklet grubumuz var. amatör olarak pedallamaktayız. Küçük bir araştırma ve çalışma sayesinde gruba ulaşabilir siniz. ilerde pedallamak dileğiyle ;)

• Beğen
Tepkiler: Anonim ve RAHMİ
Gerçekten Aydın abi eksikliğin hissedildi :) İnşallah bi dahaki turda hep beraber oluruz..

@goldboy

işten dolayı gelemedim kusura bakmayın ama bi daha ki sefere inşallah ;)

@agnostika

İnşallah Aydın abi, bekleriz mutlaka.. Ama 8 kişi tura çıkmanın tadını da yaşadık ya :) :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Doğan
Evet bu hafta pazar günü hava sorun çıkarmaz ise darı deresi- şelale- dağa tırmanış ve ardından vericiler ve gökçaya iniş turunu yapıyoruz.

başlangıç gökçay kavşağında 10-10,15 arası buluşup yola çıkıyoruz...
ayrıntılar facebook'ta ;)

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
Aydın abi facebookta cumartesi demişsin burda pazar.. Nasıl iş bu :) Pazar ben gelemem KPSS m var :)

@RAHMİ

gel ulen girme sınava :) anladım günleri şaşırmışım pazar günü evet

@agnostika

rahmii tur cumartesi günü HERKESE DUYURULUR ...

Tamamdır aydın abi, cumartesi günü şöyle 10-15 kişi bir tur patlatalım da kendimize gelelim değil mi :D

kasabaya bu proje çok hoş olur. Isparta Bisiklet Grubu olarak bir teşebbüs yapalım...

Geri