Scudo Sports

Isparta

Yapma aydın abi yaa. Çok üzüldüm şimdi. Bugün de zaten astık dersleri anca geldim Isparta ya. Yarında asarsam iyi olmaz. Yarın 7 saat dersim var. Asılmayacak dersler var bi de. Acaba geziyi çarşamba perşembe veya cumaya almak gibi birşey olabilir mi..

Scudo
@r321

zor be rahmi benim izin günü yarın ismaile tolgaya da sormuştum yarın uygun olur öğlenden sonra diye olsun madem bi daha ki sefere gelirsin be müdür :)

Bak kötü oldum şimdi,, neyse o zaman başka bi ara çıkarız..

Evet Aydın Abi söz sende. Nasıldı gezi yaptınız mı hiç birşey söylemedin daha. Bir de sıradaki gezi için konuşalım. Ben sıkıldım böyle gezilere katılamamaktan. Bir de senin izin günü her zaman salı mı olacak..

@r321

:) gezi fena değildi malum geç gittik öğle çıktık benim arka teker patladı onu yaptık daha sonra gölcüğe gittik. Orda biraz takıldık cevre yollara saptık. sagalassos a gitmeyi düşündük ordan da malum yolları bilmediğimiz için bir şey yapamadık. benim izin günü salı çarşamba duruma göre değişiyorda bu pazar hava iyi olursa izin almayı düşünüyorum yada haftaya izini hafta sonuna kullancam gibi bi havalar kötüleşmeden sagalassos yapalım inşallah havalar bir iki hafta idare eder

• Beğen
Tepkiler: Anonim
Tamam olur tabi, sagalassos yapmadan önce google eart dan felan yollara bir bakalım da sonra kalmayalım ortada:) Havalar nasıl olur bilmiyorum şu sıralar biraz soğuk geçiyor ama bakalım pazar gününe ne olur. Bir de bizim okulda bi tane trek xc1000 i olan birisi var. Forumdan değil sanırım. Her gün okula bisikletle geliyor, bugün yanyana kilitledik:) ama daha tanışamadım kendisiyle. Yeni kişiler de kazanmak lazım değil mi.. Turların daha zevkli geçmesi için..:)

@r321

rahmii pazar gidiyoruz hazır ol :) gökçay üzerinden andık deresi ordan da sagalassos pazar sabahtan saat 7 de gökçay kavşağında gerçi facebook a açtım etkinliği oradan takip edebilirsin müdür ;)

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
Tamamdır Aydın abi. Isparta bisiklet grubu üzerinden takip edeceğim.

@metin aktürk

herhangi bir tur vs yok hafta içi akşam saatlerinde bir yerde toplanıp çay içip sohbet etmeyi düşünüyoruz.

Dediğin gibi Aydın Abi bi ara yapalım böyle. Ayrıca sen beizim gezi resimlerini benim flash diske attın mı geleyim mi ben almaya? :)

yok rahmi atma fırsatım olmadı ismail de burda :) ben atınca sana mesaj atarım müdür :)

Aydın Abi sana flashı vereli beri bu hafta 2 kere geldim Vodafone'a. Ama sen yoksun. İşten felan mı ayrıldın yoksa KPSS ye mi hazırlanıyorsun.. Ordaki sana benzeyen abiye de sormuyorum artık adam bıkacak artık :)

@RAHMİ

yok ulen öğlen birden akşam 11 e kadar ordayım zaten atamadım resimleri bir türlü evde pc başına oturamaım fırsatım olmadı bugün atmaya çalışırım inşallah sana da haber veririm. pazartesi turlamayı düşünüyoruz hava iiyi olursa ?

Biliyorsun benim ders çok pazartesi günü. Ayrıca daha 1 saat önce Vodafone daydım.. :)

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
@RAHMİ

sanırım mola almaya çıkmıştım şans diyelim rahmi :) öğlenden sonra hangi dersler var rahmi bölüm dersleri mi ?

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
Türk dili ile inkilap tarihi var dersler pek önemli değil ama hastalığım da tam geçmedi bir daha darbe yemeyelim. Siz kim kim nereye gideceksiniz. Bak 6 kişi dersin yine 2-3 kişi gidilir ondan yani :D

@RAHMİ

hehe herdaim ben ve ismail başka kimse gelmez sanırım :) tolgayı da ararım o da gelir büyük ihtimal tabi hava şartları müsait olursa ;)

Akşam yağmur yağacakgibime geliyor :D O yüzden çok sağlam hasta olabilirsiniz dikkat etmek lazım ;) Bu arda Aydın Abi sen yarın hava güzel olursa izin al güzel olmazsa alma Cuma günü hava iyi olacak her halde...

Geri