Bitti abi bundan sonra masraf etmeyeceğim bisiklete. Bütün paramı yedi yuttu yaa. Bisikletin fiyatı kadar masraf ettim artık bineceğim.Alperen de kadroydu vitesti derken tüm bisikleti yenileceyek daha Yok yere masraf çıkartıyor
Tamam alperen kolay gelsin sana. Bundan sonra sabahları nasıl çıkarız ki yav. Senin dersane var hafta sonları. Hafta içi de okul var. Bir fikri olan var mı?
çıkarız ya ayıpsın. bisiklete canım feda hafta sonlaır sabahtan olmaz büyük ihtimalle bizim dershane. o yüzden çıkabiliriz yani. hafta sonları. bi ben bakayım da ders programına. ama büyük ihtimalle öğleden sonra olur. en azından 1 gün öğleden sonra olur. o günde gezeriz yani ayarlarız.
Abi senin salı gün izinli de bize izin yok Okul var. Belki benim dersler 8 de felan başlamazsa olabilir ama alperenin daha erken başlıyor. Yarın ben bi gideyim okula ders saatleri hakkında bir bilgim yok. Öğrenince duruma göre sana haber veririm..
Ders programına baktım aydın abi.Çarşamba sabahtan, perşembe öğleden sonra, cuma da tamamen boş. Yani ders yok. 2 kişi de çıkabiliriz.. Sana hangisi olur?
yok ya bulamadım dert oldu zaten içime ama giglo alacağım sanırım ama bilmiyorum bakalım yarın ders falan çalışırsam akşam hepberaber gezebiliriz belki ismail de geldi takılırız
Giglo sport da güzel km saati. Al derim ben.. Ben de cuma sabahı çıkmayı düşünüyorum. Eğer sen de müsait olursan bana haber verirsin. Beraber takılırız. Müsait olmazsan da sorun değil
bakarız rahmi bugün hiçbiryere çıkmadım evdeydim malum kpss vs öyle zaman geçirdim akşam çıktım 9 gibi şimdi geldim iyaşpark - çarşı ayazmana yaptım cuma olursa sabahtan gezeriz
Dün bisikletimi aldım.
Bu sabah ilk turumu yaptım.
Halife Sultan Mah. Yeni Çarşamba pazarından - tofaş oradanda asri mezarlık gökçay kavşak ve mahalle..
Merhaba Faruk Bey sanırım ısparta da yaşıyorsunuz. Bir gün tanışalım, turlar yapalım. Cuma sabahı kendim tur yapmak isityorum. Aydın abi de gelebilir(agnostika) İsterseniz yani işiniz yoksa siz de gelin hem tanışmış oluruz..
Ben bisiklet kullanmaya yeni başladım.
Şimdilik öğrenme aşamasındayım.
Sizlerin temposunu düşürürüm diye endişe ediyorum.
Biraz kendime güvenim gelsin istiyorum.
İnşallah sizlerlede gezmeyi isterim.
Belki sabahları karşılaşırız..