Scudo Sports

Isparta

ben izin işi yatara malum hafta sonu olduğu için işyeri kalabalık oluyor be beyler bir günde gidip dönmek te olmaz tadı çıkmaz gidince kalmak lazım ordaa ama haftaya bisiklet festivaline gidebiliriz uyar mı sizee

Scudo
@agnostika

Neyse o zaman aydın abi başka zaman gideriz. Festivale gelemem heralde ben ama alperen i bilmiyorum..

bende gelmeyeceğim aydın abi festivale.dershane var ya o hafta. babamda gitme dedi. sen git bak bakalım ne var ne yok :)

tamam ciddi ciddi düşünüyorum bir terslik olmazzsaa gideceğim bu arada yarın sabah çıkak mı turaa beylerr kahvaltı yaa ?

@agnostika

Ben gelemem aydın abi. Aldığım vtes-fren setini takayım dedim, ne var ne yok söktüm ama vites-fren kolunun üstünde gelen kablo kısa geldi ve olmadı. Yarın sabahtan bisikletçiye gidecem. Şu anda bisiklette vites namına birşey yok. Sadece de ön fren var..:(

@r321

:) beceriksiz seni:) alperen duymasın malzeme olursun hatta olacan :) anladım şaka bi yana sonra çıkarız olmadı ;)

@agnostika

Yok be aydın abi, kablo kısa geldi herşey güzel gidiyordu. Ama vitesin kablosu arka attırıcıya yetişmedi:(

aslında aydın abi sabah rahminin bisikletini yaptırıp gidebiliriz ya. bence gidelim yani olmaz mı sizce de ? ordan bi sidre yapıp döneriz. nasıl fikir?

@Alperen KIR

Yaptırdım bisikleti. Bu özcan ömrümü yedi ya. Bi dünya para aldı yine. İnşallah buraya felan girip okumaz ayıp olur adama:) Ayrıca bisiklet çok güzel oldu. Barendi de taktım. 10 numara oldu:)

@r321

ula rehmi ne güzel sabah gezi yapacaktık ya. halsizim malsizim dedin de neyse artık yazdım bunu bi kenara ona göre :D

hadii geçmiş olsun rahmii yarın yapalım madem sabahtan 7 gibi buluşuruz sidre ardundan dere mah. sonra kavşak olur mu beyler

@agnostika

Aydın abi güzergahı tam anlayamadım. Önce sidre sonra dere ye nasıl geçeceğiz ordan. Geçenki gibi uzun yerden mi dolaşacağız yoksa senin km saatini kaybettiğin kısa yerden mi.. Bence fazla uzun olmasın..

sidre ye çıkarız bişeyler yeriz sonra ordan geri döneriz gökçay üzerinden şelalenin olduğu yere gideriz ordan da gökçay kavaşığına rahmi :) sen takıl bana güzargah sorun değil :)

bu arada tamirci kaç para aldı ? rahmi bende bişeyler yaptıracam da yol bisikleti varya nostaljiye ?

@agnostika

Sorma abi adam 15-20 dk bişey uğraştı 15 lira istedi:(

@r321

desene adam kazıklamak için elinden geleni yapıyoo hayret ıspartada adam akıllı bir tamirci yok be neyse bende eski yol bisikletine teker vites vs alacağım kendim takarım olmadı para vermeye niyetim yok ! ama muhtaç olursak da yapacak bir şey yok

Haklısın Aydın abi. Allah o adama muhtaç etmesin bizleri:)

kusura bakmayın beyler dün giremedim :) bende şimdi antalya ya gidiyorum benim arka teker biraz yalpalıyor akordu bozuk sanırım fren sürtüyor. bende şimdi tekeri söküp antalya daki bi servise yaptıracağım :D sırf o adama gitmemek için yapıyorum bunu. görüşmek üzere :)

@Alperen KIR

Alperen o zaman sana kolay gelsin:) İnşallah güzel olur tekerin..

Geri