ah ah nerde ama çok fazla yarışçı gördüm. yeni karedeniz sahil yolunu biliyor musunuz bilmiyorum. çok güzel sıfır asfalt ve herkeste yol bisiklet var çok özendim ya
İnşallah Alperen. Bekliyoruz seni. Ayrıca ben 31 temmuza kadar Isparta'dayım. Ondan sonra bi 10 gün yokum yani. İnşallah en kısa sürede başlayalım şu turlara. Km saatim de gelsin daha güzel olacak
arkadaşlar cuma gecesi ıspartada olacağım inşallah. cumartesi sabah özlemimi gidermek için bisikletimle bi eğirdir yolu üzerinde gideyim diyorum. vücut alışsın biraz eğer gelmek isteyen olursa cumartesi sabah saat 6.30 da ıyaş parkın önünde buluşalım. gelmek isteyen arkadaşları bekleriz. hem tanışmış oluruz gelmek isteyen arkadaşları bekliyorum...
arkadaşlar cuma gecesi ıspartada olacağım inşallah. cumartesi sabah özlemimi gidermek için bisikletimle bi eğirdir yolu üzerinde gideyim diyorum. vücut alışsın biraz eğer gelmek isteyen olursa cumartesi sabah saat 6.30 da ıyaş parkın önünde buluşalım. gelmek isteyen arkadaşları bekleriz. hem tanışmış oluruz gelmek isteyen arkadaşları bekliyorum... uzun zaman oldu görüşmeyeli