Scudo Sports

Isparta

arkadaşlarımla birlikte sizlerle buluşmaya hazırız artık Ispartada amotör bile olsa bir kulüp-dernek kurulması vakti geldi bence...

Scudo
evet ilerde kurmayı bizde istiyoruz. bisikletçi başka arkadalarınız var ise bekleriz sizleri gezilerimize. :)

ah ah nerde :) ama çok fazla yarışçı gördüm. yeni karedeniz sahil yolunu biliyor musunuz bilmiyorum. çok güzel sıfır asfalt ve herkeste yol bisiklet var :) çok özendim ya :)

@Alperen KIR

Alperen ben ve arkadaşlarım gayriresmi olarak zaten Isparta Pedal Kardeşliği adı altında kendi aramızda bir topluluk oluşturduk:)
:D

@goldboy

foruma hoşgeldiniz... inaşallah dileklerin aynısı ilee

fakat bisiklet derneği kulüp vs kurmak için erken topluluk oluşturmak lazım... sürekli daha sonra bunu devamlı sürdürmek ve zaten arkası gelir...

sağlıcakla kalın....

Alperen Sende İsmail Gibi Bisiketi Söküp Götürebilseydin :) Ordada Turlardın Gelice Beraber Gezeriz :)

cumartesi günü ordayım inşallah :) gezilere başlayalım :) dimi aydın hocam :)

İnşallah Alperen. Bekliyoruz seni. Ayrıca ben 31 temmuza kadar Isparta'dayım. Ondan sonra bi 10 gün yokum yani. İnşallah en kısa sürede başlayalım şu turlara. Km saatim de gelsin daha güzel olacak:)

evet gelince sipariş vereceğim. bende alacağım sıgma bc 1609 :) daha çok şey var alacağım :)

Bu arada arkadaşlar forumun Isparta temsilcisi kim,ya da kim olmak istiyor?
en azından toparlanmaya yardımcı olacak,halay başı olacak bi arkadaş:)

bu kararı buluştuğumuz zaman hep birlikte karar verelim bence. geziye çıktığımız gün konuşabiliriz.

Alperen doüru söylüyor bi ara buluştuğumuzda buna karar verelim..

@Alperen KIR

bakalım bende 24-25 gibi ısparta da olurum yaparız ondan sonra tur vs :) görüşmek üzree

arkadaşlar cuma gecesi ıspartada olacağım inşallah. cumartesi sabah özlemimi gidermek için bisikletimle bi eğirdir yolu üzerinde gideyim diyorum. vücut alışsın biraz :) eğer gelmek isteyen olursa cumartesi sabah saat 6.30 da ıyaş parkın önünde buluşalım. gelmek isteyen arkadaşları bekleriz. hem tanışmış oluruz :) gelmek isteyen arkadaşları bekliyorum... :)

@Alperen KIR

Peki o zaman Alperen. Cumartesi sabahı 6.30 da Iyaş Park'ın önünde buluşalım. Ben de varım yani;)

• Beğen
Tepkiler: Alperen KIR
arkadaşlar cuma gecesi ıspartada olacağım inşallah. cumartesi sabah özlemimi gidermek için bisikletimle bi eğirdir yolu üzerinde gideyim diyorum. vücut alışsın biraz eğer gelmek isteyen olursa cumartesi sabah saat 6.30 da ıyaş parkın önünde buluşalım. gelmek isteyen arkadaşları bekleriz. hem tanışmış oluruz gelmek isteyen arkadaşları bekliyorum... uzun zaman oldu görüşmeyeli :)

• Beğen
Tepkiler: Anonim
@r321

tamamdır 6.30 da ıyaş parkın önünde buluşalım. var mı gelmek isteyen başka?

Yok mu kimse?? Şöyle kalabalık bir grup halinde gezsek çok daha güzel olurdu:)

bencede millet nerde acaba ya :) tatile mi gittiki herkes? :)

Geri