Scudo Sports

Isparta

ben artık gidiyorum bu gece :) size iyi eğlenceler. artık ben gelince barış hocam da gelir. hep beraber gezeriz. aydın abi de katılır. inşallah sınavı iyi geçmiştir :) 2 hafta sonra görüşmek dileğiyle. hoşçakalın. sağlıcakla :)

Scudo
Arkadaşlar Ben Bugün Gelemedim Çünkü Benim Arka Vites Attırıcı Kırıldı :( Şimde Evden Çıkıp Tamire gidiyorum. Rahmi kardeş barış abi söledi kask alacakmışsın dün ben baktım migros a kask yokmuş orda haberin olsun bir daha boş yere gitme bisikletimi tamir ettirebilirsem yarın görüşürüz zaten akşama kadar programı belirlesek iyi olurdu

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
@a.caglar

Tamam Ali sen yine bulursan güzel uygun fiyata kask bana da haber verirsin. Ayrıca bu sabah biz de gezi yapmadık. tatil yaptık evde:)

@Alperen KIR

Peki Alperen kardeşim sen tatiline git sonra gelince devam ederiz. İyi eğlenceler..

• Beğen
Tepkiler: a.caglar
@r321

eyvallah hocam. görüşürüz artık gelince. geldiğim zaman her yere gideriz inşallah :)

İyi Bakalım Rahmi Haftaya geliyormuş kasklar toker e 5 liraya attırıcı buldum tamir ettirdim bu arada bisikletimi :)

@r321

Rahmi yarın da çıkmayacağım, hafta içi bir kaç gün turlarız. Ben 16-24 Temmuz arası yokum. Dönüşte inşallah düzenli turlamaya devam ederiz.

@Barış Doğan

Tamam hocam siz bilirsiniz. Zaten Alperen de yok 15 gün kadar. Turlara ara verelim. Ama yine katılım en az 3 olursa tur yapabiliriz..

@a.caglar

hayırlı oslun yeni attırıcın. Sıfır mı aldın 2.el mi bide markası ne. Toker e gelsin kasklar bakarız..:)

merhabalar:) ben samsundayım şu an. bisiklete binmeyi çok istiyorum fakat yok işte :) artık burada bisiklet dükkanlarını gezerim yapacak başka birşey yok :) 2 hafta sonra inşallah görüşürüz. kalın sağlıcakla :)

@r321

tokere mi gelcek kask :D bence başka yerlere bakın :) ıspartadan mal alınmaz :) en iyisi internet.

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
@Alperen KIR

Peki alperen. İnşallah gelince devam ederiz. Sana da iyi gezmeler. Kask için kesin alırız gibi bir düşünce yok zaten. bakarız beğenirsek ona göre yani..:)

@a.caglar

İlk defa duydum. İyidir inşallah uzun süre kullanırsın. En azından yeni bir bisiklet alana kadar..:)

gölcüğe gidiyorum gelen var mı yarın orda kalacağım da ??

@agnostika

Kimler var başka Aydın Abi. Bi de biraz ayrıntı verir misin. mesela Ne zaman gideceksin 1 gece mi yatacaksın vs.

ah ah keşke orada olsam da isterseniz 5 gün kalsak hiç önemli değil :) özendiriyorsunuz beni :)

@Alperen KIR

Ne yapalım Alperen yapacak birşey yok. Sen geleceksin ben gideceğim. Sabah Turlarımız da hep birimiz eksik kalıyor. :(

yarın gideceğim tek başıma bir gece kalırım ertesi gün geri dönerimm ...

Geri