aydın hocam ben bugün 6.45 te geldim gökçay kavşağına 15 dk bekledim seni gelmedin. sanırım uyuya kaldın. sen gelmeyince bende tek başıma sidreye çıktım. kahvalı yapıp indim neyse artık başka zaman görüşeceğiz demek ki .
alper hocam kusura bakma aynen vallaha uyuya kalmışım evde de kimse olmayınca uyandıran da olmayınca aynen birde kpss illeti olunca gece uzun oluyor biraz kusura bakma tekrardan
fırsat bulursan iyaşpark a gel görüşürz tanışırız istersen c ertesi telafi edelim çünkü benim ihtiyacım var iiyice bunaldım vallaha bir iki saat bisiklet sefası ardında bi sidre de kahvaltı yaparım. güzel olur
selamlar sevgili forum dostları, bu akşam burdurdan yola çıkıp ıspartaya geliyorum, sabah da eğirdir'e geçeceğim, eşlik etmek isteyen olursa buradan haberleşelim...
sorun olmaz hocam zaten fark etmiyor gölcük sidre darı deresi tarafları dağ tepe düzlük farketmeden geziyoruz... cevre taraflarda tabi
haftaya tur vs olursa buradan haberleşiriz
vallaaha eşlik etmek isterdim ama kpss illeti olduğu için kendimi frenledim son dönemeçe girdik bir sakatlık çıkmasın diye iş ev kpss gidip geliyorum kazasız belasız pedallamalar bi dahaki sefere kesin karşılarım hatta beraber gitmek dileğiyle ...