Scudo Sports

Isparta

Scudo
gezi olursa bende katılırım sizlere. haberleşelim. eğer olursa bana özel mesajla haber edin arkadaşlar.ben de gelmek isterim sizlerle :)

alperen olursa yarın kahvaltıya çıkabiliriz gene barış hocam dan haber gelsin ona göre haberleşiriz

Aynı şekilde gezi yapacaksak bana da özel mesajla haber verebilir misiniz. Yarın olursa gelemem de bisikletin orta göbeğinde sorun var onu yaptıracağım. daha sonra gelebilirm ama..

Arkadaşlar her sabah 7-9 arası turlayacağım. Bütün bisiklet sever dostlar davetlidir. Yeme içme programı olmadan sabah sporu amaçlıdır. Yarın başlıyoruz. Haberleşmek gerekli değildir. Saat tam 7:00 de buluşma yerinde olanlarla yola çıkalım.

Başlama saati 7:00
Bitiş saati 9:00

Salı-Cuma günü...... Buluşma yeri: Gökçay kavşağı Güzerhah: göçay-sidre-dağdan darı deresine iniş-ayazma.

Çarşamba_cumartesi.......Buluşma yeri:Yeni merko Güzergah: Gölcük yolu-Deregümü-kayı-badem ağaçlı tepe-ıyaş

perşembe-pazar günü.....Buluşma yeri:GÜlkent And. Lisesi GÜzegah: Sav kasabası

Pazartesi....Buluşma yeri: Iyaş Güzergah: değişken, önerilere göre..

haklısın tabi kardeşim sana başarılar dilerim, inş. turlarız beraber...

tabi gideriz hep beraber. yavaş yavaş toplanmaya başlıyoruz. benim düşüncem de ıspartamızdada bir bisiklet grubu kurmak ve hep birlikte hareket etmek. bu şekilde olursak hem birlik beraberlik içinde gezeriz hemde gezilerde sıkılmayız. :)

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
Güzel bir düşünce. İnşallah bu dediğini yapalım..

olabilir ama daha erken biraz pişmek lazım daha yeni başladık toplanmaya zamanlaa olur merak etmeyinn isim düşünmeye başlayın ??

evet biraz daha pişip daha fazla kişi bulmalıyız. en güzel ismide bulmamız gerekiyor :)onun için herkes düşünmeli :)

@T0LGA

cok var ama keşke fırsat olsa be arkadaşş....

@T0LGA

birazz bana da versene ya :))

o zaman başlıyosun
sidre tepesi
darı deresi - şelale
gölcük çadır - teneke kebabı :)
eğirdir
çevre ilçeler

başla gezmeye arkadaşım kpss yi atlatayım

1 er günlük kamplı turlar yapacağım işi de bişekilde ayaryacağız iştee ... :))

• Beğen
Tepkiler: T0LGA
Geri