Scudo Sports

Isparta

Cumartesi günü istediğiniz saatte gelirim Aydın hocam. Sİz kendinize göre saati belirleyin ben gelirim.

Scudo
tamam hocam c ertesi öğleden sonra buluşuyoruzz yine aynı yer gökçay kavşağı lep show önü sanırım öğle saatleri orda oluruz 12-13 arası

hocam şuan itibarı ile yarın benimde sorun çıktı gelemiyorum iş yerinde eleman eksildi ihale bize kadldı yarınki buluşmamın aynısını pazar ikinci kere düzenleyebiliriz aynı yerde pazar 10,30

selamlar sevgili bisiklet dostları, artık Burdur'dayım ve ilk turumu Burdur-Eğirdir arasında yapmak istiyorum, Isparta'dan katılmak isteyen olursa buradan haberleşelim...

@m.varolfb

temmuz 10 dan sonraa seve seve turlara ortak olabiliriz malum kpss sınavı bu ara şehir içi ve etrafı turluyoruz...

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
@agnostika

sanırım o tarihten önce turu gerçekleştiririm, ıspartada görüşübiliriz, o tarihten sonra da tur ayarlarız inş. şimdiden kpss'de kolaylıklar ve başarılar dilerim...

Isparta'da acaba yakın zamanda herhangi bir tur veya yarış felan var mı bilgisi olanlar bizleri de bilgilendirirse çok mutlu olurum..:)

@r321

Merhaba.Öncelikle bisiklet foruma hoşgeldiniz.Şu an içerisinde yarış yok ama tur olabilir.Genellikle turları Aydın Abi ve ben düzenliyoruz.Zaten katılacak kişi bazen hiç olmuyor ya da bir kaç kişi oluyor.Birde 10 Temmuzda Kpss olduğu için şu aralar dinlenme modundayız.Yalnız siz bulunduğunuz mahalleyi veya size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası vs. verirseniz tura çıkacağımız zaman size haber veririz.İyi günler.

Geçen hafta Ispartadaydım bisikletimide götürmüştüm. Ancak çok kısa süreli olarka 2-3 gün çıkabildim. Genel olarak Sidre tepesinde sürdüm, Çok güzel bir yer bence.. Sidre'de turlayıp sonra Gökçay tarafından Gölcük Tabiat parkı taraflarına gittim ama hava bozdu genel olarak ve Gölcük'ü göremedim :( Bir dahaki gelişimde inşallah oraları daha çok gezmek istiyorum.. Birde Sidre tepesinin sağında kalan tepenin adını bilmiyorum ama sanırım baya yukarılarına kadar yol çıkıyor, o tepenin zirvesine doğru çıkmayı planlıyorum bir daha ki sefere.. Tavsiye ederim sizlerede..

@İsmail ŞEN

İlginiz için çok teşekkürler. Ben size özel mesajla ulaşırım..

@d.berkay

Daha 2 gün önce sabah yani 27 haziran sabahı bnde çıktım sidreye. Gerçekten bisiklketle gezilip görülmesi gereken yerlerden. Bir de sidre tepesinde ormanın içinde küçük patikalar var. Kısa olmasına rağmen çok zevk alacağınız yerler. Sidre tepesinin bir dezavantajı da inerken çok fren sıkılması gerekiyor eğim gerçekten çok fazla. Bir v-fren kullanıcısı olarak gerçekten zor. Ama kesinlikle tavsiye ederim..

merhabalar. bende ısparta bireysel olarak bisiklet sürüyorum. gördüğüme göre ıspartada bir sürü bisikletçi var fakat ben nedense hiç rastlamıyorum. bireysel gezmek bir süre sonra kabak tadı veriyor. onun için eğer tur,günübirlik gezi düzenlerseniz katılmak isterim... en yakın zamanda görüşmek dileğiyle.

@agnostika

merhaba agnostika. Bende sizlerle birlikte gezilere katılmak isterim. eğer gezi veya tur yapacak olursanız beni ve ıspartadaki diğer bisiklet severleri bilgilendirirseniz sevinirim.. sizlerle tanışıp bisiklet sürmek çok güzel olur. :)

@Alperen KIR

alper hocam öncelikle foruma hoş geldin ismim aydın evet tek kişilik turlar bi yerden sonra tat vermiyor. bunun yanında birbirimizden bilgi alışverişi yapınca daha iyi oluyor. biz ismail şen arkaşımla herhafta olmasa da tur yapmaya çalışıyoruz. malum kpss vs den dolayı biraz durgun ama ondan sonra daha fazla yapma imkanımız olur.

tamam anladım aydın kardeşim. hayırlısı ile şu kpss sınavını atlatın sonra hem bilgi alışverişi hem tur,gezi yaparız. en yakın zamanda görüşmek dileğiyle. :)

@Alperen KIR

ben yarın sabah 6-7 gibi gökçay üzerinden sidre tepesine doğru pedal çevireceğim gelmek isteyen varsa beklerim

aydın hocam 12.30 gibi görüşmek üzere demişsin tam anlayamadım. sabah 6 da mı buluşalım diyorsun yoksa 12.30 da mı? kusura bakma anlayamadım :)

hocam yarın 6 da gelirsem eğer nerede buluşacağız? bi yer söyle ona göre gelmeye çalışayım ben. görüşmek üzere. :)

hocam 6.45 de gökçay kavşağında olurum. 7 gibi çıkarız zaten kısa olur hatta ben sidre tepesinde kahvaltı yapmayı düşünüyorum :) ona göree duruma göre bakarız görüşmek üzree :)

12.30 muhabbeti :) çalışıyorum bende 12.30 -13 gibi başlıyor benim mesayi...iyaşparkta vodafone abone bayisindeyim ondan söylemişimdir :)

Geri