arkadaşlar ben şu sıralar burdurdayım eğer bir organizasyon olursa ıspartadaki arkadaşlar arasında katılmak isterim, bence bir gün belirleyip toplanalım Isparta'da..
Isparta da sanılandan çok daha fazla bisiklet var.İyi bisikleti olan,bisiklete ciddi binenler de var.Ama nedense ısparta da millet bir araya gelmekten,beraber pedallamaktan organizasyondan ya hoşlanmıyor,ya korkuyor.
antalyada oturuyorum.ama ıspartada gitmedigim cok az yer kaldı ısparta cok güzel cehresiolan bir yer.persembe günü antalyadan cıkıp ıspartaya gölcük yolu üzerinden burdura_yol kapalı ziftvar yapım asamasında dikkat-oradan tefenni korkuteli ve antalya yaptım(345 km 16 saat)ısparta cevresinde degişik parkurlar varsa bilen yayınlarsa sevinirim.yeşillik olan
üniversiteler bölümündede tartışıldı maalesef SDÜ-Isparta Beld.-Valiliği öncülüğünde birlik olmaya çalışılmalı.Önümüzdeki günlerde bir Eğirdir yapsak fena olmaz tabiiki bikernomadın rehberliğinde.Çünkü öğrenci arkadaşlar yaz okulunda ve bisikletleri yok,bisiklet temin etmek adına vs.
Sağlıcakla.........
benim öyle profesyonel ekipmanlarım yok ama gezi tur gibi etkinliklere aktılmakistiyorum. umarım bi kısa mesafe turu yapabilcek yoldaş bulurum. şöyle kanyon,kovada vb. bir kişi dahi olsa yeter kalabalık olursa daha iyi olur tabi.
fotoğraf çekmek için birebir böyle geziler. umarım bişiyler yaparız bu yaz. ben bisikletimin bakımını eksikliklerini kontrol ediyorum şu anda.
Alın size biraraya gelip birşeyler yapmak için neden.1-2 agustos tarihlerinde 7 egirdir uluslar arası tritlonu var.cumartesi teknik toplantı.pazar yarış.Toplanın on yüz bin milyon kişi.300 filmimdeki gibi spartalıların savaştığı yerleri bisikletle keşfedin.
Sadece laf laf laf.Hayret bişi ya.
Benim bugün 3 tene turum vardı.
selamlar,
arkadaşlar yarın yani 27.07.2209 salı günü burdur-ısparta turu yapmayı düşünüyorum, katılmak isteyen arkadaşlar varsa memnun olurum, ya da Ispartadaki arkadaşlarla orda da görüşmek isterim...
Sevgili arkaşlar,
Isparta caddelerinde sık sık bireysel olarak pedal çeviren arkadaşlar görüyorum. Ancak bu konu başlığını açtığımızdan bu tarafa sağlıklı bir tanışma toplantısı yapamadık. Bayramdan sonra Isparta merkezde birlikte belirleyeceğimiz bir mekanda ve tarihte, tanışıp soğuklar başlamadan bir organizasyon yapmaya ne dersiniz?
İletişim için: fuatkurt@hotmail.com adresine mesaj gönderebilirsiniz.
Katılımlarınızı bekliyorum. İnşallah toplanmayı başarırız...
Saygılar...
Merhaba arkadaşlar,
Birçok arkadaşımızla Eğirdir'e geldiklerinde bisiklet ağırlıklı tanıştık.Yine birçok arkadaşımız turlar düzenlememizi veya düzenlenen turlarımıza katılmak için haber verelim diye telefon numaralarını bıraktılar.
Birçok kez bisiklet gezileri buluşmaları ile ilgili konu başlıkları açılmasına rağmen konular çok kısa sürede kapandı.Sonuç olarak bisiklet ve doğa sporları severler ancak tesadüfen bir araya gelebildiler.
Uzun süredir aklımda olan bir düşünceyi denemeye karar verdim ve işyerimi Bike café ye dönüştürmeye başladım.Hem bisiklet sohbetlerinin gerçekleştiği,hem de göl kıyısında çayınızı kahvenizi yudumlayabileceğiniz bir ortam yaratmaya çalıştık.İlk hafta güzeldi.Hoş sohbetler oldu. Sanırım akdeniz bölgesindeki ilk Bike café biz olduk.İlgilenen arkadaşları bekleriz.