Scudo Sports

Isparta

erkan sabrımı fazla zorluyorsun dikkat et.Ayrıca benim girdiğim her konuya burnunu sokmak zorunda olmadığını hatırlatırım.

Scudo
@Ercan Bayram
Meraba Ercan,
Mekanını Bahadıra sordum.Anlattı.Ben bulamadım.Yaşlılık işte.Bugün Isparta'da idim.Bir çayını içeyim diye düşündüm.İyi de nereye gideceğimi bilmiyorum ki.En iyisi sen bana mekanın nerde,telefonun da nedir bir şekilde bildir de.ben de çayımı içebileyim.

merhaba davraz haric baska parkur varmı ıspartada birkac uzun parkur sayabilirmisiniz.mesala egridirden antalya ucansuya gecen bir parkur varmı baraj göletinden veya daska nktalardan her türlü parkur olabilir.anayol kullanmadan dag yollarından.(gebiz-ucansu)

@gökay29

Bulabildiğiniz en büyük ölçekli topografik haritayı açın.1:250.000 işinizi mükemmel görür.Bulamazsanız 1:400.000 lük deneyin.
www.mapist.com da satıyorlar.
Haritada kabaca ne yapmak istediğinize bakın.Sonra da google earth'ü açın.haritada belirlediğiniz yerleri yaklaştırarak orman yollarını köy yollarını belirleyin.GPS kullanıyorsanız koordinatları girin.Sonrası kendiliğinden şekillenecektir.
Bunun yanında forumun şehirlerarası geziler bölümünde baya bir kaynak var.Önceden bu güzergahı pedallamış arkadaşlar ile bilgi paylaşın.
güzergahınızı belirlerken tamamen yerleşimlerden uzak kalamazsınız.En başta lojistik açıdan.Beraberinizde kaç günlük erzak taşıyabilirsiniz?ayrıca sırf off road sizin rotanızı kabaca X2.5 olarak artırır.
En sakain değil en güzel rotayı seçmelisiz.
Kabaca:
Eğirdir+değişik seçeneklerden biri ile sütçüler(den önce)+kasımlar.5-6
km.sonrası toprak yoldan Köprüçay kanyonunun başlangıcıdır.Oradan aşağıya doğru bakın bakalım.bütün insanlar güzeldir.Onların en güzelleri de anadoluda yaşar.yakınlarından geçmekten korkmayın.

http://img10.imageshack.us/img10/801/taurusnachdemmeeting1fe3.jpg

Sütçülerin köylerinden biri.Ya eldere olacaktı ya da incedere.
Hiçbir yerdeki çay daha anlamlı olmaz sanırım.

Merhabalar..
Şubat'ın 5'i ile 16'sı arası sürekli Isparta'da idim.. Ancak işler pek planladığım gibi gitmedi malesef :( Sürekli bisiklete zaman ayırabilirim gibi düşünmüştüm ancak sadece 2 gün bisiklet sürebildim onlarda max. 2 saat civarında sürdü.. Bir kaç kişi ile tanışıp beraber pedallamayı çok istemiştim ancak hevesim kursağımda kaldı..
Kız arkadaşımın evini taşıdık baya yorucuydu herşey.. Neyse artık yaza doğru kısmetse Ankara'dan bisikletle Isparta'ya gelme gibi bir planım var inşallah hayata geçirebilirsem o zaman tanışabiliriz inşallah.. Hiç olmadı Isparta yarışına artık..

@d.berkay
Mrb,
O tarihler arasında hava çok yağışlı idi.Bisiklet için hiç de uygun değildi.Ben ısparta yarışının tarihi kesinleşti diye biliyorum.Cünety bey de gelecek.Ben katılımcıların sayı ve performansından dolayı çok renkli bir yarış izleyeceğiz diye düşünüyorum.Ankara'dan Isparta'ya pedallama Buradan Antalyaya olandan daha kolay olur.O da aslında son derece ilginç ve güzel bir rota.Lütfi abi ile de görüşebilirsin.Bir çok Ankaralı arkadaş bizim bölgeye gezi istiyormuş.Valla yapılacak yek şey bisiklete binip pedallamak.Arkası kendiliğinden geliyor.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Evet haklısınız tur düşünen baya arkadaş var.. İnşallah yaza doğru 3 günde falan gelebilmeyi planlıyoruz bir iki arkadaşımla..

Merhaba konuyu bugün farkettim zaten uzun zamandır da internete giremiyordum öss ye hazırlanıyorum ama haftada birgün gölcük vs yapıyorum sizlerle tanışmayı gerçekten çok isterim telefon numaramı vereyim tanışmak için bir yerlerde buluşmayı çok ama çok isterim telefon numaram 05386142348 Muzaffer Türkeş mahallesinde oturuyorum en kısa zamanda görüşmek üzere.

Ben de her yaz Isparta'ya geliyorum; fakat daha çok amatörüm.Daha hiç uzun yol yapmadım, o kadar acemiyim yani.Bu yaz hem Öss'den kurtulmanın zaferi hem de hayallerimi gerçekleştirmek için Sütçüler-Aksu turu ile başlayan bir tur serisi yapmayı düşünüyorum.Zaman geçtikçe mesafeyi uzatacağım.

Turların çoğu ya Antalya yolunda yada Eğirdir'e kadar oluyo; ama bence Sütçüler yolu da bisiklet sürmek için hem sakin hem de çok keyifli virajlara sahip.Turlarınızı Sütçüler'e doğru uzatırsanız harika bir yol daha kazanmış olursunuz.Ayrıca Sütçülerdeki pansiyon ile de konaklama sorununun olmayacağını düşünüyorum.

Hadi artık yaz gelsin bisiklet sürmek istiyoruuuum :)

ETUDOSK (eğirdir turizm ve doğa sporları klubü)nün geleneksel dağcılık şenliği bu yıl 23-24 mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.Bisikletle katılım da eklenebilir.Isparta 1035 mt.Eğirdir 026 mt.Aksu 1200 mt.Pınargözü 1600 mt.Yani,yaklaşık 110 km.de 600 mt.civarında bir tırmanış olacak.Bağajsız orta zorluk derecesinde,bagajlı 2 günlük bir yol.Eğiedirden bagajsız başlanırsa 1 günlük (7-9 saat arası).Son derece keyifli bir organizasyon.Ücretsiz.Akşam yemeği bedava.Ateş etrafında gece sohbeti.Dağcılık sunumları olan.Bu yılki 13.olacak.Ciddi düşünenlerle ses getirecek bir tur yapabiliriz.Bagajları benim de kurucusu olduğum klüb imkanları ile göndermek mümkün olabilir.

Sanırım Bende Şu An Olmam Gereken Yerdeyim...Isparta' dan Herkese Merhaba:)

@bikernomad

muhteşem bir güzergah olur bisiklet turu için, biz de tırmanışa katılmak istiyoruz sanırım Pazar gün Yenişarbademliye geleceğiz, şimdiden heyecanlanıyorum...

@bikernomad

Evet gerçekten çok iyi olur yaş sınır vs yoksa bisikletle katılımı eklerseniz çok çok daha iyi olur ben katılırım o zaman hem tanışırız hemde eğleniriz. Bilgilendirirseniz sevinirim. Msn ism.sen26@hotmail.com
Cep 0538 614 23 48 Görüşmek üzere...

@İsmail ŞEN

://www.tdf.org.tr/media/2009/2009word/kulup/etudosd_senligi_2009.doc

Bu linkte program ve iletişim bilgileri var.

hehey ben de uzun zaqmandır ıspartada pedallıyıorum ama konuyu bende ismail gibi yeni farkettim.ısparta semalarında baya bi tırmandım pedalladım yol yaptım heryeri avcum gibi biliyorum artık ama bisikletimde suan fren sorunu var en geç 2 haftaya tamamiyle hallolmuş olur. adım veli topçu görüselim gezelim tozalım vaktimiz nesemiz oldukça...bu arada bir zmanlar turlar yaptığımız abilerimden ve arkadaslarımdan ayhan akbay,mustafa şirin,ercan bayram,emrecan güven,ismail şen ve ramazan kuruçay(saygılar ramazan abi özledik seni:)) hepinize saygılar burda olanlar el atsında gezelim:)

tel no:05065503200
e-mail:herkulce@hotmail.com

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@starkmann

Veli, Antalya'ya ne zaman geliceksin. Hem şehrin sıcagından kurtulmak için serin yerlerde gezeriz hem senin ihtiyacın olan parçaların icabına bakarız.. kib haber bekliyorum!

Ispartalı Bisiklet severler olarak pasiflik konusunda başı çekiyoruz...Ya da millet kendi başına geziyor... Memleketimdeki (Eskişehir) bisiklet severler ise bir dakika boş durmuyor :) Gel de İmrenme :)

Geri