Scudo Sports

Isparta

Scudo
Merhaba isterseniz duyurularınızı gezi ve tur duyuruları bölümünden yapın o şekilde daha fazla okuyucuya ulaşabilirsiniz..

4 ay dağ komando okulunda kaldım.

Oranın doğasını özledim.

İmkan olsa da gelsem...

İyi geziler dilerim...

ispartada kaskı olan bisklet tutkunları bisiklet turlaı için buluşalım

benim bisiklette en büyük korkum burada çoban möpekleri .köpekler bir biskleti gördü mü uzaktan saldırmaya hazırlanıyor ama 2den fazla gruplara saldıramıyor.grubu bulunca çıkacağım ilgilendiğin için teşekkürler. Ben burada doğanın bisiklet için çok iyi olduğunu söyleyebilirm iyi günler dilerim

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
@davraz

:rolleyes: teşekkür ederim abi cvp'ın için sana da ii günler.

Ispartadayım bundan sonra :D

artık ayda yılda bir yada sık sık Antalyaya da pedallamaya giderim tabiki :)

Ispartalılar ile burada buluşalım..

Hasan buluşlalım bir ara ne dersin yarın felan olabilir akşam üzeri..

walla hpcam benim city tarzı bisikletim war belki 6 seneden beri yatıyordu dewamlı motorsiklete arabaya biniyordum ama yazın gelmesiyle motoruda satmam nedeniyle bisikletimi yapmaya karar aldım ve bütün işlemlere başladım yeni boya attım rengi turuncu çamurlukları sefli boya attım şasenin bazı yerlerinide göze hitap etsin deye siyah yaptım onlarda sadece millerin orayı jantları falanda boyadım dewamıda geliyor üstünde çok emek harcadım ama deydi pztsi akort olayını kendim yapamadıgım için tamirci beklicem digerleri suanda hazır umarım en kısa zamanda diger arkadaşlarlada gezintiye hatta egirdire bile gideriz :) saygılar HaSaN

arkadaşlar ıspartadan cumartesi antalyaya gitmeyi planlıyoruz..katılmak isteyen arkadaşlar varsa bekleriz...

gezinin ayrıntıları bildirebilirmisiniz

bizde ogün sizi 3-4kişi olarak karacaören barajı etrafında gördük.ogün bizde ıspartadan cıkıp egridir-kovada-akbelen-yazılı kanyon-kızıllı-gölet cevresi-karacaören-antalya parkurunu tamamladık.

askerliğimin acemilik kısmını 4 ay eğirdir'de yaptım, hayran kaldım
Toroslar'a kampa gitmiştik (biz tatbikat derdik o zamanlar) :)
muhteşem manzaralar...
bana bir iş bulun oralarda da geleiym ben de :)
ithalatçıyım ama ne iş olsa yaparım abi

SDÜ Öğrencisiyim arkadaşlarla bisiklet kulübü kuralım diyoruz bazı arkadaş ve akademisyenlerde bu konuda zaten önderlik yapmışlar bizlerden önce ama ciddi bi kulüp-toplululuk maalesef yok,keşke SDÜ lü arkadaşlar burada konuşsak saygılar...

bi faliyet yapmalıyız.biryerlerde bulusalım tanısalım kaynasalım gezelim dolasalım cokm sıkıcı kendi kendine olmuyo.grup seklinde daha eğlenceli olucaktır büyük bi ihtimal .msn:herkulce@hotmail.com

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Geri