Scudo Sports

Isparta

Scudo
@semih yabacı

Bir de hani belli bir sayı ve düzeni kurarsak kendimiz bile grup kurabiliriz, facebooktan haberleşiriz. Hatta ısparta ya ait 2 tane bisiklet grubu var ama pek aktif değiller sanırım. Sanıyorum herkes belli bir düzenin tutmamasından şikayetçi

@semih yabacı

evet sana tamamiyle katılıyorum herkez çok kopuk takılıyor.bizde bir grup kurduk facede ama rağbet görmedi malesef:(

burdurdan ıspartaya gıdıp gelen arkadaşlar varmı acaba ?

antalyalı arkadaşlar benım bısıkletım satılığa cıkmışdır bılgınız olsun ozelliklerı

kadro:Specialized hardrock pro
maşa:rock shox sid team
gidon gidon boğazı: scott pilot
frenler: hayes stroker carbon
vites kolları: sram X.O
aynakol: shimano LX
ruble: shimano XT
arka attarıcı: Sram X.9
jant takımı: Mavic Cross LAND centerlock
sele borusu: giant xtc
lastikler:Maxxis ranchero tubbeless

bisikletın fiyatı 2100tl dır pazarlık yapıla bılır kadro antalyada tektr ve jant takımıda alana ayrıcalık olcak yanı ulaşmak ısteyen tel:0535 672 89 60 bisiklet 11 kg civarındadır

Merhaba arkadaslar bisikletim ile birlikte ispartadayiz .turlamak isteyen olursa hafta ici 16:00 ile 24:00 saatleri disinda turlayabiliriz

Arkadaşlar önceden de bahsettiğim gibi SDÜ olarak topluluğumuz bugun itibariyle kurulmuş olmakta ve evrak işleriyle uğraşmaktayız. Kulüp tanıtım günlerinde standımıza gelerek kaydınızı yaptırabilir ve etkinliklerimize katılabilirsiniz. Yakın bir zamanda açacağımız tanıtım ve haberleşme amaçlı facebook sayfasını da ilerleyen günlerde buradan paylaşacağım

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
@semih yabacı

Hayırlı olsun ne zaman kayıt olabileceğiz (Tarih) ?

Arkadaşlar kayıtları üniversite kulüp tanıtım günlerinde standımıza gelerek yapabilirsiniz. Ayrıca facebooktan SDÜ BİSİKLET KLUBÜ nden ayrıntılı bilgileri ileriki günlerde öğrenebilirsiniz

24-09-2011 gölcük turunda Şaban dede ile karşılaştık...
bir süre (link) na öncülük etti. kısa bir kayıt bile yaptık..
fotoğraflar bu linkte:

(link)

iyi aksamlar yarın sabah için bi tur düzenleyelim mi?
ne dersiniz?

(link)

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Mu-uAKZc7B4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

tur.22 ekim 2011 tarihli
fotoğraflar için :

(link)

memleketim ya :D elbet bir gün istanbuldan bisikletle geleceğim ıspartaya :)

Kısa bir görüntü olmuş fakat, tüm ekibin yüzündeki neşeden turun gayet güzel geçtiği anlaşılıyor. Paylaşımınız için teşekkürler. Ayaklarınıza sağlık.

Modernevler mahallesinde bianchi marka çift amorsitörlü bisiklet çalınmıştır. Bisiklet yeni alınmıştır. Sarı siyah renklerdedir... Gören duyan yardımcı olan arkadaşlara duyurulur...:mad:

geçmiş olsun kardeş işşallah bulursun benim arkadaşınkinide caldılar dün madesef arıyoruz

Modelini yazıp fotoğraf falanda koyarsanız yakın çevredeki arkadaşlar için daha akılda kalıcı olacaktır. Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
Geri