Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    704
Haftayı 2/2 İle kapatıyorum . Bu hafta iki nöbet denk geldi. Bunlarda benim kankalar İş dönüşünde bile unutmuyorlar beni. :) 20200620_090047.jpg

Scudo
Sabah 6.30 da namaz sonrasi yola cıktım. Hava 1 derece gösteriyordu.
Kamyoncuların "Ninja" sandığı bisikletci olarak geldik işe şükür
( Baba tarafı Tokyo'lu olunca normaldir keih kih kih )
221215 dosyayı görüntüle
Herkese selamlar. Burada yeniyim ve sizin gibi insanları tanımış olmaktan çok mutluyum. Bisikletim uzun zamandır yok ama bisiklete ilgim var. Çok seviyorum. 3 yıllık Hakkari Yüksekova serüvenim nihayete ermek üzere inşAllah. Yeni görev yerim Konya/Akşehir. Karımla Afyonkarahisar 'da ikamet ediyoruz. Afyonkarahisar - Akşehir arası yaklaşık 90 km.. Ben bu yolu bisiklet ile gidip gelmeyi hayal ediyorum ve çok istiyorum. Bana önermek istediğiniz bir şey var mı? Birazda tabi kiloluyum zayıflamak için de çok faydalı olur diye düşünüyorum. Aklımda soru işareti olarak sadece yolda ya lastiğim patlarsa ne yapacağım sorusu var... 🙋🏻‍♂️

Herkese selamlar. Burada yeniyim ve sizin gibi insanları tanımış olmaktan çok mutluyum. Bisikletim uzun zamandır yok ama bisiklete ilgim var. Çok seviyorum. 3 yıllık Hakkari Yüksekova serüvenim nihayete ermek üzere inşAllah. Yeni görev yerim Konya/Akşehir. Karımla Afyonkarahisar 'da ikamet ediyoruz. Afyonkarahisar - Akşehir arası yaklaşık 90 km.. Ben bu yolu bisiklet ile gidip gelmeyi hayal ediyorum ve çok istiyorum. Bana önermek istediğiniz bir şey var mı? Birazda tabi kiloluyum zayıflamak için de çok faydalı olur diye düşünüyorum. Aklımda soru işareti olarak sadece yolda ya lastiğim patlarsa ne yapacağım sorusu var... 🙋🏻‍♂️

Cevap basit ; yanında zaten yedek lastiğin ve gerekli aletlerin olacağı için patlak lastiği değiştirip yoluna devam edeceksin...

@BoranliYedike Merhaba hayırlı olsun. Ayrıca hoş geldiniz. Günde 180 km biraz fazla bir rakam. Her gün gidip gelmeniz zor görünüyor. Lastik patlama sorununu yedek iç lastik ve pompa taşıyarak halledersiniz. Tatil olan bir günde Akşehir'e gidin hem denemiş olursunuz hem Nasreddin Hoca türbesini gezersiniz hem de Akşehir'in harika kirazlarından yersiniz. Üstüne de bir etli ekmek :) Dönüşte yol şartlarını, kondisyonunuzu, bisikletin sıkıntılarını, Nasıl giyinmeniz gerektiğini biliyor olarak eve dönersiniz.

Çok teşekkür ediyorum kardeşim. Aklımdaki bütün sorularıma cevap oldu. Ben önce işe 30 km lik ana evini katederek kendimi deneyeyim o zaman. Saygı ve sevgilerimle 💚

Akşam bisikletime ayarlayım da artık bisiklet ile işe gideyim derken supriz ön lastik inmiş halinin üzerinde duruyordu ve bakımını yeni yaptırdım herşeyi tamdı.pompada yoktu kaldı.çok sinirlendim hevesim kursağımda kaldı bir dahaki seferde bir aksilik olursa yakacağım gemileri daha hiç binemeden bunu satıp sıfır alacağım

@erman35 Bence sıfır almak yerine sorunu pompa ile gidermeye çalışın. Bende sıfır lastik aldım ve 1 ayda 4 patlak. Bazen sıfır çözüm olmayabilir.
Alalı daha binemedim arka lastik iç dış değiştim bakım yaptım eve koydum ha şimdi binerim derken supriz lastik inmiş yarın bakacağım inşallah başka sorun çıkmaz ne güzel cicilerde almıştım yeni saatte geçti birşey yapamadım mecbur yürüyerek çıktım eve

Günaydın hayırlı cumalar,Evet o gün bu gün işte :)
Yeni bisikletim ile işe ilk gelişim.
Şehir bisikletinden yol bisikletine geçmek çok güzel bisiklet kendisi akıyor resmen ilk olmasına rağmen zorlanmadım desem yeridir.
20200626_073425.jpg

Geri