necmeddin
Acemi Balıkçı
- Tepki
- 12.459
- İsim
- necmeddin
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Herkese selamlar. Burada yeniyim ve sizin gibi insanları tanımış olmaktan çok mutluyum. Bisikletim uzun zamandır yok ama bisiklete ilgim var. Çok seviyorum. 3 yıllık Hakkari Yüksekova serüvenim nihayete ermek üzere inşAllah. Yeni görev yerim Konya/Akşehir. Karımla Afyonkarahisar 'da ikamet ediyoruz. Afyonkarahisar - Akşehir arası yaklaşık 90 km.. Ben bu yolu bisiklet ile gidip gelmeyi hayal ediyorum ve çok istiyorum. Bana önermek istediğiniz bir şey var mı? Birazda tabi kiloluyum zayıflamak için de çok faydalı olur diye düşünüyorum. Aklımda soru işareti olarak sadece yolda ya lastiğim patlarsa ne yapacağım sorusu var... 🙋🏻♂️Sabah 6.30 da namaz sonrasi yola cıktım. Hava 1 derece gösteriyordu.
Kamyoncuların "Ninja" sandığı bisikletci olarak geldik işe şükür
( Baba tarafı Tokyo'lu olunca normaldir keih kih kih )
221215 dosyayı görüntüle
Herkese selamlar. Burada yeniyim ve sizin gibi insanları tanımış olmaktan çok mutluyum. Bisikletim uzun zamandır yok ama bisiklete ilgim var. Çok seviyorum. 3 yıllık Hakkari Yüksekova serüvenim nihayete ermek üzere inşAllah. Yeni görev yerim Konya/Akşehir. Karımla Afyonkarahisar 'da ikamet ediyoruz. Afyonkarahisar - Akşehir arası yaklaşık 90 km.. Ben bu yolu bisiklet ile gidip gelmeyi hayal ediyorum ve çok istiyorum. Bana önermek istediğiniz bir şey var mı? Birazda tabi kiloluyum zayıflamak için de çok faydalı olur diye düşünüyorum. Aklımda soru işareti olarak sadece yolda ya lastiğim patlarsa ne yapacağım sorusu var... 🙋🏻♂️
Alalı daha binemedim arka lastik iç dış değiştim bakım yaptım eve koydum ha şimdi binerim derken supriz lastik inmiş yarın bakacağım inşallah başka sorun çıkmaz ne güzel cicilerde almıştım yeni saatte geçti birşey yapamadım mecbur yürüyerek çıktım eve@erman35 Bence sıfır almak yerine sorunu pompa ile gidermeye çalışın. Bende sıfır lastik aldım ve 1 ayda 4 patlak. Bazen sıfır çözüm olmayabilir.