Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    704
Scudo
Bu haftayı da 5'te 5 bitirdim bende. Havalar ısındı hızı olabildiğince düşük tutup biraz daha erken çıkmaya çalışıyorum evden. Bakalım ilerleyen günde neler olacak.

Gece işten eve dönüş, trafik yoğun değildi, rahat bir sürüş oldu

Dosyalar

• Screenshot_20200628_042406_com.endomondo.android.jpg
    Screenshot_20200628_042406_com.endomondo.android.jpg
    152,2 KB · Okunma: 14
  • Screenshot_20200628_042012_com.endomondo.android.jpg
    Screenshot_20200628_042012_com.endomondo.android.jpg
    195,6 KB · Okunma: 13
Kılıcım tenekedendir hıyar desen kesmez,
Şol dağlar ve rampalar beni ezmez.
Hava 44 derece,nem %80
Kel başıma şuncacık meltem esmez

Kaldato'yum sudaki yansımama söverim,
160 km olmuş nerde benim şöbiyetim?
Geceleri üstümde löpdeşamberim,
Gündüzün "nerde julietim?"deyu
Mal mal gezenim.

Dostlar kim çıkardıysa bu başlangiç seviyesin
Allah'ından bula ,
Frenler tutmaya ,selvilere bodoslama vura,
Her kim meraklıysa dureyse,ikstiara
Ben ona derim ;"Neyin yetmez acera vede Sora"

2020-06-28 09.19.37.png

yine 103 kiloya çıktım. Evde trainer var ama bu sıcakta hiç binesim gelmiyor. Her gün işe gidip gelmeyi planlıyorum 15 gidiş geliş 30km form tutarız belki. Yine terleme üst baş değişikliği problemi kafamı kurcalıyor. Adliyede çalışıyorum düzgün giyinme odası - duş alma imkanı da yok. Herkesten önce iş yerinde olmam gerekiyor.

Bu hafta yine 3 nöbet denk geldi 3/3 ile haftayı tamamlıyorum . Daha doğrusu yarın sabah eve dönüşle olacak. :) Siz yeni hafta ile yeni iş gününe başlarken ben istirahat yolunda olacağım.:harika:

günaydın iyi haftalar dilerim,
1593407560388.png
yine 103 kiloya çıktım. Evde trainer var ama bu sıcakta hiç binesim gelmiyor. Her gün işe gidip gelmeyi planlıyorum 15 gidiş geliş 30km form tutarız belki. Yine terleme üst baş değişikliği problemi kafamı kurcalıyor. Adliyede çalışıyorum düzgün giyinme odası - duş alma imkanı da yok. Herkesten önce iş yerinde olmam gerekiyor.
bu havalarda duş v.b. bakımları yapmadan aklanmak çok zor.insanın topuklarından ter çıkıyor ılık su ile duş yapmama rağmen yinede yarım saat terlemem geçmıyor.

Ben işyerimde ne miyim, modern zamanlardaki hakkını bile savunamayan, kapitalizmin çarkları arasında ezilip duran basit bir köleyim.Ama işe giderken Büyük Roma'yı titreten, özgürlüğü için trafikteki saçmalıklara karşı gladyatörlük yapan SPARTAKÜS'üm.

Büyük Roma bir gün düşecek.Buradan tüm SPARTACUS'lere selam olsun.:cool::harika:

1311754477622-1ahmo7pjzigtm-788c2f2.jpg

maxresdefault.jpg

Ben işyerimde ne miyim, modern zamanlardaki hakkını bile savunamayan, kapitalizmin çarkları arasında ezilip duran basit bir köleyim.Ama işe giderken Büyük Roma'yı titreten, özgürlüğü için trafikteki saçmalıklara karşı gladyatörlük yapan SPARTAKÜS'üm.

Büyük Roma bir gün düşecek.Buradan tüm SPARTACUS'lere selam olsun.:cool::harika:

232147 dosyayı görüntüle

Su matarasını sevdim.

Bugün işe ikitekerim ile gelemedim. Dört teker ile geldim. Ne kadar sıkıcı.
Çünkü, kısmetse bugün şehirli kızımı istemeye gelecekler. :kyfmyrn: (Salcano City Sport 30 V).
Dolayısı ile ben de bu hafta bitimine kadar izin çıkarsa haşin bir kızı istemeye gidiyorum :hrkbuya: (Bisan Grand Tour Eco).
Haftaya kısmetse yeni bir başlangıç ile yeniden işime ikiteker ile gelmeyi planlıyorum.

Geri