Umarım çözümünü bulabilirsiniz, ben de bulabilirim umarım. Kolay gelsin. 🙃Arka göbeğim daha 10 günlük,öncekinde de vardı bu ses.
Umarım çözümünü bulabilirsiniz, ben de bulabilirim umarım. Kolay gelsin. 🙃Arka göbeğim daha 10 günlük,öncekinde de vardı bu ses.
Teşekkür ederim. Size deUmarım çözümünü bulabilirsiniz, ben de bulabilirim umarım. Kolay gelsin. 🙃
Yönetimi bilemem ama bu sorunu çözene bir yemek ısmarlarımYönetim bu sorunu bulana ödül verecekmiş 🤪 .
Birisi siz sürerken sesin kaynağını dinlese en azından nerden geldiğini bulabilirdik.Arka göbeğim daha 10 günlük,öncekinde de vardı bu ses.![]()
Bugün servide bırakacağım,hafta içi belli olacak ne olduğu. Tabii umarımBirisi siz sürerken sesin kaynağını dinlese en azından nerden geldiğini bulabilirdik.
Sadece yeni göbekte olan bir sorun değil,öncekinde de vardı.Buna benzer bir durum yaşamıştım, arka göbeğin her ne kadar da yeni olursa olsun eğer tırnaklı modellese takarken içindeki tırnaklardan biri veya bir kaçı kaçmışsa bu sesi yapar, uyumlu sorunsuz bir arkadaşın jantı ile değiştirip demeni tavsiye ederim.
Bu ses furç takımımdan geliyor, arka taraftan gelen ses daha da garip. Onu da denk getirirsem videoya alacağım. Bisikletten soğutuyor cidden. 🙃Yönetimi bilemem ama bu sorunu çözene bir yemek ısmarlarım![]()
senin sesin benzerini bugün bende duymaya başladım ama çok az bi miktar geliyor. aklıma sele borusu felan o civarda geldi. birazdan kontrol edecem bende. pedal çevirme sırasında geliyor genelde. forumda sele borsu gresleme felan vardı bakayım oralara bi yağ çalayım boruya kararıncaBugün servide bırakacağım,hafta içi belli olacak ne olduğu. Tabii umarım
Sadece yeni göbekte olan bir sorun değil,öncekinde de vardı.
Benimkinden gelen ses sele ile alakalı değil. Sele borusunu çıkarıp sürünce de geliyor. Daha önce MTB'den gelen bir ses vardı.O, sele borusundandı,az miktarda greesle kesildi.senin sesin benzerini bugün bende duymaya başladım ama çok az bi miktar geliyor. aklıma sele borusu felan o civarda geldi. birazdan kontrol edecem bende. pedal çevirme sırasında geliyor genelde. forumda sele borsu gresleme felan vardı bakayım oralara bi yağ çalayım boruya kararınca![]()
doğru hatırlardım seleyi söküp denediğinizi. bakalım bende birazdan bakacağım merak ettim. acaba kronik bi sorun mu g2 nin. bendeki çok çok az bi ses sürekliliği yok ama gün içinde eve gelirken biraz daha arttı ses . Çok seyrekte değil 2-3 pedalda bir geliyor hemen hemenBenimkinden gelen ses sele ile alakalı değil. Sele borusunu çıkarıp sürünce de geliyor. Daha önce MTB'den gelen bir ses vardı.O, sele borusundandı,az miktarda greesle kesildi.
Umarım benimkinde kadrodan kaynaklı bir sorun yoktur. O zaman iş baya karışır. Tabii sende dedoğru hatırlardım seleyi söküp denediğinizi. bakalım bende birazdan bakacağım merak ettim. acaba kronik bi sorun mu g2 nin. bendeki çok çok az bi ses sürekliliği yok ama gün içinde eve gelirken biraz daha arttı ses . Çok seyrekte değil 2-3 pedalda bir geliyor hemen hemen
bakalım sizin sonucu bende merak ediyorum. belki bende de aynı sorun başlayacak. ben burada o işi halledecek bisikletçide bulamamUmarım benimkinde kadrodan kaynaklı bir sorun yoktur. O zaman iş baya karışır. Tabii sende de
Otobüse verir yollarsın.burada hallederiz.bakalım sizin sonucu bende merak ediyorum. belki bende de aynı sorun başlayacak. ben burada o işi halledecek bisikletçide bulamam![]()
seleyi gresledim. pedalıda çevirdim ama üzerinde yük olmadığındandan galiba tam olmadı benim test. çekiş gücü sayılmaz pek elime bi bez alıp janttan fren yaparak denedim biraz yine gelmedi. yarın iş çıkışı yorgun olmazsam denerim tekrar inş bişi çıkmaz. pedallardan olma ihtimali var mı acaba ? gres i araştırırken az önce pedalıda gresleyenler varmış gidip bide oraya yağ çalayım bari bol nasıl olsaOtobüse verir yollarsın.burada hallederiz.Tabii benimki çözülürse
![]()
Yeni orta göbek takıldı,o bile 2 kere kontrol edildi. Sorun arka tarafta bir yerde büyük ihtimalle. Zinciri söküp ,arkaya bir çekiş gücü uygulanmadan pedallara asılınca ses yapmıyor.
Olabilir ama benim ki pedaldan değil.seleyi gresledim. pedalıda çevirdim ama üzerinde yük olmadığındandan galiba tam olmadı benim test. çekiş gücü sayılmaz pek elime bi bez alıp janttan fren yaparak denedim biraz yine gelmedi. yarın iş çıkışı yorgun olmazsam denerim tekrar inş bişi çıkmaz. pedallardan olma ihtimali var mı acaba ? gres i araştırırken az önce pedalıda gresleyenler varmış gidip bide oraya yağ çalayım bari bol nasıl olsa![]()
Bir bakar mısınız rica etsem?