Scudo Sports

İmza Kampanyası: Deniz Otobüslerinde Bisiklet Ücretsiz Olmalı!

Türkiye de bazı şeyler tepeden inme (aslında bir çok şey) yöntemlerle çözülüyor. "Birileri" çıkıp bisikletlerden ücret alınmayacak dese, alınmaz. Bisikletler için, şehir içi ana arter yollarda birer şerit ayrılacak dese, ayrılır. Ama ileride şöle bir durumda olabilir; "Bisikletler den ÖTV de alınacak..."

Scudo
bence İDO para alıyorsa bana karşılığını vermek zorunda bana git o duvara yasla yok şurada dursun diyemez eğer benden 5 alıyorsan oraya bisiklet askı aparadı koyacak

Bu da benden. 1191 kişi oldu.

http://img69.imageshack.us/img69/2337/81940539.jpg

Bisikletlere bagaj bileti bile kesemiyor ido. Eskiden kalma yolcu fişlerinden 1-2 tane verip yolluyorlar. Bu bagaj fişi değil dediğiniz de bunlar böyle diye ifadesizce yüzünüze bakmaktan başka yapabildikleri birşey yok.

Daha yeni haberim oldu ve 1190. katılımcı olmuşum. Umarım bu sayı 10.000 ler'i aşar.

Tunçu

Şehirler arası feribotlarda durum şöylede olabilir:
İDO araç fiyatlarına şöförler dahil.
Y.Kapı - Bursa yı örnek alırsak; Motorsiklet fiyatı 40 tl mesala.. Bisiklet fiyatıda 20 tl olabilir. (Sonuçta sürücüler ücretsiz)
Fiyatlandırmayı bu şekilde yapabilirler.
Bisiklet de yük sınıfından çıkmış olur.

Bu durumda bisikletlerin D.O lerine binişlerinde sorun olabilir. Sonuçta sadece yolcu taşıyorlar, araçlar taşınmıyor. Burada da bisikletler için yer yapmak kaydı ile 1 TL alınması yeterlidir heralde.

Farklı seçeneklerin olması, çözüm bulmak adına olanak sağlar diye düşünüyorum.

destegini esirgemeyen tum pedalseverleri gonulden kutluyorum umarim amacimiza ulasiriz en kisa zamanda...

Selam

" İmza Kampanyası: Deniz Otobüslerinde Bisiklet Ücretsiz Olmalı!" konusunu başlatan " globerides" e .........

Forumda Birol çakır adlı arkadaş
***İdo İmza Kampanyamiz Canli Yayinda *** başlıkla bir konu açmış..
Ona bişiler yazdım , sana da sesleniyorum...

"Birol çakır'ın yazısı Alıntı:

Önemlİ...

İdo Bİsİkletlerİmİz İÇİn İmza Kampanyamiz Ses Getİrdİ.

HabertÜrk Haber Spikerlerinden Duygu Hanim Saat 17:49 Da Beni Aradi Ve
Kampanya İle İlgİlİ Canli Yayin Yapmak İstedİklerİnİ İlettİler.
Pedalsesİ Sİtesİnden Benİm Telefonumu BulmuŞlar.

PerŞembe GÜnÜ (yarin) Saat 10:00 Da KabataŞ İskelesİnde Bİzlerİ Kalabalik Olarak Beklİyor Olacaklar

İlgİlİlere Duyurulur."

Bence;
1- Glorides konuyu açan sen olduğuna göre seninle irtibat kurulmalıydı...
2- Birol arkadaş ya da site yönetimindeki arkadaşlar Duygu hanımı size yönlendirmeliydi...
3- Buluşmanın hafta içi olması yanlış.... Binlerce imza toplansa ne olur ki imza atanların çoğunluğu orada olamadıktan sonra..

Diyorum ki;yarına kadar daha zaman var;

Nacizane Önerim:

HabertÜrk le la bir an önce irtibata geçmenizi ve (ısrar edip kabul ettirebilirseniz)

Haber Spikerlerinden Duygu Hanım 'ı
31 TEMMUZ CUMARTESİ günü CRITICAL MASS etkinliği' ne davet edelim , görüşme orada yapılsın.. derim..

Bu durumu forumdaki yetkili arkadaşlar da bisseverlere duyuracaklardır eminim..
Hem CRITICAL MASS teki çokluk hoş olur hem de daha çok ses getirir diye düşünüyorum..

Şimdi söz sizde....

Esen kalınız dostlar.........
.
.
.
.

şu anda yayın başladı pedal sesi bisiklet topluluğu sözcüsü gizeme teşekkür ederim yayın 10.48 başladı ve şu an devam ediyor

ve 10.50 yayın bitti

haber türke teşekkürler duygu hanıma teşekkürler tek bir kişi kaskı ile gizem olay yerinde olmuştur kendisine burdan teşekkür ederim evet imza kampanyası devam edecek durmak yok yola devam bisikletin hakkı verilmelidir

Toplam 1315 kişi bizi destekliyor!

İzleyemeyenler (benim gibi) için, bir görüntü kaydı alan varmı acaba ? paylaşım sitelerinde yayınlanabilir, ilgili, ilgisiz herkes haberdar edilebilir belki bu şekilde.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Geri