Scudo Sports

İmza Kampanyası: Deniz Otobüslerinde Bisiklet Ücretsiz Olmalı!

660 :) maşallahımız var ama bu hiç bişi değil aslında heryere yaymak lazım sabit konu vs forum yönetimide desteklerse çok daha büyür bu imza kampanyası...
emeği geçen herkese teşekkürler ve tebrik ederim...

Scudo
Gün içerisinde bir arkadaşımdan (Bisiklet ile alakasız, forum dışı) bu imza kampanyası ile alakalı mail geldi. Demek yayılmaya başladı.

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
İmza kampayasının internet ortamındaki işleyişi hakkında bilgisi olan var mı ? Mesela İDO yönetimine bu imza değerindeki katılım dilekce olarak mı arz edilecek ?

evet son durum

Toplam 967 kişi bizi destekliyor!

1000 kişiye bir şey kalmadı bu kadar mail sonunda karşıdan bir ses gelmesi gerekirdi

(link) 'a girip sizde katılabilirsiniz benimle birlikte 971 kişi olduk inş ido sesimizi duyar kampayı başlatanlara teşekkürler kampanyamızın başarılı olması dileğiyle..

zaten ücretsiz abi , :) bilmiyorum. hangi hattan alıyorlar ama adalar, ve trene binişte ekstra birşey almıyorlar.

1078. kişiyim. Yerinde bir kampanya. Tüm illerdeki bisiklet toplulukları aracılığıyla organize edilse kısa sürede 10.000 lere ulaşmak hiç de zor değil.

@globeriders

bende bu mücadeleye katıldım başarıcağız

Dün avcılardan ido ile adalara geçtim vapurla
dönüşte sordum bisiklete ücret alınıyormu diye ido görevlisi hayır dedi
Acaba artık ücret alınmıyor mu

@pınar kacakkiz

bisikletliler derneğinin çalışmaları ile vapurlardan bisiklet parası alınması bitmiştir yalnız deniz otobüslerinden alınmakta ayrıca trenlerden de alınmakta ve lüks feribotlardan alınmakta
bu konuda derneğin çalışmaları olursa seviniriz

idoyle gittik biz sorduk alınımıyor dedi
tekrarladım ekstra bir ücret veriyormuyuz diye hayır dedi

Geri